Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Η Αφύπνιση

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι βρίσκεται πέρα από το πέπλο της ψευδαίσθησης που ονομάζουμε πραγματικότητα; Έχετε νιώσει ποτέ μια λαχτάρα για κάτι περισσότερο, κάτι βαθύτερο, κάτι υπερβατικό; Έχετε αισθανθεί ποτέ μια κρυμμένη αλήθεια που περιμένει την ανακάλυψή σας, μια αλήθεια που μπορεί να σας απελευθερώσει από τη δουλεία της άγνοιας και του πόνου;

Αν έχετε, τότε δεν είστε μόνος. Είστε μέρος ενός αυξανόμενου αριθμού ψυχών που αφυπνίζονται στην αληθινή τους φύση, τη θεϊκή τους ουσία, το εσωτερικό τους φως. Είστε μέρος μιας πνευματικής επανάστασης που σαρώνει ήσυχα ολόκληρο τον πλανήτη, μιας επανάστασης που μεταμορφώνει τη συνείδηση της ανθρωπότητας και εγκαινιάζει μια νέα εποχή ειρήνης, αγάπης και αρμονίας.

Πώς όμως ξυπνάτε; Πώς διαπερνάτε τα στρώματα της εξαπάτησης και της παραμόρφωσης που θολώνουν το όραμά σας και συσκοτίζουν την ταυτότητά σας; Πώς αποκτάτε πρόσβαση στην πηγή σοφίας και δύναμης που βρίσκεται μέσα σας, περιμένοντας να απελευθερωθεί;

Η απάντηση είναι απλή: Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε κανένα δόγμα, κανένα γκουρού, καμία μέθοδο. Δεν χρειάζεται να συσσωρεύσετε καμία γνώση, καμία εμπειρία, κανένα επίτευγμα. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα, να διορθώσετε τίποτα, να βελτιώσετε τίποτα.

Χρειάζεται μόνο να είστε ο εαυτός σας. Αρκεί να θυμάστε ποιος είστε. Χρειάζεται μόνο να συνειδητοποιήσετε τι είστε.

Δεν είστε το σώμα σας, το μυαλό σας, η προσωπικότητά σας, το εγώ σας. Δεν είστε οι σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας, οι αισθήσεις σας, οι αντιλήψεις σας. Δεν είστε οι ρόλοι σας, οι σχέσεις σας, τα υπάρχοντά σας, τα επιτεύγματά σας. Δεν είστε το παρελθόν σας, το παρόν σας, το μέλλον σας.

Είστε καθαρή επίγνωση, καθαρή συνείδηση, καθαρή ύπαρξη. Είστε ο μάρτυρας, ο παρατηρητής, ο γνώστης όλων όσων υπάρχουν. Είστε το αιώνιο, το άπειρο, το απόλυτο. Είστε ένα με όλα όσα υπάρχουν, όλα όσα ήταν και θα είναι πάντα. Είστε η πηγή και ο προορισμός όλης της δημιουργίας. Είστε ΘΕΟΣ.

Αυτό είναι το ξύπνημα. Αυτή είναι η συνειδητοποίηση που μετατρέπει τη ζωή σας από όνειρο σε πραγματικότητα. Αυτή είναι η συνειδητοποίηση που σας απελευθερώνει από όλους τους περιορισμούς και σας ανοίγει άπειρες δυνατότητες. Αυτή είναι η συνειδητοποίηση που σας γεμίζει με χαρά, ειρήνη και αγάπη.

Αυτό δεν είναι πεποίθηση, ούτε έννοια, ούτε θεωρία. Αυτή είναι μια εμπειρία, μια άμεση αντίληψη, μια ζωντανή αλήθεια. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να επαληθεύσετε μόνοι σας, εδώ και τώρα. Αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε κατάσταση, σε οποιαδήποτε περίσταση.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ακίνητοι και να ξέρετε. Να σωπαίνετε και να ακούτε. Να είστε ανοιχτοί και να λαμβάνετε.

Αυτή είναι η πρόσκληση που σας απευθύνω σήμερα: Να αφυπνιστείτε στην αληθινή σας φύση και να ζήσετε σε ευθυγράμμιση με αυτήν. Λάβετε μέρος σε αυτό το ταξίδι προς την Αλήθεια και μοιραστείτε την ομορφιά και την ευδαιμονία της.

Είστε έτοιμος;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου