Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Το μυστικό είναι να μάθεις να νικάς τους δράκους

Όπως στα παραμύθια έτσι και στην αλήθεια υπάρχουνε δράκοι και είναι πολλοί. Δράκοι που ξέρουν πώς να κρυφτούν και ηθελημένα να σε βλάψουν προσπαθούν. Ζηλεύουνε την αγάπη και να την ματώσουν θέλουν να την νικήσουν για να περηφανευτούν.
Μα δεν ξέρουνε πως εμείς κάστρο απόρθητο θα φτιάξουμε μαζί. Από απόσταση θα μας κοιτάζουνε και δεν θα πλησιάζουνε παρ’ όλες τις προσπάθειες και τα τεχνάσματά τους, τα κακόγλωσσα και χυδαία ψέματά τους.
Δράκοι μέσα στην ψυχή, πρίγκιπες όμως σε μορφή, άλλοι, μιας αλλοτινής εποχής που μοιάζει όμως πολύ της σημερινής. Μα να ξέρεις πως η ευγένεια και η καθαρότητα της ψυχής θα αποδειχθούν πως είναι δύσκολοι αντίπαλοι σαφώς.
Κι ας είναι οι μάχες με δαύτους πολλές εμείς στο τέλος θα τους νικήσουμε σαν την αγάπη θα ορθώσουμε ψηλά για σπαθί και το ανάστημα μας για ασπίδα φωτεινή.
Θα τους κάνουμε να βλέπουν και να μην μιλούν, να θέλουν και να μην μπορούν. Την γλώσσα την τεραστία θα μαζέψουν μακριά καθώς και τα περίσσια τους κόλπα που θα είναι πολλά.
Εμείς μαζί θα είμαστε κι ας το καταλάβουνε πια. Πάντα θα παλεύουμε για την αγάπη και για όσα πιστεύουμε ορθά.
Φύγετε δράκοι λοιπόν μείνετε μακριά στην καταχνιά της νύκτας που σας λατρεύει και σας αναγεννά.
Εμείς εδώ λατρεύουμε την ημέρα, τον ήλιο και την ζεστασιά.
Το φως και η αγάπη πάντα θα τους νικούν γιατί φως θέλουνε οι δράκοι για να μείνουνε μακριά εκεί όπου τους πρέπει και τους αξίζει και όχι με μας εδώ παρέα για συντροφιά.
Μην φοβηθείς όταν πλησιάσουν, μη φοβηθείς και τρέξεις να κρυφτείς, μη νιώσουν τον φόβο, δείξε πυγμή και θάρρος για ότι αγαπάς, προστάτεψε το και θα φύγουν ξανά. Θα έρθει η εποχή που θα καταλάβουν πως ότι κι αν κάνουν νόημα δεν θα έχει πια.
Τα φως το σκοτάδι το διώχνει μακριά να το θυμάσαι για να νικήσεις σαν έρθει κοντά.
Το μυστικό είναι να μάθεις πώς να τους νικάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου