Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Μην Ψάχνεις Παρηγοριά στην Κοινωνία

“Η αναζήτηση ικανοποίησης έξω από τον εαυτό σας είναι δουλοπρέπεια. Την στιγμή που αναζητάτε την ευτυχία έξω από τον εαυτό σας, γίνεστε πρόθυμοι υπηρέτες μας. Έχετε εθιστεί στο φάρμακό μας μέσω του οποίου έχουμε γίνει οι απόλυτοι αφέντες σας… Οι δυσαρεστημένοι άνθρωποι είναι πιόνια στο παιχνίδι μας για την κατάκτηση του κόσμου.” -Harold Rosenthal & Sen. Walter Mondale (μέλη των Illuminati)

“Φαίνεται κάθε μέρα πιο ξεκάθαρα ότι το ηθικό πρόβλημα της εποχής μας αφορά την αγάπη για το χρήμα, την συνήθη προσφυγή στο κίνητρο του χρήματος στα 9/10 των δραστηριοτήτων της ζωής. Οι θρησκείες έχουν όλο και λιγότερο ενδιαφέρον για τους περισσότερους ανθρώπους, ακριβώς επειδή δεν αγγίζουν αυτά τα ουσιώδη ζητήματα.” – John Maynard Keyes (1925).

Σε ένα άρθρο με τίτλο “Entertained to Death”, που δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2015, αναφέρθηκε ότι οι άνθρωποι σήμερα είναι “εξωτερικευμένοι”. Αναζητούμε την ευτυχία έξω από τον πραγματικό μας εαυτό, δηλαδή την ψυχή μας.

Πρόσφατα, διάβασα με έκπληξη αυτό το απόσπασμα του Harold Rosenthal: “Την στιγμή που αναζητάτε την ευτυχία έξω από τον εαυτό σας, γίνεστε πρόθυμοι υπηρέτες μας”.

Ξεχάστε τον Patriot Act και την NSA. Η υποδούλωσή μας παίρνει μια πολύ πιο λεπτή και διάχυτη μορφή. Πραγματικά, είμαστε ασυνείδητα θύματα μιας ύπουλης πνευματικής επίθεσης.

Διασκέδαση Μέχρι Θανάτου.

Είμαστε εθισμένοι στο “καλό συναίσθημα”. Χρειαζόμαστε ένα κοκτέιλ από χρήματα, σεξ, γνώση, ναρκωτικά, αγορές, επιτυχίες, “likes”, φαγητό, αγάπη, έπαινο κ.λπ. Με αυτή την αναλογία, το εγώ είναι ευτυχισμένο. Αλλά αυτή η συνήθεια μας υποβαθμίζει και μας κάνει να αισθανόμαστε άδειοι. Έχουμε εκτοπίσει την ταυτότητα της ψυχής μας και έχουμε ταυτιστεί με τα “θέλω” μας.

Ας συγκρίνουμε την ψυχή μας με την λάμπα σε έναν προβολέα διαφανειών. Επιθυμούμε την προβολή διαφανειών που προβάλλεται σε μια οθόνη. Το να τις “θέλουμε” μας κάνει δυστυχισμένους. Μπορεί να μην τις αποκτήσουμε- ή ακόμα και όταν τις αποκτήσουμε, διαπιστώνουμε ότι είναι μια χίμαιρα. Ο νους είναι μια φυλακή όπου η ψυχή βασανίζεται από τις σκέψεις. Το κλειδί είναι να μην ταυτιστούμε με τις διαφάνειες (σκέψεις) αλλά με το Είναι.

Αν δεν θέλουμε να γίνουμε ζητιάνοι, πρέπει να πούμε: “έχω αρκετά” και ν’ απαρνηθούμε το κυνήγι των αντικειμένων.

Ο Harold Rosenthal ήταν ένας Εβραίος εσωτερικός συνεργάτης των Illuminati. Εργαζόταν για τον γερουσιαστή της Νέας Υόρκης Jacob Javits. Σε μια συνέντευξη του 1976, είπε τα εξής:

«”Ο λαός δεν θα συνειδητοποιήσει ποτέ ότι του προσφέρουμε μόνο άχρηστα μπιχλιμπίδια που δεν μπορούν να φέρουν εκπλήρωση. Προμηθεύονται κάτι, το καταναλώνουν και δεν νιώθουν γεμάτοι. Εμείς τότε παρουσιάζουμε και κάτι ακόμη. Έχουμε έναν άπειρο αριθμό εξωτερικών περισπασμών, σε βαθμό που η ζωή δεν μπορεί να στραφεί και πάλι προς τα μέσα για να βρει την οριστική της ολοκλήρωση. Έχετε εθιστεί στο φάρμακό μας, μέσω του οποίου έχουμε γίνει οι απόλυτοι αφέντες σας… Έχουμε προσηλυτίσει τους ανθρώπους στην φιλοσοφία του να παίρνουνε και να αποκτούνε, έτσι ώστε να μην είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Οι δυσαρεστημένοι άνθρωποι είναι πιόνια στο παιχνίδι μας για την κατάκτηση του κόσμου. Έτσι, πάντα αναζητούν και ποτέ δεν είναι σε θέση να βρουν ικανοποίηση. Την στιγμή που αναζητούν την ευτυχία έξω από τον εαυτό τους, γίνονται πρόθυμοι υπηρέτες μας”.

Οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε την αμαρτία με όρους ανθρώπινης αδυναμίας. Δεν συνειδητοποιούμε ότι η κοινωνία είναι οργανωμένη από μία μικρή ομάδα ‘ανθρώπων’ με σκοπό να μας παγιδεύσουν. Είναι ένα γιγαντιαίο εργαστήριο τροποποίησης συμπεριφοράς. Ο στόχος είναι να μας υποδουλώσουν διανοητικά και πνευματικά και τελικά σωματικά.

Όπου κάτι μας υποβαθμίζει και αποσπά την προσοχή μας από την Αλήθεια, εκεί θα βρούμε, αυτήν την μικρή ομάδα (που αποτελείται κυρίως από Ιλλουμινάτι και Μασόνους) να κινούν τους μοχλούς. Όλη την Woke χαβούζα, πόλεμος., σεξουαλική απελευθέρωση, πορνογραφία, χρηματιστήριο, σεξουαλική παρέκκλιση. Και φυσικά οι ταινίες και η τηλεόραση που κηρύττουν το “Φιλελεύθερο Ευαγγέλιο”.

Όπου βρίσκουμε την ασχήμια να προβάλλεται ως ομορφιά, το ψέμα ως αλήθεια, το κακό ως καλοσύνη και την αρρώστια ως υγεία, θα βρούμε αυτούς τους ‘ανθρώπους’.

Όπου το κακό υποστηρίζεται ως “ανεκτικότητα” και η αυτοπειθαρχία καταδικάζεται ως “καταπίεση”, θα βρούμε το θηρίο που κηρύττει το “κάνε ό,τι θέλεις”.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε αφελείς όσον αφορά τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Ταυτόχρονα, μπορούμε ακόμα να βρούμε την αληθινή ευτυχία ο καθένας μας προσωπικά, εσωτερικά, πουθενά αλλού δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου