Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Μην μου μιλάς για ρομαντισμό, μέσα σε ροζ σύννεφα και ηλιοβασιλέματα. 
Ρομαντικός είναι εκείνος που τολμά να νιώσει. Που αφήνεται στο συναίσθημα. Που τολμάει να αναζητά τον έρωτα και να μην φοβάται να μπει σε σχέσεις, μόνο και μόνο για να βρουν αυτή την απόλυτη ένωση.
Αυτό το απόλυτο “μαζί” που τους κάνει “ένα” κάθε φορά που πλέκουν τα χέρια τους, κάθε φορά που ενώνουν τα σώματά τους, κάθε φορά που βάζουν φωτιά κοιτώντας ο ένας τον άλλο.
Ρομαντικοί είναι εκείνοι που δεν παρατάνε την ελπίδα του έρωτα, της αγάπης, του αμοιβαίου, μπροστά στο φόβο της απογοήτευσης και της βολής.
Μπροστά στα όνειρα που κάποτε έκαναν με κάποιον, και που τώρα μοιάζουν με ναυάγιο.
Ρομαντικός είναι εκείνος που τολμά να ταξιδέψει και με κόντρα καιρό, μόνο και μόνο γιατί αναζητά αυτό στο οποίο πιστεύει. Μόνο και μόνο, γιατί δεν παρατά την ελπίδα!
Μην μπερδεύεις τον ρομαντικό με τον δειλό.
Με εκείνον που δεν τολμά να αφήσει το ναυάγιο να βρει τη θέση του στο βυθό και το κρατά με το ζόρι, μόνο και μόνο γιατί δεν τολμά να ζήσει. Μόνο και μόνο γιατί δεν τολμά να ξαναζήσει!
Κοίτα τη θάλασσα, κι ονειρέψου ταξίδια και προορισμούς σαν να είναι οι επόμενοι έρωτες.. κι άσε τα ναυάγια στο βυθό, εκεί που είναι η θέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου