Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Τι και πόσο αξίζουμε;

Ένα υγιές άτομο, ένας φυσιολογικός απλός πολίτης απλά συνεχίζει την ζωή του δουλεύοντας και μοχθώντας ώστε να κερδίσει τα λιγοστά χρήματα για εκείνον και τα πολλά για την “εταιρεία”, γι’ αυτούς δηλαδή που τελικά δουλεύουμε.

Τεράστια χρηματικά ποσά βγάζουν από εμάς και τις ανάγκες μας με τρόπο προσεκτικά σχεδιασμένο και μελετημένο, μέσω των αγορών και του καταναλωτισμού, των τροφίμων και των φαρμάκων, των εθισμών και των συμφερόντων.

Απασχόληση, εκπαίδευση, χρηματοδότηση και υγειονομική περίθαλψη.

Σε αυτά τα τέσσερα κατέληξαν ως σημαντικά ώστε να μας έχουν όλους μαντρωμένους και αιχμαλωτισμένους από τον ένα τομέα στον άλλο αν τύχει να ξεφύγουμε από τον πρώτο.

Οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα ή ενοχλήσεις στην ζωή τους, βοηθούν ακούσια οποιοδήποτε από τους παραπάνω τομείς να πιάσουν τόπο οι επενδύσεις των μεγαλοεταιρειών. Όπως ακριβώς η “έκτακτη ανάγκη” που δημιουργήθηκε για να εγκαινιάσει την νέα εμφάνιση της “νέας κανονικότητας”, κάτι παρόμοιο κάνανε και πριν έρθει αυτό.

Εισήγαγαν κατηγορίες και πρότυπα, για να μετρήσουν και να εξετάσουν τους πάντες και στην συνέχεια θα αποφάσιζαν αν ήσουν παραγωγικός στο βιομηχανικό τους σύστημα. Και όταν λέω παραγωγικός, δεν εννοώ απλώς “καλός εργαζόμενος” ή κάποιος που πληρώνει τους φόρους του και συνεισφέρει στην κοινωνία. Κάποτε πίστευα ότι αυτό σήμαινε.

Αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι έχουν χρησιμοποιήσει τόσα πολλά τμήματα της κοινωνίας για τόσο πολύ καιρό, που όλοι μας χρησιμοποιούμε για κάποιο σκοπό όταν χρειάζεται. Και αν αρχίσουμε να δημιουργούμε ομάδες αντίθετης άποψης, ή να αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι τους, ταρακουνάν τα πράγματα και αποσταθεροποιούν τα θεμέλια όλης της κοινωνίας, ή τουλάχιστον για της συγκεκριμένης ομάδας που τους γίνεται εμπόδιο ή πρόβλημα.

Όποιος προσπάθησε να βελτιώσει τα πράγματα, είτε για την δική του κοινότητα είτε για μια ευρύτερη ομάδα ατόμων, βρίσκουν τρόπους εξόντωσής του. Με τον τρόπο της απαξίωσης ή της δημόσιας καταστροφής. Μερικές φορές απλά με απειλές, ή πιθανώς με μια προσφορά ένταξης στον κολοσσό τους που επιδιώκει να κυριαρχήσει. Αρκετοί έχουν μια τιμή, για την οποία είμαι σίγουρος ότι μπορούν να εξαγοραστούν και να πουλήσουν την λογική, την ηθική, την δικαιοσύνη τους κ.α.

Το γνωρίζατε ήδη, στο επιχειρηματικό μοντέλο που προωθείται για το μέλλον, εμείς είμαστε ο τελικός χρήστης των φαρμακευτικών τους προϊόντων. Μια βιομηχανία που αποφέρει τεράστια οικονομικά κέρδη, αλλά εξαρτάται πλήρως από εσάς και εμένα, όλους μαζί θα μας γεμίσουν με τα χημικά που εκείνοι θα αποφασίσουν ότι χρειαζόμαστε.

Κρατούν τους ανθρώπους απαγκιστρωμένους για να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

Μια προσωρινή ασθένεια και ένα προσωρινό πρόβλημα δεν τους δίνει καμία σταθερότητα για τον συνολικό έλεγχο της οικονομικής τους σταθερότητας. Είναι μόνο ένα περιστασιακό θέμα στην ζωή σας στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν. Οπότε πρέπει να βρουν τρόπους να διασφαλίσουν ότι θα αρρωσταίνετε και θα νοιώθετε μια αδιαθεσία σε μόνιμη βάση, ώστε να παρέχετε μια εγγύηση για αυτούς ότι θα έχουν σταθερή πελατειακή βάση και συνεχή αγοραστική δύναμη.

Και αν μπορούσαν να βρουν έναν επιπλέον τρόπο να διασφαλίσουν ότι θα χρειαζόσασταν όλα αυτά τα φάρμακα σε καθημερινή βάση, μόνο και μόνο για να έχετε μια “φυσιολογική ζωή”, αυτό θα ήταν σίγουρα το ιερό δισκοπότηρο γι’ αυτούς.

Επειδή σε αυτή την μακροχρόνια κατάσταση της ασθένειας και της αργής παρακμής, έχουν δημιουργήσει μια άλλη βιομηχανία για να “σας φροντίζουν” μέσα σε αυτή, η οποία δυστυχώς τώρα φαίνεται να είναι απλώς ένα κάλυμμα για ένα μάλλον επιδέξιο πρόγραμμα συγκομιδής της ζωής σας, του χρόνου σας, των περιουσιακών σας στοιχείων και της υγείας σας. Θέλουν να κατέχουν τα μέρη του σώματός σας και να πειραματίζονται πάνω σας.

Είναι πραγματικά τρομακτικό το τι συμβαίνει. Νοσοκομεία, γηροκομεία, ορφανοτροφεία και κοινωνική φροντίδα, σχολεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα και άλλα “δωρεάν” ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στην διαχείριση των ανθρώπων. Για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, περνούν πρώτα μέσα από τα παιδιά, πάντα αυτό έκαναν. Όλα ξεκινάνε με το απλό πιστοποιητικό γέννησης, ώστε να καταγραφούν τα παιδιά σας, και φυσικά με την απογραφή, άλλος ένας πονηρός τρόπος για να ενημερώσουν την βάση δεδομένων της καταστροφής.

Μόλις καταγραφεί η γέννηση, πρέπει να παρακολουθείτε η οικογένεια και το παιδί. Εκεί έρχεται το σύστημα σχολείου και εκπαίδευσης, το οποίο προσφέρεται δωρεάν και θεωρείται απαραίτητο για την κοινωνία να το παρακολουθήσει (δείτε το άρθρο “Αυτοματοποιημένοι Μισάνθρωποι”).

Νόμοι που δημιουργούνται για να επιβάλλεται να γίνει έτσι όπως το θέλουν να γίνει και τιμωρείται με πρόστιμα ή και φυλάκιση η παραβίασή τους. Στην συνέχεια, προσφέρουν χρήματα στους ανθρώπους, για να βοηθήσουν στο κόστος διατροφής και συντήρησης (για το οποίο προκαλούν οι ίδιοι). Βλέπε…Freedom Pass, Fuel Pass, Power Pass, Food Pass, StoDiaolo Pass και τέτοια…

Το επίδομα τέκνων βοηθάει στο να καταγράφονται όλες οι γεννήσεις.

Και οι άνθρωποι χαίρονται που η κυβέρνηση “προσπαθεί να βοηθήσει”. Βρε! Συνειδητοποιήστε επιτέλους ότι αυτοί οι ίδιοι δημιουργούν όλες αυτές τις εξαθλιωμένες συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε.

Ύποπτοι μεγαλογαιοκτήμονες και ιδιοκτήτες γης, διασφαλίζουν τον έλεγχο αγοράζοντας όλο και περισσότερη γη, όλα – ή περισσότερα σπίτια να ανήκουν στις τράπεζες ή σε λίγους, οπότε κρατάνε τους ανθρώπους στην φτώχεια. Εισάγοντας νέους νόμους και κανονισμούς, για να διευθετήσουν την στέγαση, την περίθαλψη και την υγεία των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, κάνουν να φαίνεται πως προσπαθούν να βοηθήσουν.

Ωστόσο, μπορείτε να δείτε πόσο εύκολο είναι για τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα, να διασφαλίζουν πάντα ότι το παιχνίδι είναι προς όφελός τους.

Οι άνθρωποι είναι εύκολο να ξεγελαστούν, όπως φαίνεται, δίχως να πολυσκεφτούν για το κίνητρο και την πρόθεση εκείνων που θέλουν το “καλό” τους.

Είμαστε απλά η χαζή παραγωγική αγελάδα τους.

Δημιουργούν τους ατελείωτους αγωγούς χρημάτων που χρειάζονται για να κυριαρχήσουν στον εμπορικό κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν τους αρέσουν οι μικρές εκμεταλλεύσεις, ή οι οικογενειακές μονάδες, ή οι κοινότητες, καθώς αποτελούν μια μικρή, αλλά δυνητική απειλή για την μηχανή ελέγχου.

Χρειάζονται την ενέργεια, την προσοχή, καθώς και την φυσική σας υποταγή, γι’ αυτό και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το πετύχουν αυτό, μέσω της τεχνολογίας, των νόμων, των περιορισμών, των ιδεωδών και της προπαγάνδας.

Και ως ενήλικες, πρέπει να αποδεχτούμε ότι έχουμε περάσει κι εμείς από αυτό το σύστημα και έχουμε χαρακτηριστεί, κατηγοριοποιηθεί, αριθμηθεί και υποστεί επεξεργασία μέσω της “κοινωνίας” τους, ώστε να μπορούν να μας θεραπεύουν, να μας εκπαιδεύουν και στην συνέχεια να συλλέγουν από μας ότι τους χρειάζεται – είτε πρόκειται για όργανα, είτε για χρόνο, είτε για δεδομένα, είτε για περιουσιακά στοιχεία, είτε για φόρους, είτε για οτιδήποτε άλλο κρίνεται ότι είμαστε χρήσιμοι στην ανθρώπινη μυρμηγκοφωλιά τους.

Και κάθε διαδοχική γενιά που αναπαράγεται και καταγράφει τους απογόνους της, συνεχίζει να τροφοδοτεί την μηχανή, με μια νέα αυστηρότερη δομή από την προηγούμενη. Ψηφιακή καταγραφή, εμφυτεύματα και παρακολούθηση, για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα παρεκκλίνετε ή ότι δεν θα έχετε άλλες τρελές ιδέες εκτός του “οράματός” τους για την ζωή σας. Ενώ ισχυρίζονται ότι αγκαλιάζουν τον ατομικισμό, επιδιώκουν να τον εξαλείψουν, αλλά και τον χρησιμοποιούν ως όπλο ή ασπίδα όταν χρειάζεται για την προώθηση του σκοπού τους, ή την απόκρυψη των ευθυνών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου