Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Αύρα: Ενέργεια και Συλλογική Συνειδητότητα

Η Επιστήμη πρόσφατα ανέδειξε νεότερες πληροφορίες, επιβεβαιώνοντας πως αυτό που θεωρούμε ως «Ανθρώπινη» Αύρα είναι πραγματικό. Τα σώματα των ανθρώπων περικυκλώνονται από ένα Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και αυτό το γεγονός παίζει ένα τεράστιο ρόλο που είναι μεγαλύτερος από αυτά που είναι ευρέως γνωστά για την κατανόηση της Βιολογίας μας αλλά και της «συνδεσιμότητας» που μοιραζόμαστε.

Έτσι, φαίνεται πως είμαστε μέσα από αυτή την ηλεκτρομαγνητική αλληλεπίδραση άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ μας αλλά και με την ίδια τη Γη.

Αύρα: Ενέργεια και Συλλογική Συνειδητότητα

Τα ευρήματα της έρευνας έδειξαν πως όταν κατέχουμε μία συναισθηματική ενεργειακή συνοχή και εκπέμπουμε θετικά συναισθήματα, τα αισθητήρια όργανά μας παράγουν ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα στο τοπικό πεδίο του περιβάλλοντος που διευκολύνει την κοινωνική συνοχή σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν βρισκόμαστε. Καθώς ολοένα και περισσότερα άτομα υιοθετούν αυτή την συνοχή, παράγεται ένα ενεργειακό πεδίο που διευκολύνει τους άλλους να ενωθούν μαζί του. Έτσι, θεωρητικά είναι εφικτό για τους ανθρώπους να δημιουργήσουν την ατομική και κοινωνική ενεργειακή συνοχή που θα ενισχύσει και θα παράξει την παγκόσμια ενεργειακή συνοχή.

Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς επιστημονικά και αν και δεν δίνουμε όσο έμφαση θα χρειαζόταν στην παρακάτω θεωρία, η επιστήμη αναγνωρίζει πως είμαστε όλοι μέρος ενός γιγαντιαίου δικτύου συνδεσιμότητας που όχι μόνο συμπεριλαμβάνει τη ζωή στον πλανήτη αλλά και στο ηλιακό σύστημα μας.

Οπότε τι είναι αυτή η ενεργειακή συνοχή; Φαίνεται πως σημαίνει τάξη, δομή και μία «ευθυγράμμιση μέσα και ανάμεσα στα συστήματα – είτε αφορούν τα Κβαντικά σωματίδια, τους οργανισμούς, τα ανθρώπινα όντα, τις κοινωνικές ομάδες, τους πλανήτες ή τους Γαλαξίες.» Αυτή η αρμονική τάξη σηματοδοτεί ένα αρμονικό σύστημα η λειτουργία του οποίου σχετίζεται άμεσα με την ομαλή ροή των διαδικασιών. Απλούστερα, τα συναισθήματα αγάπης, σεβασμού αλλά και άλλα θετικά συναισθήματα δεν επηρεάζουν μονάχα το προσωπικό μας νευρικό σύστημα, αλλά και εκείνους που μας περιβάλλουν, πολύ περισσότερο από όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Είναι παρόμοιο με τις μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί σχετικά με τις διαδικασίες μαζικού διαλογισμού και προσευχής και την επιρροή τους στα φυσικά συστήματα, και που έχουν επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα. Ένα άλλο σημείο που αναδεικνύει την σημασία της ενεργειακής συνοχής είναι το γεγονός πως αρκετοί οργανισμοί ανά τον κόσμο έχουν διοργανώσει συντονισμένους και συγχρονισμένους διαλογισμούς, προσευχές, πειράματα πρόθεσης και άλλα. Μία σειρά απο μελέτες έχουν δείξει πως όλες αυτές οι διεργασίες επιφέρουν μία θετική κατάληξη με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Η Συμπαντική Ενεργειακή Συνοχή (GCI)

Η Συμπαντική Ενεργειακή Συνοχή είναι μία διεθνής συνεργατική προσπάθεια που βοηθά στην ενεργοποίηση της ενεργειακής συνοχής της ανθρωπότητας με σκοπό να επιφέρει μία μετάλλαξη στην παγκόσμια συνειδητότητα, μέσα από την επιστημονική έρευνα που αναζητά τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε ενεργειακά μεταξύ μας αλλά και με τον πλανήτη. Ένα σημαντικό ερώτημα είναι και ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την υπερσυνδεσιμότητα, για να αυξήσουμε τις ενεργειακές μας δονήσεις για την δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, μίας επαυξημένης συνειδητότητας.

Τα μαγνητικά πεδία της Γης εμπεριέχουν βιολογικά σημαντικές πληροφορίες που ενώνουν όλα τα ζωντανά συστήματα. Κάθε άτομο επηρεάζει αυτό το παγκόσμιο γνωσιακό πεδίο. Μεγάλοι αριθμοί ανθρώπων που δημιουργούν ενεργειακή συνοχή μέσα από τα θετικά συναισθήματα μπορούν να παράξουν ένα πεδίο με μεγαλύτερη αλληλεπίδραση που βοηθά άλλους και μειώνει τον αποσυντονισμό και τις αρνητικές ενεργειακές επιρροές που υπάρχουν. Η Γη έχει αρκετές πηγές μαγνητικών πεδίων που μας επηρεάζουν όλους. Δύο από αυτές είναι το Γεωμαγνητικό πεδίο που πηγάζει από το κέντρο της και τα πεδία που υπάρχουν μεταξύ της Γης και της Ιονόσφαιρας. Αυτά τα πεδία περιβάλλουν ολόκληρο τον πλανήτη και λειτουργούν ως προστατευτικές ασπίδες που μπλοκάρουν τις καταστροφικές συνέπειες της Ηλιακής και κοσμικής ακτινοβολίας αλλά και άλλων μορφών αρνητικής επίδρασης.

Και αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που επικρατούν στον πλανήτη αλλά και στην κοινωνία μας θα καταλάβουμε αμέσως πως βρισκόμαστε στην αντίθετη κατάσταση από αυτή της ενεργειακής συνοχής, με όλη αυτή την βία, τον πόλεμο και το μίσος, αλλά και την απληστία που δηλητηριάζει την ψυχή μας. Δεν γνωρίζουμε βέβαια τον ακριβή τρόπο με τον οποίο επηρεάζεται ο πλανήτης μέσα από αυτές τις σκέψεις και ενέργειες αλλά και τι είδους πληροφορίες εντυπώνονται στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και την Αύρα του ανθρώπου κατά την αλληλεπίδραση μαζί τους.

Όταν αυτό το ενεργειακό πεδίο της Γης είναι διαβρωμένο μπορεί να προκαλέσει ρωγμές στην Αύρα δημιουργώντας προβλήματα ύπνου, διανοητική σύγχυση, απώλεια ενέργειας και ένα αίσθημα εξουθένωσης δίχως κάποιο προφανή λόγο. Άλλες φορές όταν τα πεδία της Γης είναι σταθερά και η Ηλιακή δραστηριότητα αυξάνεται οι άνθρωποι αναφέρουν θετικά συναισθήματα, περισσότερη δημιουργικότητα αλλά και έμπνευση, διαδικασία που ίσως ενισχύεται από την σύνδεση του Νου με το νευρικό σύστημα και τις γεωμαγνητικές συχνότητες, που ευθυγραμμίζονται με τις νοητικές μας συχνότητες.

Αυτές οι μεταβολές στα ενεργειακά πεδία της Γης και της σύνδεσής της με την ανθρώπινη Αύρα έχουν συνδεθεί με μερικές από τις σημαντικότερες δημιουργίες της τέχνης της Ανθρωπότητας, αλλά και με μερικά από τα τραγικότερα γεγονότα.

Γνωρίζουμε πλέον πως αυτά τα πεδία μας επηρεάζουν, αλλά πως μπορούμε εμείς να τα επηρεάσουμε; Οι επιστήμονες θεωρούν πως επειδή τα ενεργειακά κύματα που εκπέμπει ο Νους αλλά και η Αύρα επικαλύπτουν την ενέργεια του πεδίου της γης, αποστέλλουμε εντυπωμένες πληροφορίες σε αυτό το πεδίο, δημιουργώντας μία ενεργειακή αλληλεπίδραση με το Νοητικό πεδίο του Πλανήτη. Τα ανθρώπινα συναισθήματα και η συνειδητότητα παρέχουν πληροφορίες στο μαγνητικό πεδίο που επηρεάζουν όλα τα ζωντανά συστήματα αλλά και την συλλογική συνειδητότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου