Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Η Αποξένωση των Γυναικών από τους Άνδρες

Η Αποξένωση των Γυναικών από τους Άνδρες και ο Ρόλος των Ροκφέλερ.

Ο φεμινισμός είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς το κεντρικό τραπεζικό καρτέλ χρησιμοποιεί την φοβερή δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης (δηλαδή την προπαγάνδα) για να κάνει πλύση εγκεφάλου στις γυναίκες.

Μέσα σε 50 σύντομα χρόνια, πολλές γυναίκες έχουν διδαχθεί να φοβούνται και να μην εμπιστεύονται τους άνδρες. Έχουν χάσει την επαφή με τα φυσικά τους ένστικτα αγάπης. Κατά συνέπεια, η οικογένεια είναι σε σύγχυση, η σεξουαλική διαφθορά είναι ανεξέλεγκτη και τα ποσοστά γεννήσεων έχουν πέσει κατακόρυφα.

Για μια γυναίκα, η αγάπη είναι μια ενστικτώδης πράξη αυτοθυσίας. Δίνει τον εαυτό της στον σύζυγο και στα παιδιά της και εκπληρώνεται βλέποντάς τα να ευημερούν και εισπράττοντας την αγάπη, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη τους.

Μια γυναίκα κάνει αυτή την υπέρτατη θυσία για έναν μόνο άνδρα που θα την αγαπήσει και θα φροντίσει για την οικογένειά του. Οι άνδρες ενστικτωδώς θέλουν να εκπληρώσουν αυτή την ευθύνη. Αυτή είναι η ουσία του ετεροφυλοφιλικού συμβολαίου (δηλ. του γάμου). Η γυναικεία δύναμη σε αντάλλαγμα με ανδρική δύναμη που εκφράζεται ως αγάπη. Το σεξ είναι το σύμβολο αυτού του αποκλειστικού δεσμού. Ο γάμος και η οικογένεια μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά είναι ο φυσικός δρόμος για τους περισσότερους. Ο φεμινισμός έχει εκπαιδεύσει τις γυναίκες να απορρίπτουν αυτό το μοντέλο ως «ένα παλιομοδίτικο, καταπιεστικό στερεότυπο», παρόλο που αντικατοπτρίζει τα φυσικά τους ένστικτα.

Πρόσφατα, ένας Βρετανός συγγραφέας ανέφερε ότι άκουσε δύο νεαρές γυναίκες:

“Όλοι οι άνδρες είναι άχρηστοι στις μέρες μας”, είπε η πρώτη. «Ναι», απάντησε η δεύτερη. «Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν ανταποκριθεί στην πρόκληση του φεμινισμού. Δεν καταλαβαίνουν ότι τους χρειαζόμαστε για να γίνουν πιο αρρενωποί, και αντί γι’ αυτό έχουν απλώς κωφεύσει».

Αυτή είναι η λογική τους; Αν οι γυναίκες είναι λιγότερο θηλυκές, οι άνδρες θα είναι πιο αρρενωποί; Οι άντρες δεν είναι σχεδιασμένοι για να παλεύουν με τις γυναίκες. Έχουν ανάγκη να επιβεβαιώνονται από την συναίνεση και την πίστη μιας γυναίκας. Όταν οι γυναίκες τους προκαλούν συνεχώς, οι άνδρες θα «ξεφύγουν» από τον γάμο και την οικογένεια.

Τώρα που η αγάπη και ο γάμος έχουν «απαξιωθεί», οι γυναίκες δεν έχουν πια τίποτα άλλο να ανταλλάξουν με την αγάπη παρά μόνο το σεξ. Έτσι, πολλές έχουν αφύσικη εμμονή με την εμφάνιση και δίνουν αξιολύπητα το σώμα τους σε όλους (…και όλες). Η μόνιμη αγάπη δεν βασίζεται στο σεξαπίλ μιας γυναίκας, ούτε στην προσωπικότητα ή στα επιτεύγματα. Τελικά, βασίζεται στην αυτοθυσία. Αγαπάμε τους ανθρώπους που μας αγαπούν.

Η Μεγάλη Εικόνα: Οι Κεντρικοί Τραπεζίτες.

Οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ότι ο φεμινισμός είναι μαζική κατήχηση, επειδή δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τον δράστη, τα μέσα ή το κίνητρο. Πρόσφατα ο Aaron Russo, ο παραγωγός των ταινιών της Bette Midler και του «America» επιβεβαίωσε το παραπάνω τρίπτυχο.

Ενώ προσπαθούσε να στρατολογήσει τον Ρούσο για το CFR, ο Νίκολας Ροκφέλερ του είπε ότι το οικογενειακό του ίδρυμα δημιούργησε την απελευθέρωση των γυναικών χρησιμοποιώντας τον έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης ως μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Παραδέχτηκε επίσης ότι θέλουν να μας «τσιπάρουν». Ψάξτε στο Google «Rockefeller Foundation» και «Women’s Studies» και θα πάρετε μισό εκατομμύριο αναφορές.

Ο κρυφός (πλέον Ολοφάνερος) στόχος του φεμινισμού είναι η καταστροφή της οικογένειας, η οποία παρεμβαίνει στην κρατική πλύση εγκεφάλου των νέων. Τα παρεπόμενα οφέλη περιλαμβάνουν την αποανάπτυξη και την διεύρυνση της φορολογικής βάσης. Η εκτόπιση των ανδρών από το ρόλο του τροφοδότη αποσταθεροποιεί επίσης την οικογένεια. Απαιτείται μια δραστική αλλαγή παραδείγματος για να αποκτήσει νόημα ο κόσμος. Οι Ροκφέλερ είναι μέρος του ιδιωτικού παγκόσμιου κεντρικού τραπεζικού καρτέλ που ελέγχουν επίσης τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την άμυνα, τα φαρμακευτικά και άλλα καρτέλ.

Για να προστατεύσουν το μονοπώλιο της πίστωσης και του πλούτου τους, εγκαθιδρύουν ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος («παγκόσμια κυβέρνηση») χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την ψεύτικη επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και τον ατελείωτο πόλεμο. Ο Ροκφέλερ είπε στον Ρούσο για αυτό το σχέδιο ένα χρόνο πριν από την 11η Σεπτεμβρίου.

Ο ποιητής Charles Peguy είπε: «Όλα αρχίζουν με την πίστη και τελειώνουν με την πολιτική». Το τραπεζικό καρτέλ χρειάζεται μια φιλοσοφία για να δικαιολογήσει τον εγκλωβισμό της ανθρωπότητας. Αυτή η φιλοσοφία είναι ο σατανισμός. Το καρτέλ ελέγχει τον κόσμο μέσω ενός δικτύου αποκρυφιστικών εταιρειών που συνδέονται με τον Τεκτονισμό, τον Κομμουνισμό, το Βατικανό και τον οργανωμένο Εβραϊσμό (Bnai Brith, ADL, AJC, Σιωνισμός.) Η υψηλότερη αποκρυφιστική βαθμίδα είναι γνωστή ως Illuminati.

Ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός είναι μασονικός. Βασισμένος στον Σατανισμό, ο Τεκτονισμός διδάσκει ότι ο άνθρωπος καθορίζει την πραγματικότητα. (Φυσικά, πρέπει να παρακάμψουν τους φυσικούς και πνευματικούς νόμους προκειμένου να επιβάλουν τον δικό τους έλεγχο).

Έχουν παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι είναι δύσπιστα εύπλαστα πλάσματα που προτιμούν να πιστεύουν αυτά που τους λένε παρά να εμπιστεύονται την δική τους λογική ή αντίληψη. Έτσι, για παράδειγμα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προωθούν με επιτυχία ομοφυλοφιλικές αξίες που έρχονται σε σύγκρουση με τα φυσικά μας ένστικτα.

Τα ΜΜΕ Εξαλείφουν την Αγάπη.

Κάθε πτυχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης (ταινίες, τηλεόραση, περιοδικά, μουσική, διαφημίσεις, ειδήσεις) χρησιμοποιείται για κατήχηση και κοινωνικό έλεγχο με απώτερο στόχο την υποδούλωση. Υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ αυτού που συνέβη στην κομμουνιστική Ρωσία και αυτού που συμβαίνει στην Αμερική σήμερα. Και στις δύο περιπτώσεις, το κεντρικό τραπεζικό καρτέλ επιβάλλει τον ολοκληρωτικό του έλεγχο. Προκειμένου να καταστρέψουν την οικογένεια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έπεισαν τις γυναίκες ότι δεν μπορούν να βασίζονται στο ετεροφυλόφιλο συμβόλαιο.

Η Myrna Blyth ήταν αρχισυντάκτρια του Ladies Home Journal από το 1981 έως το 2002. Στο βιβλίο της «Spin Sisters» (2004) λέει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πούλησαν στις γυναίκες «μια καριέρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχαν πουλήσει στις μητέρες τους την ευτυχισμένη νοικοκυρά».

Οι Illuminati υπονόμευσαν τα φυσικά ερωτικά ένστικτα των γυναικών χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα μάντρας:

1. Οι άνδρες δεν είναι πλέον αξιόπιστοι. Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το δίκτυο Lifetime, ο Blyth κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «όλοι οι άνδρες είναι 1) άπιστοι αρουραίοι 2) καταχρηστικά τέρατα 3) ανέντιμα καθάρματα ή 4) όλα τα παραπάνω. Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, ήταν… ατσάλινες πετυχημένες που θριαμβεύουν παρά τους σπηλαιάνθρωπους που… θέλουν να τις κρατήσουν στη θέση τους».

2. Οι γυναίκες είναι θύματα λόγω του φύλου τους. Η Blyth λέει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στέλνουν «ένα μήνυμα δυνατά και ξεκάθαρα. Επειδή είμαστε γυναίκες, παραμένουμε θύματα στην ιδιωτική μας ζωή, στη δουλειά, στην κοινωνία στο σύνολό της». Έτσι, οι γυναίκες πρέπει να έχουν μια αίσθηση παραπόνου, δικαιώματος και εξέγερσης. Η ίδια τακτική χρησιμοποιήθηκε για την χειραγώγηση των Εβραίων, των μαύρων, των εργατών και των ομοφυλόφιλων.

3. Οι γυναίκες πρέπει να είναι εγωίστριες. «Η απελευθέρωση και ο ναρκισσισμός έχουν συγχωνευτεί», λέει η Blyth. Ελεύθερος χρόνος σημαίνει τώρα, «χρόνος για τον εαυτό σας, που περνάει κανείς μόνος του ή ίσως με τις φίλες του, αλλά σίγουρα χωρίς σύζυγο και παιδιά… Ατελείωτα άρθρα κήρυξαν το νέο φεμινιστικό ευαγγέλιο, ότι το να χαίρεσαι τον εαυτό σου είναι σημαντικό μέρος του να είσαι μια υγιής, καλά προσαρμοσμένη γυναίκα».

4. Το σεξ δεν προορίζεται για τον έρωτα και τον γάμο. Περιοδικά όπως το Glamour και το Cosmopolitan παροτρύνουν τις νεαρές γυναίκες να «βγαίνουν στο πρώτο ραντεβού», να «χαζεύουν τους άνδρες ανοιχτά» και να είναι αθλήτριες στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για το γάμο ή την οικογένεια. Τέτοιες γυναίκες δεν μπορούν να εμπιστευτούν έναν άνδρα αρκετά ώστε να παραδοθούν στον έρωτα.

5. Η αυτοεκπλήρωση έγκειται στην επιτυχία της καριέρας και όχι στον σύζυγο και την οικογένεια. «Οι κοινωνικές ανταμοιβές από την διατήρηση μιας δουλειάς είναι ζωτικής σημασίας για την αίσθηση αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης», διακήρυξε η Betty Friedan. Στην πραγματικότητα, «η περισσότερη εργασία είναι βαθιά συνηθισμένη», παρατηρεί η Blyth.

Έτσι, πολλές γυναίκες είναι σχιζοφρενείς καθώς προσπαθούν να συμβιβάσουν τα φυσικά τους ένστικτα με τις συνεχείς προτροπές να κάνουν το αντίθετο. Τα συντρίμμια – διαλυμένες οικογένειες και δυσλειτουργικοί άνθρωποι – είναι διάσπαρτα παντού.

Την ίδια στιγμή, το περιοδικό Playboy στόχευε σε ένα παρόμοιο μήνυμα στους άνδρες. Δεν χρειάζεται να παντρευτείτε για να κάνετε σεξ. Ο γάμος και τα παιδιά είναι βαρετά.

Επίλογος

Αυτός ο συνεπής τυμπανοκρουσμός των μέσων ενημέρωσης είναι οργανωμένη πλύση εγκεφάλου. Η κοινωνία έχει υπονομευθεί πλήρως από το κεντρικό τραπεζικό καρτέλ, που χρησιμοποιεί μια ύπουλη αίρεση, την Μασονία, ως κύριο όργανό της. Οι περισσότεροι μασόνοι δεν γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά οι ιδιοκτήτες των μέσων μαζικής ενημέρωσης σίγουρα γνωρίζουν. Μόνο οι Μασόνοι θα έκαναν κατάχρηση της μητρότητας. Μακριά από το να ενδυναμώνει τις γυναίκες, ο φεμινισμός έχει αποσεξουαλικοποιήσει πολλές. Τους έχει στερήσει έναν ασφαλή και πολύτιμο κοινωνικό ρόλο και τις έχει υποβιβάσει σε αντικείμενα του σεξ και αντικαταστάσιμες εργάτριες.

Οι Μασόνοι προωθούν την εξέγερση επειδή αψηφούν ό,τι είναι φυσικό και ευνοεί την ευτυχία. Όπως το σύμβολό τους, επιθυμούν να το παίξουν ‘θεοί’. Η αγάπη μπορεί να φανεί στην αφοσίωση της γυναίκας στον σύζυγο και τα παιδιά της. Έτσι, οι τραπεζίτες πρέπει να την καταστρέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου