Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Τι ιδιότητες που αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Η εύρεση του ατόμου για σας δεν είναι εύκολη δουλειά. Και μερικές φορές φαίνεται ότι η υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω, αλλά όχι αρκετούς πρίγκιπες για σας. Οι ειδικοί στις σχέσεις μας λένε τι ψάχνουν (και πρέπει!) οι γυναίκες σε έναν άντρα.

1. Το κύρος του.

Είναι η γενικότερη αύρα που αποπνέει ο λόγος του, καθώς και οι κινήσεις του. Είναι αυτό το αίσθημα ότι μπορεί να επιβληθεί. Όχι τα ακριβά ρούχα ή τα ρολόγια Rolex. Είναι αυτή η δυναμική που τον κάνει να ξεχωρίζει οπουδήποτε κι αν βρεθεί και συγκεντρώνει όλα τα γυναικεία βλέμματα πάνω του χωρίς να είναι καν ο πιο ωραίος.

2. Το χαμόγελο του όπως και η ωραία, βαθιά, μπάσα φωνή.

Το χαμόγελο είναι το πιο κοινό γνώρισμα είτε αναφερόμαστε σε άντρες είτε σε γυναίκες. Ένας άντρας που ξέρει να χαμογελά σωστά, τη στιγμή που τα μάτια του αποπνέουν ζεστασιά και ταυτόχρονα σπιρτάδα και πονηριά, έχει κάνει το μισό βήμα για τη «νίκη». Το άλλο μισό είναι να μπορέσει να μιλήσει με αυτή την ωραία μπάσα φωνή και να σου ψιθυρίζει γλυκόλογα.

3. Οι γνώσεις του.

Και για να μιλήσεις, είναι απαραίτητες οι γνώσεις, όχι μόνο οι εγκυκλοπαιδικές αλλά και οι πρακτικές. Από τις τεχνικές δουλειές στο σπίτι, μέχρι να ξέρει να κάνει πάντα στο κομπιούτερ ή στην κουζίνα.

4. Μια καλή θέση στην δουλειά του για να κερδίζει αρκετά.

Φυσικά το χρήμα και το πρεστίζ παίζει σπουδαίο ρόλο. Ακόμη και η πιο συνεσταλμένη και μετρημένη κοπέλα εκεί έξω, θα εντυπωσιαστεί από ένα ακριβό δώρο ή ένα ακριβό αυτοκίνητο ή σπίτι. Και το γεγονός είναι πως η εργασία ενός άντρα και κατ’ επέκταση το εισόδημά του, είναι ένα από τα ερωτεύσιμα χαρακτηριστικά. Αρκεί να μην είναι το μόνο πάνω του

5. Το χιούμορ του

Σε περίπτωση που ένας άντρας, καταφέρει να σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου είναι βέβαιο πως θα χαραχτεί στο μυαλό σου και θα πρέπει να κάνει πολλά λάθη για να τον …σβήσεις. Το χιούμορ, όταν φαίνεται πως βγαίνει κυρίως αβίαστα κι όχι με το ζόρι, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία που θα βρείτε σε έναν άντρα.

6. Το αίσθημα ασφάλειας που αποπνέει.

Αφού οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως είναι το αδύναμο φύλο, θα ψάχνουν κάποιον να τους προστατεύει. Φυσικά μετά τον πατέρα τους, έρχεται μια στιγμή που ψάχνονται για έναν σύντροφο με τον οποίο θα αισθάνονται ασφαλείς. Αν αυτός καταφέρνει να δώσει αυτήν την εντύπωση σε μια γυναίκα, τότε αυτή θα το εκτιμήσει και δύσκολα θα φύγει από κοντά του.

7. Η καλή χημεία μεταξύ των δύο.

Μην αισθάνεστε άσχημα την επόμενη φορά που θα απορρίψετε κάποιον γιατί απλά δεν υπάρχει “η χημεία”. Αρχικά οι γυναίκες έλκονται από τους άνδρες με βάση την σωματική έλξη. Και μετά σκέφτονται αν μπορούν να συνεχίσουν μια συζήτηση με αυτό το άτομο. Αν νιώθουν ωραία όταν του μιλάνε. Αυτές είναι ιδιότητες που βοηθούν να δημιουργηθεί μια βάση, να δημιουργηθεί μια βαθύτερη σύνδεση και μια σχέση με αυτό το άτομο.

8. Η σταθερότητα.

Σταθερότητα σημαίνει αν μπορεί αυτός να της προσφέρει πρώτα μια συναισθηματικά σταθερή σχέση και μετά μια σταθερή οικονομικά σχέση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε σε αυτόν, ότι είναι προβλέψιμος, αξιόπιστος και ότι ουσιαστικά είναι κάποιος στον οποίο θα μπορούσατε να βασιστείτε αν είχατε μαζί μια οικογένεια.

9. Τέλος, να νιώθει ότι ο άντρας την δέχεται ως ίση με αυτόν.

Εάν έχετε νιώσει κάποτε ότι υπάρχει μια σιωπή ανάμεσα σας, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο σύντροφός σας δεν σας αντιμετώπιζε ως ίσο με αυτόν. Πολιτισμικά εδώ και χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες ήταν άνισες με τους άνδρες από κάθε άποψη, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά σεξουαλικά, κι αυτό αλλάζει. Τώρα οι γυναίκες θέλουν να θεωρούνται ίσες με τους άνδρες και έτσι δεν χρειάζεται να ανταγωνίζονται τους άνδρες για κυριαρχία.

1 σχόλιο :

  1. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΡΘΡΟ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΑΥΞΟΥΣΑ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΤΣΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή