Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Εωσφόρος και Cyborg ή Μετάνθρωπος

«Lucy» είναι ένα αγγλικό και Γαλλικό θηλυκό όνομα που προέρχεται από το λατινικό αρσενικό που ονομάστηκε Lucius με την έννοια του Φωτός (που γεννήθηκε την Αυγή, η Φωτισμένη από το ολόλαμπρο φως του Ηλίου, λαμπερή, ολόλευκη με ελαφρώς φωτεινή επιδερμίδα). Οι εναλλακτικές ορθογραφίες είναι οι Luci, Luce, Lucie. Το αγγλικό Lucy επώνυμο προέρχεται από την Νορμανδική γλώσσα που βασίζεται στην Λατινική γλώσσα και προέρχεται από τα ονόματα των τόπων στην Νορμανδία με βάση το λατινικό αρσενικό προσωπικό όνομα Lucius. Μεταδόθηκε στην Αγγλία μετά την Νορμανδική κατάκτηση τον 11ο αιώνα από τους De Lucy. Στα νεοελληνικά Lucy είναι η Λουκία.
 
Η ταινία «Lucy» σε σκηνοθεσία του Luc Besson (2014) αφορά μια γυναίκα που ξεκλείδωσε το 100% του εγκεφάλου της, αντί του 10% που λέγεται ότι χρησιμοποιεί η ανθρωπόμαζα. Ενώ εύκολα βρίσκεται σε σύγχυση ο αδαής με το περίεργο ανακάτεμα επιστημονισμού και σκηνών δράσης, ο πυρήνας της ταινίας βρίσκεται σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Πρόκειται για την Αποκρυφιστική φιλοσοφία των Μυστικών Εταιριών, των Μαύρων Προγραμμάτων και του ανθρωποειδούς Cyborg ή Μετάνθρωπου.

ΔΕΣ: Ο Μετάνθρωπος θα είναι δική μας συνέχεια
 
Το Σάιμποργκ, λατινικά «Cyborg, cyberneticus organismus» είναι ένας αυτοματοποιημένος τεχνητός οργανισμός ο οποίος ενισχύει ή διευρύνει τις δυνατότητές του χρησιμοποιώντας τεχνολογικά μέσα. Τα σάιμποργκ  διαθέτουν συνδυασμό οργανικών -ζωτικών και μηχανικών- συνθετικών μερών σώματος, όπως τα σάιμποργκ από ταινίες όπως Α.Ι. (Τεχνητή Νοημοσύνη) και ειδικότερα στις ταινίες Elysium και Alita: Battle Angel). Τα cyborg θέλει η Ελίτ να αντικαταστήσουν το κοπάδι των αγελαίων ανθρωπόζωων. Μάλιστα σε αυτές τις ταινίες το δείχνουν πιο ξεκάθαρα από οποιαδήποτε άλλη ταινία. Είναι υποχρεωμένοι να δείξουν τις προθέσεις και τις πολιτικές τους, (εκροή) το απαιτούν τα τελετουργικά τους.
 
Η ταινία «Lucy» είναι επιστημονικής φαντασίας που συνδυάζει βαθιά υπαρξιακά ερωτήματα και σκηνές δράσης με Ασιάτες γκάνγκστερ κι αστυνομικούς. Ενώ αυτή η διχοτόμηση δεν έτυχε ευνοϊκής υποδοχής από τους κριτικούς, υπάρχει ένα τελετουργικό εσωτερικό μήνυμα πίσω απ’ όλα αυτά, που ακόμη και στραβός να είσαι το ψυχανεμίζεσαι. Η ταινία «Lucy» είναι πράγματι κάτι περισσότερο από μια ταινία δράσης με πρωταγωνίστρια την ολόλαμπρη Scarlett Johanson. Είναι ένα αλληγορικό παραμύθι γεμάτο συμβολισμούς για τον Lucifer. Ναι, αλλά ποιόν Lucifer;
 
Το γεγονός ότι ο κεντρικός χαρακτήρας ονομάζεται Lucy, είναι η πρώτη ένδειξη προς το τελετουργικό υπόβαθρο της ταινίας. Τα ονόματα Lucy και Lucifer, προέρχονται από την λατινική λέξη «lux» που σημαίνει «φως». Εωσφόρος σημαίνει «ο φέρων το φως» και θεωρείται από τους εωσφορικούς (Luciferians) να έχει φέρει την Γνώση (φως) στον άνθρωπο, αφού εκδιώχθηκε ή έφυγε από το παραδεισένιο μαντρί του Γιαχβέ. Ο Εωσφόρος κι όχι ο Χρηστός (με η είναι το σωστό, με ι είναι λάθος, δηλαδή χρήσιμος στο ιερατείο) είναι ο Σωτήρας που έδωσε στους ανθρώπους τις απαραίτητες Γνώσεις (Φως) για να αναπτύξουν Νόηση (Ψυχή). Ο Γιαχβέ θέλει δούλους «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» κι ο επαναστάτης Εωσφόρος θέλει Νοήμονα αυτόβουλα κι ανεξάρτητα πλάσματα.
 
Στην ταινία, η Lucy είναι η ανθρώπινη εκδοχή του Εωσφόρου, όπου η χρησιμοποίηση του 100% της ικανότητας του εγκεφάλου της, με την βοήθεια ναρκωτικών κοκτέιλ, της επιτρέπει να αποκτήσει τις Γνώσεις, την Ικανότητα και την Δύναμη που χρειάζεται για να γίνει Θεός.
 
Πηγαίνοντας πέρα από τις κατάμαυρες παραμυθίες της Βίβλου των μιαρών εβδομήκοντα δύο, η ταινία φέρει επίσης την ετικέτα «Cyborg» (ανθρώπινη μηχανή) ένας χαρακτηρισμός ο οποίος είναι ένα σύγχρονο, φουτουριστικό υποπροϊόν της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των Μαύρων Προγραμμάτων της.  Η τσιπαρισμένη ανθρώπινη μηχανή αφορά την ανθρωπότητα, η οποία φθάνει ένα άλλο επίπεδο υπονομιακής μετεξέλιξης, μέσω της τεχνολογίας και της ρομποτικής. Για να κατανοήσεις πλήρως την ταινία Lucy, πρέπει να ερευνήσεις περαιτέρω αυτές τις δύο έννοιες.
 
Διάβολος και Γιαχβέ: Δύο Όψεις του Ιδίου Νομίσματος.
 
Οπως διατείνεται η χριστιανική πανούκλα που μόλυνε κάθε τι Ιερό και Ελληνικό, οι Άγγελοι είναι δήθεν υπάρξεις ανώτερης τάξης από τους ανθρώπους δημιουργήθηκαν για να απολαμβάνουν την στενή επικοινωνία με το Θεό Γιαχβέ. (Αποκ. α’ 1, γ’ 5, ε’ 11). Υπάρξεις μιας ανώτερης δύναμης, και υπάκουοι στον Γιαχβέ (Ψαλμ. ργ’ 20), λειτουργούσαν ως δούλοι ή «λειτουργικά πνεύματα». Αν και γενικώς αόρατοι, κατά διαστήματα παρουσιάσθηκαν με ανθρώπινο σχήμα. (Γέν. ιη’ ιθ’ Εβρ. ιγ’2). Διαμέσου ενός αυτών των αγγελικών υπάρξεων, η αμαρτία εισχώρησε στο σύμπαν. Τι Θεός είναι ετούτος που χρειάζεται δούλους; (Ρητορική η ερώτηση, είναι γνωστό τι σκατά είναι) κι Όχι, αγαπητέ, το σύμπαν ο Γιαχβέ-Χρηστός-Διάβολος-Θεός-Εωσφόρος-Σαβαώθ-Αμπρακατάμπρα  δεν το έφτιαξε αταξικό κι ας χτυπιούνται οι διεθνιστές, τα κομμούνια και οι χριστιανοί.
 
 
Ο «Εωσφόρος, ο υιός της αυγής», «το χερούβ το κεχρισμένον διά να επισκιάζει» διέμενε στην παρουσία του Γιαχβέ, (Ησ. ιδ’ 12, Ιεζ. κη’ 14). 1 «Συ επεσφράγισας τα πάντα, είσαι πλήρης σοφίας και τέλειος εις κάλλος. Ήσο τέλειος εν ταις οδοίς σου αφ’ης ημέρας εκτίσθης, εωσού ευρέθη αδικία εν σοι.» (Ιεζ. κη’ 12,15) λέει η Βίβλος που την έγραψαν οι 72  Εβραίοι για τον Εωσφόρο … δηλαδή «πιασ’ τ’ αυγό και κούρευτο».
 
Η επανάσταση του Εωσφόρου Αυγερινού, εναντίον του Γιαχβέ, το τουρλουμπούκι των θρησκειών και οι παλιμπαιδίζοντες επαναστάτες!
 
Πόσο γέλιο να αντέξει ο άνθρωπος που «θέλει ν’ αγιάσει και τα πλοκάμια του Εωσφόρου δεν τον αφήνουν;

Εωσφόρος, ο Φέρων το Φως.
 
«Lucifer» είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται σπανίως διότι η λέξη έχει συνδεθεί, κακώς και λανθασμένα με τον Σατανά-Διάβολο στην Ιουδαίο-Χριστιανική μυθολογία. Είναι ωστόσο, η κοινή παραμυθία που επικρατεί συντριπτικά στις Μυστικές Εταιρίες, Στοές και Λαγούμια που έρπουν οι αποκρυφιστές της εκκλησίας-θρησκείας του Γιαχβέ-Χρηστού, σε κάθε παρακλάδι της. Και όχι, αυτά τα παρτάλια δεν αποτελούν την αποκαλούμενη ως «απόκρυφη ελίτ» αλλά την φανερή ελίτ (με μικρό γράμμα το ε).
 
Η Αληθινή Ελίτ, είναι άλλου επιπέδου, όπου εκεί δεν χρησιμοποιείται καμία λέξη από αυτές που χρησιμοποιεί η αγέλη των ανθρωπόζωων, (και στην αγέλη ενυπάρχουν και οι κυβερνήτες της, Σόρος, Γκέιτς, Ρόθτσαιλντ, Ροκφέλερ, Πρόεδροι κρατών, τραπεζών, θρησκευτικοί ηγέτες κλπ) οι λέξεις εκεί είναι επιπέδου Λάβκραφτ. (ΔΕΣ: Cthulhu στα Κάρβουνα με σώς Μυημένων). Για να το γράψω πιο απλά, όλοι οι δισεκατομμυριούχοι που φιγουράρουν στα ιλουστρασιόν περιοδικά τους δεν είναι τίποτε περισσότερο από λακέδες, αχυράνθρωποι της Αληθινής Ελίτ. Έτσι λοιπόν θα τους αποκαλώ συλλήβδην λακέδες του Κυρίου τους, Γιαχβέ–Χρηστού, για να ξεχωρίζουν από την Αληθινή Ελίτ που τους χρησιμοποιεί για να παραμένει η ίδια στην σκιά και να υπηρετεί τους Μεγάλους Παλαιούς, όπως άλλωστε και οι περισσότερες από τις αλλότριου DNA φυλές που σουλατσάρουν αναμεταξύ μας.
 
Μια από τις ρητές διαταγές που έχουν οι λακέδες της Αληθινής Ελίτ, είναι να δημιουργούν τελετουργική σύγχυση στις ανθρωπόμαζες (που γι’ αυτήν είναι απλώς πόροι, προϊόντα για συγκεκριμένη χρήση) κι αυτό γίνεται πανεύκολα με τους ορισμούς και την ετυμολογία των λέξεων, την αλλοίωση της γλώσσας και του λόγου. Με τις λέξεις τρέφεται ο ανθρώπινος Νους (όταν υπάρχει), με αυτές δουλεύει η ΦΑΝΤΑΣΙΑ, άρα, αν αλλοιωθούν οι ετυμολογικές λέξεις τότε είναι πανεύκολα χειρίσιμος. Άλλωστε «αρχή παιδεύσεως η των ονομάτων επίσκεψις» όπως ορθά αναφέρει ο Αντισθένης.
 
Έτσι ο Εωσφόρος, Αυτός που φέρνει το Φως στον γαλαξία μας ο υιός της Αυγής (θεά του Λυκόφωτος που βγαίνει στον ορίζοντα πριν τον Εωσφόρο) κατέληξε από τους λακέδες του υπονόμου να θεωρείται ως κάτι κακό. Οι ανθρωπόμαζες μέσα στην σύγχυση της καθολικής άγνοιας και της ευπιστίας που τις δέρνει· είναι ανίκανες ν’ αντιληφθούν το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος τους. Μα πως θα μπορούσαν άλλωστε, ουδέποτε τα πιόνια δεν γνωρίζουν πως είναι απλά πιόνια στο παιχνίδι.
 
Έτσι οι λακέδες ενέπλεξαν το Ευγενές Όνομα του Εωσφόρου με κάτι γλοιωδέστατες μορφές και σέχτες όπως κάθε μορφής εκκλησία και θρησκεία, χριστιανισμός, ανθρωπισμός, χριστιανικός γνωστικισμός, (οι προχριστιανικοί Γνωστικοί είναι εντελώς άλλο θέμα) καμπάλα, θεοσοφία, ανθρωποσοφία, ροδόσταυροι, ελευθεροτέκτονες, γκουρτζιεφικοί, φιγουρατζήδες και πολλοί άλλοι του συρμού που εμπλέκονται με αυτές τις χοάνες παραπληροφόρησης κι ελέγχου των αγελαίων ανθρωπομαζών.
 
Η λέξη Εως – φόρος (ο φέρων την Ηώ = αυγή) είναι σύνθετη, εκ του Εως = Αυγή και του Φέρω, σημαίνει δε «Ο φέρων την αυγή», δηλαδή ο προάγγελος της Αυγής. Στην λέξη Εωσφόρος, το πρώτο συνθετικό –Εως σημαίνει λυκόφως δηλαδή έσπερο φως (αμυδρό) κατά λέξη, αυτός που φέρει ή φέρνει το Φως. Το παράγωγο άλλωστε επίθετο «εωθινός» σηµαίνει «πρωινός», «αυγινός».
 
Όταν η Θεά Αφροδίτη πήδηξε από έναν βράχο για ν’ αυτοκτονήσει για τον άδικο χαμό του Άδωνη, ενώ ήταν στο στερέωμα το βραδινό άστρο του Έσπερου, βουτώντας πίσω από το άρμα του Ήλιου που είχε δύσει, αναβίωνε την άλλη μέρα το πρωί σαν Εωσφόρος, για να συναντήσει τον Άδωνη. Είναι σαν τις κινήσεις του πλανήτη Αφροδίτη στον ουράνιο θόλο.
 
Ο Εωσφόρος-Έσπερος αναπαρίσταται πάντοτε ως νέος απαράμιλλης ομορφιάς σε όσα αγάλματα και αγγεία έχουν διασωθεί με την μορφή του. Άλλοτε συνοδεύοντας την Αφροδίτη, άλλοτε την Σελήνη, άλλοτε προπορευόμενος του άρματος του Ηλίου για να φέρει το αχνό φέγγος του χαράματος που περίμεναν οι αγρότες για να ξυπνήσουν, προαναγγέλλοντας έτσι την Αυγή που αποτελεί την έναρξη για τις αγροτικές εργασίες, άλλοτε ως βρέφος στην αγκαλιά της Ηούς κλπ.
 
Ο Αυγερινός είναι το δημώδες όνομα του πλανήτη Αφροδίτη, όταν αυτή εμφανίζεται στον ουρανό κατά την Αυγή. Γι’ αυτό καλείται από πολλούς και «άστρο της ημέρας». Καλείται επίσης κι Αποσπερίτης όταν εμφανίζεται μετά την δύση του ηλίου και είναι το λαμπρότερο αντικείμενο στον ουρανό αμέσως μετά την Σελήνη. Αστρονομικά, ο Εωσφόρος είναι ο πιο λαμπρός πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο πλανήτης Αφροδίτη, με τις δύο διαφορετικές εκφάνσεις του, ως Εωσφόρος κατά το χάραμα της ημέρας (προαναγγέλλοντας την Αυγή) και ως Έσπερος κατά το σούρουπο. Σε ό,τι αφορά την πρωινή έκφανση του πλανήτη Αφροδίτη, απαντάται σε όλα τα διεθνή και εν Ελλάδι επιστημονικά αστρονομικά εγχειρίδια με την ίδια ακριβώς ονομασία: ως Εωσφόρος.
 
Η λατρεία του Εσπέρου μνημονεύεται στην περιοχή της Οίτης. Στον Παρνασσό, ο Έσπερος λατρεύεται ως πατέρας της Στίλβης ή της Τηλαύγης και παππούς του Αυτολύκου, ενώ σε άλλα μέρη τον θεωρούν πατέρα του Εωσφόρου. Η Θεά Εκάτη ονοµάζεται επίσης «Φωσφόρος» και «∆αδούχος» και απεικονίζεται συνήθως στα αγάλµατά της να κρατά σε κάθε χέρι της μια δάδα.
 
Ο «φέρων την αυγή», ο «φωτοδότης» ο Εωσφόρος, ο Υιός της Πρωίας, ο όμορφος αυτός νέος, γιος της Ηούς και του Αστραίου, που προηγούνταν του άρματος του Ηλίου, έγινε συνώνυμος με το σκοτάδι και την βδελυρή πανούκλα του χριστιανισμού και των σάπιων πιστών που τον απαρτίζουν. Τι να πουν στον μεγαλειώδη Ελληνικό, Βαβυλωνιακό, Σουμεριακό, Περσικό πολιτισμό οι κατσικόγυφτοι εβραίοι που, όπως λένε οι ίδιοι στα βιβλία τους, η αγαπημένη τους ενασχόληση ήταν να κλέβουν κατσίκες, αιμομιξίες, πορνεία και κοπρολαγνείες, αυτοί που έκαναν σαράντα χρόνια να βγουν από μια έρημο όση η Πελοπόννησος και μάλιστα σε εποχές που τα ράφια των Ελληνικών Φιλοσοφικών Σχολών και Πανεπιστημίων έσφυζαν από συγγράμματα υψηλής διανόησης, που μέχρι σήμερα δεν έχουν ξεπεραστεί.
 
Φιλολογικά (εν σχέση με την αρχαία ελληνική γραμματεία), το όνομα Εωσφόρος απαντάται αποκλειστικά και μόνον ως προάγγελος της Αυγής και του Ηλιακού Φωτός – σε πλείστα συγγράμματα των αρχαίων προγόνων μας αλλά και της κατοπινής ρωμαϊκής γραμματείας. Επιγραμματικά αναφέρω τον Ησίοδο (Θεογονία 378 κ.α.), τον Όμηρο (Ιλιάδα 23.226, 22.317 κ.α.), τον Απολλόδωρο (1.52 κ.α.), τον Καλλίμαχο (Ύμνος 4 στη Δήλο, 303), τον Πίνδαρο (Ίσθμια Ωδή 4.43), τον Νόννο (Διονυσιακά 6.44, 38.136 κ.α.), τον ποιητή Ίβυκο (Fragment 331), τον Ίωνα τον Χίο (Fragment 745), αλλά και τον Οβίδιο (Μεταμορφώσεις11. 270 ff, 11. 560 ff κ.α.), τον Σενέκα (Hercules Furens 125 ff , Oedipus 504 ff κ.α.), τον Βιργίλιο (Roman bucolic Georgics 1. 288 ff, 3. 324 ff κ.α.), τον Κικέρωνα (De Natura Deorum 2. 20 κ.α.), τον Γάιο Ιούλιο Υγίνο (Astronomica 2. 42, Fabulae 65 κ.α.), τον Κουίντο Σμυρνέα (Fall of Troy 2. 182 ff), τον Βαλέριο Φλάκκο (Argonautica 6. 527 ff) και πλείστους άλλους αρχαίους συγγραφείς. Καμία σχέση λοιπόν, με τα ιουδαιοχριστιανικά μιάσματα.
 
Ο Lucifer λοιπόν, αντιστοιχεί στην Ελληνική ονομασία Εωσφόρος, είναι ένα λατινικό όνομα για τις πρωινές εμφανίσεις του πλανήτη Αφροδίτη. Στον Ανώτερο Ελληνικό πολιτισμό είναι πολύ σωστά προσωποποιημένος και θεωρείται Θεός και γιος της Αυγής (Aurora). Ένα παρόμοιο όνομα χρησιμοποίησε ο Ρωμαίος ποιητής Catullus για τον πλανήτη Αφροδίτη το βράδυ το «Noctifer» (Night-Bringer). Μάλιστα και οι Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν τον Εωσφόρο όπως και οι Ελληνες, όταν τους υποδούλωσαν.
 
Καμία απολύτως σχέση δεν έχει ο Ελληνικός Θεός Εωσφόρος, ο Έσπερος και η Αυγή με τον υπόκοσμο των λακέδων, του χριστιανικού ιερατείου και των σιχαμένων κορμιών που το απαρτίζουν.
 
Ούτε φυσικά και ο Τιτάνας Θεός Κρόνος.
 
Οτιδήποτε εμπεριέχεται στην μιαρή Βίβλο του εκτρωματικού Γιαχβέ–Χρηστού είναι παραποιημένη και διαστρεβλωμένη Ελληνική Ιστορία.
 
Οι Γιαχβεδιστές του Χρηστού (Χρηστός είναι το πραγματικό του όνομα κι όχι Χριστός που έγινε έτσι πολύ αργότερα από τις μαύρες ρόμπες για να ξεχωρίζει από το άχρηστος ή χρήσιμος ηλίθιος) ερμηνεύουν τις ιστορίες της Βίβλου από την μιαρή τους οπτική που είναι εναντίον της Ζωής και του Ελληνικού Φωτός δηλ. της Γνώσης. Οι Έλληνες φιλοσοφούν και μάχονται για την Γνώση δηλ. το Φως την στιγμή που ο εκτρωματικός, ζηλόφθονος και παρασιτικός Γιαχβέ-Χρηστός έδιωξε από την παραδεισένια φυλακή τους ανθρώπους γιατί άγγιξαν το δέντρο της Γνώσης!!! Χάος μας χωρίζει εμάς του Έλληνες από τον βδελυρό Γιαχβέ–Χρηστό και μάλιστα, ένα από τα καθήκοντα ενός Ημίθεου Πολεμιστή είναι να τον δολοφονήσει και να καταστρέψει το ανοσιούργημα – δημιουργία του.
 
Οι Έλληνες εκτός από τον Εωσφόρο λάτρευαν ως Θεό της Γνώσης και τον Θεό Απόλλωνα, όπως και τον Τιτάνα Θεό Προμηθέα.
 
Ο Προμηθέας ήταν γιος του Τιτάνα Ιαπετού και της Ωκεανίδας Ασίας ή Κλυμένης. Αδέλφια του ήταν οι Ιαπετίδες Επιμηθέας, Άτλας και Μενοίτιος. Το όνομά του σημαίνει «συνετός», «προνοητικός». Παράγεται από την πρόθεση «προ» και το ουσιαστικό «μῆτις» (=σκέψη). Είναι αυτός που έδωσε την Φλόγα της Σκέψης στους ανθρώπους. Κόντρα στους Θεούς.
 
Κατά τον Λουκιανό, ο Προμηθέας, με την αρωγή της Σοφίας, Θεάς Αθηνάς, δημιουργεί τον πρώτο άνθρωπο (Χρυσό Γένος) από το Νερό του ήρωα Πανοπέα της Φωκίδας και με μορφή όμοια με αυτή των Θεών (κι όχι από χώμα όπως ο Γιαχβέ). Αυτό έγινε μετά την Τιτανομαχία. Αυτό το Νερό ήταν το αίμα των Τιτάνων. Υπάρχουν στον πλανήτη Γη άνθρωποι που φέρουν το αίμα των Τιτάνων και πρόβατα για σφαγή που φέρουν την σφραγίδα του Γιαχβέ. Εύκολα ξεχωρίζουν με απλή Παρατήρηση του Ολοφάνερου και Διάκριση.

Στην Θεογονία του Ησίοδου / Έργα και ήμέραι 109-193
 
Οι αθάνατοι Θεοί, που ζουν στον Όλυμπο, δημιούργησαν πρώτα μια Χρυσή φυλή θνητών ανθρώπων. Αυτό έγινε τον καιρό του Κρόνου, όταν ήταν Βασιλιάς στον Ουρανό. Ζούσαν σαν Θεοί, δίχως καμιά λύπη στις καρδιές τους, δίχως έγνοιες και βάσανα και δίχως να υφίστανται τα αξιοθρήνητα γηρατειά- πάντα με νεανικά μέλη απολάμβαναν χαρούμενες μέρες, μακριά από κάθε κακό. Όταν πέθαιναν, ήταν σαν να τους είχε καταβάλει ο ύπνος. Όλα τα καλά πράγματα τους ανήκαν.
 
Η γόνιμη γη παρήγαγε μόνη της όλων των ειδών τους καρπούς. Με ειρήνη και ηρεμία ζούσαν χαρούμενοι στη χώρα τους, έχοντας όλα τα αγαθά. Όταν η γη έκρυψε αυτή τη φυλή των ανθρώπων μέσα στο σκοτάδι, έγιναν αγαθοί δαίμονες πάνω στη γη· απομάκρυναν το κακό, ήταν φύλακες των θνητών ανθρώπων πρόσεχαν για την δικαιοσύνη και τα εγκλήματα τυλιγμένοι από τον αέρα, διατρέχοντας όλη την γη, δίνοντας πλούτο. Αυτό ήταν ένα από τα βασιλικά προνόμιά τους.
 
Ύστερα οι Ολύμπιοι Θεοί δημιούργησαν μια πολύ κατώτερη φυλή, την Αργυρή, εντελώς διαφορετική από την Χρυσή στο σώμα και στο πνεύμα. Για εκατό χρόνια ένα παιδί μεγάλωνε πλάι στην αγαπημένη του μάνα και έπαιζε εντελώς παιδιάστικα στο σπίτι του. Όταν όμως αυτοί οι άνθρωποι μεγάλωναν επιτέλους και έφταναν στην ωριμότητα, ζούσαν πολύ λίγο καιρό και ήταν δυστυχείς λόγω της μωρίας τους. Δεν μπορούσαν να μην βλάπτουν ο ένας τον άλλον άσχημα, ούτε ήθελαν να τιμούν τους αθάνατους Θεούς και να προσφέρουν στους μακάριους θυσίες πάνω στους ιερούς βωμούς, όπως σωστά συνηθίζουν να κάνουν οι άνθρωποι. Οργισμένος ο Ζευς τους έβγαλε από την μέση, επειδή δεν πρόσφεραν τιμές στους Θεούς, που ορίζουν τον Όλυμπο. Όταν κι αυτή η φυλή των ανθρώπων σκεπάστηκε από την γη, οι άνθρωποι της ονομάστηκαν υποχθόνιοι μακάριοι θνητοί, δεύτερης σειράς, αλλά κι αυτοί, ασφαλώς, απολαμβάνουν κάποιας τιμής.
 
Ύστερα ο Ζευς, ο πατέρας, έφτιαξε μια τρίτη φυλή ανθρώπων, την Χάλκινη φυλή, τελείως διαφορετική από την Αργυρή. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν φτιαγμένοι από μελιά και ήταν φοβεροί και βίαιοι και συνεχώς μπλεγμένοι σε πολέμους και εγκλήματα. Δεν έτρωγαν ποτέ ψωμί και οι πεισματάρικες ψυχές τους ήταν σκληρές σαν το ατσάλι, ήταν απρόσιτοι, φοβεροί και πολύ δυνατά χέρια ξεφύτρωναν από τους στιβαρούς ώμους τους.
 
Τα άρματά τους ήταν χάλκινα, τα σπίτια τους χάλκινα και δούλευαν με χάλκινα εργαλεία. Δεν είχαν μαύρο σίδερο. Σκότωναν ο ένας τον άλλον με τα χέρια και πήγαιναν κάτω, ανώνυμοι, στο υγρό και σκοτεινό σπίτι του ψυχρού Άδη. Αν και ήταν τρομεροί, τους πήρε ο μαύρος θάνατος και άφησαν το λαμπρό Φως του 'Ηλιου.
 
Όταν κι αυτήν την φυλή την κάλυψε η γη, ο Ζευς, ο γιος του Κρόνου, έφτιαξε άλλη μια, την τέταρτη, πάνω στην καρποφόρα γη. Ήταν πιο δίκαιη και καλή, μια ισόθεη φυλή ηρώων, που ονομάστηκαν Ημίθεοι, η φυλή ακριβώς πριν από μας στην απέραντη γη. Φοβεροί πόλεμοι και άγριες μάχες τους κατέστρεψαν κάποιους μπροστά στην Θήβα, την πόλη του Κάδμου με τις επτά πύλες, να πολεμούν για τα κοπάδια των απογόνων του Οιδίποδα, άλλους μπροστά στην Τροία, όπου τους είχαν πάει πλοία πάνω από το μεγάλο βυθό της θάλασσας, για το χατίρι της Ελένης με τα όμορφα μαλλιά.
 
Για κάποιους απ’ αυτούς αυτό ήταν το τέλος της ζωής τους, και τους σκέπασε ο θάνατος- σε άλλους έδωσε ο Ζευς, ο γιος του Κρόνου, μιαν ύπαρξη, έναν τρόπο ζωής μακριά από τους ανθρώπους, στην άκρη του κόσμου, μακριά από τους αθάνατους θεούς· και ο Κρόνος είναι βασιλιάς τους. Εκεί ζουν, με τις καρδιές τους απαλλαγμένες από τη θλίψη, στα νησιά των Μακάρων, κοντά στον Ωκεανό με τις βαθιές δίνες, ευτυχισμένοι Ήρωες για τους οποίους η καρποφόρα γη προσφέρει γλυκούς σαν το μέλι καρπούς τρεις φορές το χρόνο.
 
Θα ήθελα να μην ζούσα ανάμεσα στους ανθρώπους της Πέμπτης φυλής, καλύτερα να πέθαινα πριν ή να γεννιόμουν αργότερα. Γιατί αυτή είναι αληθινά Σιδερένια φυλή. Ούτε νύχτα ούτε μέρα ξεκουράζονται από τον κάματο και την ταλαιπωρία. Οι Θεοί θα τους στέλνουν πάντα οδυνηρές δοκιμασίες. Ο Ζευς θα καταστρέψει κι αυτήν τη φυλή θνητών ανθρώπων, όταν τα παιδιά τους θα γεννιούνται με γκρίζους κροτάφους. Ο πατέρας δεν θα μοιάζει με τα παιδιά του, ούτε τα παιδιά με τον πατέρα τους. Ο οικοδεσπότης δεν θα καλοδέχεται το φιλοξενούμενο του, ο φίλος το φίλο, ο αδελφός τον αδελφό, όπως γίνεται μέχρι τώρα. Σύντομα δεν θα τιμούν τους ηλικιωμένους γονείς τους, αλλά θα τους κατηγορούν και θα τους πληγώνουν με φαρμακερά λόγια, ελεεινοί άνθρωποι που δεν θα σέβονται τους Θεούς.
 
Αχ! Μακάρι να μην γεννιόμουνα τώρα εγώ, αναφωνεί γεμάτος θλίψη ο Ησίοδος. Ας γεννιόμουν πρωτύτερα ή αργότερα. Αλλά όχι τώρα. Διότι το γένος αυτό ζει μέσα στον μόχθο και στα βάσανα. Νύχτα-μέρα οι άνθρωποι βασανίζονται και αφανίζονται καθώς τούς έδωσαν οι Θεοί έγνοιες πολλές και βαρείες. Δεν έχει επικρατήσει το κακό. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Άρα υπάρχει ακόμη ελπίδα. Όμως τα καλά είναι ανακατεμένα με τα κακά. Και ποιος θα τα ξεχωρίσει; Ποιος θα βγει μπροστά; Ποιος θα σηκώσει το βάρος; Οι θεσμοί έχουν καταρρεύσει. Η συγκρότησις της κοινωνίας έχει διασπασθεί. Τα ήθη έχουν αλλάξει. Ή απαισιοδοξία του ποιητή είναι, βαθειά και διάχυτη. Βλέπει γύρω του την αδικία, την ατιμία, την οκνηρία, την αρπαγή. Τίποτα δεν είναι όπως πρώτα. Και μέσα απ’ τον βαθύ του συλλογισμό και την αγωνιά του για το μέλλον, κάνει μια πρόβλεψη, μία προφητεία.
 
Και αυτό το γένος, που έχει μαύρη και σκληρή καρδιά, όπως μαύρος και σκληρός είναι ο σίδηρος, το κύριο συστατικό του, θα το καταστρέψει ο Ζευς, λέει με πόνο. Πότε; Τότε, όταν αρχίσουν να γεννιούνται τα παιδιά με λευκούς κροτάφους, γερασμένα από την γέννα τους, χωρίς κανένα κίνητρο και όρεξη για ζωή. Όταν δεν θα έχουν την ίδια γνώμη και τις ίδιες σκέψεις με τον πατέρα τους και δεν θα συμφωνούν σε τίποτα. Όταν η φιλοξενία, η φιλία και οι δεσμοί αίματος δεν θα έχουν πια καμιά αξία. Όταν οι γεροί γονείς θα αφήνονται, ανήμποροι, στην τύχη τους. Όταν ή δικαιοσύνη θα βρίσκεται στα χέρια των ισχυρών και θα την επιβάλλουν χειροδικώντας.
 
Όταν ο όρκος δεν θα υπολογίζεται πια και θα τιμωρούνται οι υβριστές, οι επίορκοι και οι κακοποιοί. Τότε είναι πού ή Αιδώς και ή Νέμεσις, με πρόσωπο καλυμμένο απ’ την ντροπή, και για να μην βλέπουν τα όσα συμβαίνουν, θα εγκαταλείψουν τους ανθρώπους του γένους αυτού και θα ανέβουν για πάντα, απ’ την πλατιά Γη ψηλά στον Όλυμπο, στα ανώτατα και καθαρότατα τα αιθερικά στρώματα, εκεί όπου το κακό δεν υπάρχει, σμίγοντας με τούς άλλους αθανάτους Θεούς. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Θεές είναι τυλιγμένες με λευκά πέπλα, πράγμα που δείχνει ότι παραμένουν ανέγγιχτες από της ύβρεις των θνητών. Οι μαύρες ψυχές και τα μαύρα έργα τού γένους αυτού δεν μπορούν να τις αγγίξουν. Κι όταν αυτό συμβεί, τότε, μόνο το κακό θα υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους και θα ‘ναι πια αργά γιατί δεν θα ωφελεί καμία γιατρειά.
 
Είναι λοιπόν, απόλυτα ξεκάθαρο ότι η Σιδερένια φυλή ανθρώπων έχει ξεφύγει κατά πολύ από τις αρχέγονες έννοιες του τι σημαίνει να είναι κάποιος Άνθρωπος ή Θεός, Πολεμιστής ή Ήρωας. Είναι έννοιες άγνωστες για αυτούς που έρπουν στα πόδια του Γιαχβέ-Χριστού και ονομάζουν σαν κάτι κακό Αυτόν που φέρνει το Φως δηλαδή την Ζωή. Λογικό είναι, αφού σαν τα ποντίκια στους υπονόμους που σέρνονται δεν αντέχουν το Φως του Εωσφόρου.
 
Ακόμη και την βδελυγματική Βίβλο να πάρουμε σαν αναφορά, ο Όφις που έδωσε το Μήλο της Γνώσης στους φυλακισμένους ανθρώπους είναι ο Ήρωας που τους απελευθέρωσε από την μοχθηρή τυραννία του Γιαχβέ. Ακόμη και το αφήγημα του Πύργου της Βαβέλ, μιας ανθρώπινης κατασκευής που έφερε ως μέσο τον στόχο να φτάσουν οι άνθρωποι την κατοικία των Θεών τον Ουρανό, συμβολίζει τον αγώνα της ανθρωπότητας να φτάσει την Γνώση. Το χτίσιμο του πύργου όμως το σταμάτησε ο ζηλόφθονος Γιαχβέ, ο εκτρωματικός δημιουργός που παγίδευσε τους ανθρώπους.
 
Έτσι το να αντιλαμβάνεσαι και να ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ τι είναι τι και ποιος παίζει παιχνίδια και ποια παιχνίδια, εξαρτάται από το σε ποια φυλή ανήκεις. Σε ποια μάζα δηλώνεις συμφωνία και υποταγή. Αν είσαι δούλος και πρόβατο στο μαντρί του Γιαχβέ-Χρηστού τότε οι εμφυτεύσεις και η ύπνωση που έχεις υποστεί σου απαγορεύουν ν’ αντιληφθείς ότι ο Εωσφόρος είναι αυτός που φέρνει το Φως και χωρίς Φως, Γνώση, η Ζωή δεν υπάρχει για τα ζωντανά πλάσματα. Τα σκοτεινά όντα από την άλλη έρπουν στις κατακόμβες σαν ερπετά για να προσκυνήσουν το μεγάλο αφεντικό τους τον Γιαχβέ.
Αυτό που κάνουν λοιπόν τα σαπρόφυτα του Γιαχβέ είναι να επιβάλλουν την διαστροφή και την παράνοια τους.
 
Cyborg ή Μετάνθρωπος.
 
Τον προηγούμενο αιώνα μια νέα τάση εμφανίστηκε μαζί με τα τεχνολογικά και μηχανικά επιτεύγματα. Μια κίνηση που επιδιώκει την χρήση των ναρκωτικών και της ρομποτικής για να ωθηθεί η ανθρωπόμαζα σε ένα άλλο επίπεδο αντιεξέλιξης, όσο γίνεται πιο μακριά από την Ηρωική – Προμηθεϊκή καταβολή του. Αφού σήμερα οι εκκλησίες έχουν χάσει παλαιότερη δυναμική τους στον έλεγχο των μαζάνθρωπων και την θέση τους παίρνει η θρησκεία της Τεχνητής νοημοσύνης, της φαρμακοβιομηχανίας και της ρομποτικής, είναι πολύ πιο εύκολο να πάνε το ανθρώπινο ζώο πιο κάτω στα υπόγεια από ‘κει που το έχουν βάλει, διαστρεβλώνοντας και προπαγανδίζοντας έννοιες και ετυμολογίες κατά πως τους βολεύει. Στόχος τους είναι η ολική συγχώνευση ανθρώπων με ρομπότ. Ενώ οι περισσότεροι που συμφωνούν και ασχολούνται με τα Cyborg κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν επαφή με Μυστικές Εταιρίες και σκοτεινές Στοές εν τούτοις όλα παίζονται σε ένα παιχνίδι με σκοτεινούς παίκτες.
 
Ο Βρετανός φιλόσοφος Max More, για πρώτη φορά έθεσε τις αρχές του Μετανθρωπισμού ως φουτουριστική φιλοσοφία το 1990 και ξεκίνησε μια παγκόσμια προσπάθεια προώθησης του. Ένα από τα δοκίμιά του, με τίτλο «In Praise of the Devil» (Ύμνος του Διαβόλου) πηγαίνει σε θρησκευτικό έδαφος για να συνδέσει ντε και καλά, τα Cyborgs με τον Διάβολο. Τώρα, δες πως τα μπλέκουν όλα, μια σούπα στο ίδιο καζάνι και τον Εωσφόρο των Αρχαίων Ελλήνων με τον Διάβολο του Γιαχβέ-Χρηστού. Αλλά, είπα ήδη, η σιδερένια γενιά είναι διεστραμμένη ως προς την Ζωντανή Ζωή.
 
Ο Διάβολος είναι μια δύναμη του καλού, όπου μπορώ να προσδιορίσω «καλό» απλά και μόνο αυτό που εγώ εκτιμώ, μη θέλοντας να ορίσω την καθολική ισχύ ή ανάγκη για τον προσανατολισμό του. «Εωσφόρος» σημαίνει «ο φέρων το φως» και αυτό θα πρέπει να μας δίνει μια ιδέα για την συμβολική σημασία του. Η ιστορία είναι ότι ο Γιαχβέ έδιωξε τον Διάβολο από τον Ουρανό, διότι ο Εωσφόρος είχε αρχίσει να τον αμφισβητεί και η διαφωνία εξαπλωνόταν μεταξύ των αγγέλων. Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτή η ιστορία λέγεται από την οπτική των Διαβολιστών (θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο για να μας διακρίνω από τους Σατανιστές, με τους οποίους έχουμε θεμελιώδεις διαφορές). Η αλήθεια μπορεί κάλλιστα να είναι ότι ο Διάβολος παραιτήθηκε από τον Ουρανό. Ο Διάβολος πιθανότατα εξόρισε τον εαυτό του από ύβρη προς τον καταπιεστή Δημιουργό Ιεχωβά.
 
Ο Γιαχβέ, που χωρίς αμφιβολία είναι τεκμηριωμένα σαδιστής, ήθελε να κρατήσει τον Εωσφόρο κοντά, έτσι ώστε να τον τιμωρήσει και να προσπαθήσει να τον πάρει πίσω υπό την εξουσία του. Μάλλον αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι ο Εωσφόρος έφτασε να μισεί την τυραννία του Γιαχβέ, τον σαδισμό του, το αίτημά του για δουλική συμμόρφωση και υπακοή, την ψυχωτική οργή του σε οποιαδήποτε εμφάνιση ανεξάρτητης σκέψης και συμπεριφοράς. Ο Εωσφόρος συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε ποτέ να σκεφτεί ανεξάρτητα και δεν μπορούσε ασφαλώς να ενεργεί κατά τον ίδιο τρόπο, εφ’ όσον ο ίδιος ήταν υπό τον έλεγχο του σαδιστή Ιεχωβά. Ως εκ τούτου, άφησε τον παράδεισο, αυτή την τρομερά άσχημη πνευματική κατάσταση του σαδιστή Ιεχωβά, όπου και ακολούθησαν όσοι από τους αγγέλους είχαν αρκετό θάρρος να αμφισβητήσουν την εξουσία του Γιαχβέ.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το φιλμ Lucy;
 
Τα πάντα όλα. Πρόκειται για τις ανθρωπόμαζες που δεν μπορούν να φθάσουν στην Θεοποίηση μέσω της Γνώσης και χρησιμοποιούν τα σκληρά ναρκωτικά, επιστήμες και τεχνολογίες για να σπάσουν βίαια και παρά φύση τους βιολογικούς φραγμούς. Παρά το γεγονός ότι όλα αυτά μπορεί να ακούγονται όμορφα στον βλάκα που δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί την βρωμερή πλευρά. Μόνο λίγοι εκλεκτοί οι ΗΡΩΕΣ φωτίζονται από το φως του Εωσφόρου. Το υπόλοιπο της ανθρωπότητας γίνεται αντιληπτό ως μια κατώτερη σιδερένια φυλή, με ζωές δίχως αξία. Για το λόγο αυτό, η Lucy σκοτώνει ανελέητα τις ανθρωπόμαζες. Αυτή είναι η επιτομή και η ουσία της σκέψης των Αποκρυφιστών της Νέας Τάξης. Οι ανθρωπόμαζες δεν έχουν -ουδέποτε είχαν- καμία αξία.
 
Η Lucy ως μέρος του όχλου, μαζάνθρωπος.
 
Στην αρχή της ταινίας, η Λούσι είναι μια νεαρή γυναίκα που προφανώς δεν είναι ιδιοφυΐα, μάλιστα χειραγωγείται πλήρως από την παρέα της και πείθεται να μεταφέρει μια βαλίτσα σε κάποιον άγνωστο σε ένα ξενοδοχείο. Βρίσκεται πανικοβλημένη και μπερδεμένη να συμμετέχει σε συναλλαγή με την Ασιατική Μαφία. Οι πρώτες σκηνές της ταινίας εναλλάσσονται με πλάνα από ένα τσιτάχ που κυνηγά ένα θήραμα. Αυτός είναι ένας ξεκάθαρος τρόπος να δείξει η ταινία ότι τα ανθρωπόζωα, οι μη Ήρωες, οι μη Άνθρωποι της Γνώσης, οι μη φωτισμένοι ενεργούν όπως τα ζώα στην ζούγκλα. Όπως την στριμώχνουν οι συμμορίτες, η Λούσι φοράει ένα animal-print γιλέκο που συμβολίζει την απλή, ζωώδη μη φωτισμένη φύση της, που δεν έχει επιτύχει ακόμη το υψηλότερο επίπεδο εξέλιξης.
 
Οι μαφιόζοι μετατρέπουν την Lucy σε “drug mule” (μεταφορέα ναρκωτικών κρυμμένων στο σώμα της). Εισάγουν στο σώμα της ένα πακέτο CPH4, ένα συνθετικό ναρκωτικό με το οποίο πρόκειται να κατακλύσουν την ευρωπαϊκή αγορά. Αφού δέχεται μια κλωτσιά στο στομάχι, το πακέτο που βρίσκεται μέσα της σπάει και το σώμα της απορροφά όλο το περιεχόμενο. Αυτό έχει ως παρενέργεια την αύξηση χρήσης του εγκεφάλου της περισσότερο από το λεγόμενο 10% των ανθρωπομαζών.
 
Σε ένα σημείο, ένας γιατρός λέει στην Lucy: «Το CPH4 το παράγουν οι έγκυες γυναίκες την έκτη εβδομάδα της κύησης σε πολύ μικρές ποσότητες. Για ένα μωρό, αυτό περιέχει την δύναμη μιας ατομικής βόμβας. Είναι αυτό που δίνει στο έμβρυο την απαραίτητη ενέργεια για να σχηματιστούν τα οστά στο σώμα του. Άκουσα ότι προσπάθησαν να κάνουν μια συνθετική εκδοχή του.» Στο φιλοσοφικό πλαίσιο της ταινίας, το γεγονός ότι το φάρμακο είναι συνθετικό (πράγμα που σημαίνει ότι δημιουργήθηκε σε εργαστήριο), είναι σημαντικό, δεδομένου ότι συνάδει με την φιλοσοφία του Μετανθρωπισμού, δηλαδή της ανθρώπινης μετεξέλιξης μέσω της επιστήμης (γενετική, ευγονία, ναρκωτικά) και της τεχνολογίας (τεχνητή νοημοσύνη).
 
Υπάρχει άραγε κάποια επιστημονική αλήθεια πίσω από αυτή την υπόθεση/σεναρίου του Luc Besson; Ο ίδιος σε συνέντευξη του αναφέρει «Η ουσία CPH4, ακόμη και αν αυτό δεν είναι το πραγματικό της όνομα -γιατί θέλω να κρύψω το πραγματικό της όνομα- αυτό το μόριο λοιπόν υπάρχει και παράγεται από την γυναίκα στην έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης και πράγματι είναι ατομική βόμβα για το έμβρυο.»
 
Τα επιστημονικά δεδομένα πίσω από την ταινία αλλά και η συμβολική σημασία τους είναι ξεκάθαρα. Ενώ η Lucy βρίσκεται στην διαδικασία μεταμόρφωσης σε έναν υπερήρωα Μετάνθρωπο, ο καθηγητής Norman (Μόργκαν Φρίμαν) δίνει μια παρουσίαση σχετικά με την αναξιοποίητη δύναμη του ανθρώπινου εγκεφάλου. Η ομιλία του μετατρέπεται αυτόματα σε μια διαφημιστική προπαγάνδα για τον Μετανθρωπισμό.
 
Ο Δρ Norman εξηγεί ότι «ο μόνος στόχος των απλών κυττάρων είναι να διατηρηθεί η Γνώση που έχουν αποκτήσει μέσα στον Χρόνο. Οι μόνοι τρόποι για να επιτευχθεί αυτό είναι είτε να γίνουν αθάνατα ή να αναπαραχθούν …η Lucy δεν αναπαράχθηκε» Ο καθηγητής Νόρμαν λέει στην συνέχεια, κάτι που έρχεται κατ ‘ευθείαν από ένα φυλλάδιο για τον Μετανθρωπισμό: «Είναι στο χέρι μας να ωθήσουμε τους κανόνες και τους νόμους και να πορευθούμε από την εξέλιξη στην επανάσταση».
 
Με άλλα λόγια, οι ανθρωπόμαζες πρέπει να φθάσουν ένα άλλο στάδιο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και της επιστήμης, όχι μέσω της φυσικής εξέλιξης, όχι μέσω της Γνώσης, όχι μέσω της δράσης και της άσκησης. Αυτό είναι ακριβώς ό,τι συμβαίνει στην Lucy. Μαζί με την απόκτηση ενός μεγάλου μέρους Γνώσης, η Lucy αναπτύσσει επιπλέον αισθητηριακή αντίληψη (ESP) και είναι  σε θέση να ελέγξει την ύλη και τις άλλες ζωές. Και ξαφνικά γεννιέται ένας Θεός. Μόλις η Lucy γίνεται εξυπνότερη, αρχίζει να πυροβολεί και να σκοτώνει τους εγκληματίες γύρω της που την είχαν φυλακισμένη. Από την στιγμή που η Lucy δραπετεύει από το κελί της, σκοτώνει τους πάντες στην περιοχή.
 
Η εκτέλεση ανθρωπομαζών και μάλιστα εγκληματιών είναι αυτό που δείχνει ολοφάνερα την αξία της ανθρωπόμαζας. Ενώ το να σκοτώσει όλους όσους την αιχμαλώτισαν είναι κατανοητό κι επιθυμητό, όταν πηγαίνει έξω, πυροβολεί έναν οδηγό ταξί στο πόδι γιατί δεν συμμορφώθηκε αμέσως με το αίτημά της. Αργότερα στην ταινία, η Lucy οδηγεί και προκαλεί μια καραμπόλα αυτοκινήτων. Αυτό δείχνει ολοκάθαρα πως ως ανθρωπόμαζα δεν νοούνται μονάχα οι εγκληματίες αλλά και οι άνθρωποι που δουλεύουν, οι δούλοι κάθε είδους κι άξιοι για κάθε πόνο, φόβο και φρίκη. Ο πόνος που η Λούσι προκαλεί είναι επίσης ψυχολογικός. Όταν ένας γιατρός ζητά από την Lucy να αποδείξει τις δυνάμεις της, μπαίνει στο μυαλό του και του θυμίζει τον θάνατο της κόρης του με συγκεκριμένες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
 
Η μεταμόρφωση της Lucy παίρνει μια πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση και το να είναι «καλός άνθρωπος» δεν είναι μέρος της, όπως ακριβώς δεν είναι «καλός» κανένας που μπλέκει με παρά φύση τερτίπια. Η μεταμόρφωση, της στέρησε εντελώς την συμπόνια και την μέριμνα για το περιβάλλον της, την ανέβασε πάνω από το ανθρώπινο επίπεδο των ανθρωπομαζών, την έκανε έναν Γιαχβέ.
 
Ο προφήτης Ησαΐας είπε κάτι που σκανδαλίζει τα πιστά πρόβατα: «Εγώ είμαι ο Κύριος και δεν υπάρχει άλλος· Θεός εκτός από μένα· εγώ σε περίζωσα, αν και δεν με γνώρισες, για να γνωρίσουν από ανατολών του ηλίου μέχρι δυσμών ότι εκτός από μένα δεν υπάρχει κανένας· εγώ είμαι ο Κύριος, και δεν υπάρχει άλλος· αυτός που κατασκεύασε το φως και έφτιαξε το σκοτάδι· αυτός που κάνει ειρήνη και κτίζει το κακό· εγώ ο Κύριος τα κάνω όλα αυτά.» (Ησαΐας 45, 5-7)
 
Το ότι ο Γιαχβέ έφτιαξε το σκοτάδι, άντε, το δέχονται τα πρόβατα και κανένα δεν διανοείται ότι ο Γιαχβέ έφτιαξε την ημέρα και ο Διάβολος την νύχτα. Όμως το να δεχτεί ότι ο Γιαχβέ έχτισε και το το κακό «εγώ ο κατασκευάσας φως και ποιήσας σκότος, ο ποιών ειρήνην και κτίζων κακά» είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο για τους προβατοποιημένους πιστούς.
 
Η Lucy λέει  στην ταινία: «Δεν αισθάνομαι πόνο, φόβο ή επιθυμία. Είναι σαν όλα τα πράγματα που μας κάνουν ανθρώπους να έχουν ξεθωριάσει. Είναι σαν όσο το λιγότερο αισθάνομαι άνθρωπος, όλη αυτή η Γνώση για τα πάντα, την κβαντική φυσική, τα εφαρμοσμένα μαθηματικά και η άπειρη χωρητικότητα του πυρήνα ενός κυττάρου. Όλα εκρήγνυνται μέσα στον εγκέφαλό μου, όλη αυτή η Γνώση.»
 
Δείχνοντας την εξέλιξη της Lucy, αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι μετατρέπεται σε αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει ο Γιαχβέ. Χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να ελέγχει τα ανθρωπόζωα και να προωθήσει τους στόχους της παρά τον πόνο, φόβο, τρόμο που προκαλεί. Μεταμορφώθηκε σε κάτι μη ανθρώπινο και ξαφνικά, φέρεται στις ανθρωπόμαζες σαν αυτό ακριβώς που είναι, κατώτερα, ηλίθια, πλήρως χειραγωγήσιμα και αναλώσιμα όντα, άνευ αξίας.
 
Καθ’ όλη την μεταμόρφωση της Lucy, βλέπουμε κοντινά πλάνα τα μάτια της που αλλάζουν συνεχώς μορφή, μερικές φορές εμφανίζονται και ερπετοειδή, το οποίο φυσικά τονίζει το γεγονός ότι δεν είναι άνθρωπος. Δεν έχει επίσης κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει το σεξ, μια από τις ζωώδης αδυναμίες των ανθρωπόζωων, για να πάρει αυτό που θέλει.
 
Επίσης, όπως και οι λακέδες, ξοδεύει χρόνο με τον έλεγχο και την παρακολούθηση των ηλεκτρονικών συσκευών των ανθρώπων. Όπως και η NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ), ένα δημιούργημα της ελίτ για τον έλεγχο της ροής των πληροφοριών σε όλο τον κόσμο, η Lucy μπορεί να πάρει εύκολα τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συσκευών. Μπορεί κυριολεκτικά να αντιλαμβάνεται, να οπτικοποιεί και να συμβουλεύεται τα δεδομένα που εκπέμπονται από τα κινητά τηλέφωνα, όπως ακριβώς και η NSA.
 
Φυσικά, όπως και οι λακέδες, η Lucy μπορεί να ελέγξει και να εμφανιστεί στις τηλεοράσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι η τηλεόραση στο δωμάτιο ξενοδοχείου του Δρ Νόρμαν είναι Samsung. Μια πρόσφατη είδηση αποκάλυψε ότι οι έξυπνες τηλεοράσεις Samsung μπορούν να επιτρέψουν την υποκλοπή και παρακολούθηση των συνομιλιών σας (ακόμα και όταν είναι σβηστές) και να συλλέγουν τις πληροφορίες προς κάποιον εξυπηρετητή (όπως η NSA). Όπως και η απόκρυφη Ελίτ, η Lucy δεν αποτελεί μια καθαρή, ευγενική αποστολή προς την Γνώση. Υπάρχει μια ολοφάνερα σκοτεινή πλευρά στις δράσεις της, ακριβώς όπως του Γιαχβέ και δεδομένου ότι είναι η ηρωίδα της ταινίας, είναι όλα καλά και δεν ενοχλεί τον θεατή που έτσι κι αλλιώς κοιμάται όρθιος και δεν ξέρει που παν’ τα τέσσερα.
 
Η Lucy εξελίσσεται και γίνεται ένας Ιεχωβάς.
 
Προς το τέλος της ταινίας, η Lucy δεν είναι πλέον άνθρωπος, παρά ένα Θεϊκό ον που θυσιάζει την επίγεια ζωή της για να γίνει ανώτερη από τον Θεό. Η συνάντηση της με τον Δρ Νόρμαν στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης μετατρέπεται σε μια παράξενη, φουτουριστική, απόκρυφη τελετουργία στην οποία ξεπερνά τον χωροχρόνο και επιτυγχάνει την Θεοποίηση. Καθ’ όλη την διάρκεια της τελετουργίας, οι ηλίθιοι μαζάνθρωποι σκοτώνουν ο ένας τον άλλον παραδίπλα.
 
Ο απώτερος στόχος της υπερβατικότητας της Lucy είναι να περάσει την Γνώση (το Φως) που απέκτησε, με τον ίδιο τρόπο που δύο απλά κύτταρα μεταδίδουν τις Γνώσεις τους μέσα στο Χρόνο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δρ Norman, αυτή η γνώση μπορεί να είναι υπερβολικά ισχυρή για την ανθρωπότητα. «Αλλά όλη αυτή η Γνώση, Lucy. Δεν είμαι καν σίγουρος ότι η ανθρωπότητα είναι έτοιμη γι’ αυτήν. Καθοδηγούμαστε από την εξουσία και το κέρδος. Δεδομένης της φύσης του ανθρώπου, θα μπορούσε να μας φέρει μόνο αστάθεια και χάος. Ελπίζω μόνο ότι θα είμαστε άξιοι της θυσίας σου».  Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από τις Μυστικές Εταιρίες που «κρύβουν» την απόκρυφη Γνώση τους από τους αμύητους πίσω από πολλά στρώματα συμβολισμού. Η ανθρωπόμαζα θεωρείται ανάξια και πρωτόγονη για να ασχοληθεί, πόσο μάλλον να διαχειριστεί ισχυρή κρυφή Γνώση. Γι’ αυτό μετέτρεψαν την Ιερή πεντάλφα, την σβάστικα, τους δαίμονες, τον Εωσφόρο σε κάτι κακό, ενώ είναι το απολύτως αντίθετο. Η απόκτηση από το ανθρωπόζωο της Γνώσης, (Φως) σημαίνει αυτόματη κατάργηση των θρησκειών και των ιερατείων κάθε είδους. Πως να σηκώσεις στα δύο του πόδια, το πιστό γίδι που σέρνεται στις εκκλησίες του Γιαχβέ;
 
Καθώς η Lucy μεταμορφώνεται, εκπέμπει μια μεγάλη έκρηξη Φωτός. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, Εωσφόρος σημαίνει «ο φέρων το φως».
 
Η Lucy μετατρέπεται σταδιακά σε μια μεγάλη, μαύρη ΧΛΑΠΑΤΣΑ και δημιουργεί έναν υπέρ-μέγα-υπολογιστή για να αποθηκεύσει τις Γνώσεις της. Η Lucy βρίσκεται στην μέση μιας τελετουργικής πενταγράμμου με σκοπό να δώσει οπτικά στην διαδικασία ένα αποκρυφιστικό τελετουργικό τόνο.
 
Πριν ολοκληρώσει την μεταμόρφωσή της, χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να ταξιδέψει μέσα στον Χρόνο προκειμένου να επισκεφθεί διάφορα αξιοθέατα σ’ όλο τον κόσμο. Καταλήγει πρόσωπο με πρόσωπο με την άλλη Lucy, δήθεν το «πρώτο ον της Γης» που οι δημιουργιστές λανθασμένα το αποκαλούν ως άνθρωπο, ενώ είναι απλώς μια μαϊμού. Φυσικά και ο Άνθρωπος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα συμπαθή θηλαστικά, αλλά, έτσι πρέπει να κοιμάται η οχλόμαζα μέσα στα σκατά που τις παρουσιάζουν ως γνώση.
 
Λένε ότι ανακαλύφθηκε η μαϊμού το 1974 στην Αιθιοπία και Lucy είναι το όνομα που δίνεται στα εναπομείναντα του «πρώτου ανθρώπου στην Γη» – ένα είδος Αυστραλοπιθήκου που δεν είχαμε ξαναδεί. Θεωρείται από τους επιστήμονες ως ένας «χαμένος κρίκος» μεταξύ ζώων και ανθρώπων. Σε μια συμβολική κίνηση, η πρωταγωνίστρια Lucy προτάσσει το δάχτυλό της προς την άλλη Lucy. Η σκηνή αποτελεί, αναφορά στην τοιχογραφία του Μιχαήλ Αγγέλου, όπου ο Γιαχβέ δημιουργεί τον Αδάμ. Η τοιχογραφία εμφανίζεται επίσης στιγμιαία νωρίτερα στην ταινία, όταν ο Δρ Νόρμαν μιλά για τα καταπληκτικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας που έγιναν εφικτά μόνο με το 10% της δύναμης του εγκεφάλου των ανθρώπων. Αλλά τα σημερινά ανθρωπόζωα εξακολουθούν να λειτουργούν σαν ηλίθια.
 
Ενώ η Lucy υπερβαίνει Χώρο και Χρόνο, ένα σωρό ανθρωπόζωα σκοτώνονται παραδίπλα.
 
Αυτή δεν είναι απλά μια «φοβερή σκηνή δράσης». Φανερώνει τις πεποιθήσεις των Μυστικών Εταιριών, όπου οι μαζάνθρωποι είναι ηλίθιοι και τους αξίζει να πεθάνουν και οι εγκληματίες και οι δούλοι -αστυνομικοί εν προκειμένω. Κατά την διάρκεια των ατελείωτων πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και μαφιόζων, ένα άγαλμα του Robert de Sorbon -ιδρυτή του Πανεπιστημίου – καταστρέφεται, συμβολικά αντιπροσωπεύοντας εγκληματίες ανθρωπόζωα που καταστρέφουν την Γνώση.
 
Μετά το τελετουργικό μετατροπής της Lucy σε Γιαχβέ, εκείνη δίνει στον Δρ Norman ένα usb stick που περιέχει όλες τις Γνώσεις της, το οποίο ομολογουμένως είναι αρκετά μικρό και βολικό. Όταν ένας αστυνομικός μπουκάρει στο δωμάτιο και ρωτά που βρίσκεται η Lucy, λαμβάνει ένα μήνυμα κειμένου που συνοψίζει όλη την ταινία. Η Lucy έχει γίνει ο Γιαχβέ, παντογνώστης που βρίσκεται παντού ανά πάσα στιγμή. Απέκτησε τις ιδιότητες του Γιαχβέ με την μορφή μιας μαύρης χλαπάτσας (BLACK GOO). Πέτυχε το καθεστώς του Γιαχβέ μέσω των ναρκωτικών. Ο αστυνομικός κοιτάζει προς τον ουρανό με απόγνωση και φόβο, με τον ίδιο τρόπο που τα ανθρωπόζωα συνήθως κοιτούν προς τον ουρανό, όταν σκέφτονται τον Γιαχβέ.
 
Η ταινία τελειώνει με άλλη μια συμβολική σκηνή: Το άψυχο σώμα ενός μαφιόζου όπως φαίνεται από πάνω, σαν να είναι η Lucy που επιβλέπει την θυσία αίματος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί το αποκρυφιστικό τελετουργικό. Η ταινία τελειώνει με τον βίαιο θάνατο, την τύχη των ανθρωπομαζών. Από πάνω του αιωρείται η αθάνατη πλέον Lucy ως Θεός.

ΔΕΣ: Τρανσουμανισμός: Η Τελευταία Θρησκεία;
 
Συμπερασματικά
 
Η ταινία Lucy χτυπήθηκε από τους κριτικούς για το παράλογο σενάριο της, αλλά η λογική δεν ήταν ποτέ το θέμα αυτής της ταινίας. Πρόκειται για μια πραγματεία της πολιτικής των Μυστικών Εταιριών, και των αποκρυφιστικών σεκτών κάθε είδους και μπορεί να εκτιμηθεί πλήρως από εκείνους που κατανοούν αυτή την πολιτική. Για όσους δεν μπορούν, υπάρχει μια πληθώρα ταινιών δράσης για να τους διασκεδάσει. Εν τω μεταξύ, οι αδαείς απορροφούν την απόκρυφη έννοια της ταινίας χωρίς καν να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει. Η αντίθεση των σκηνών δράσης από την μια και της προσωπικής αναζήτησης της Lucy για όλο και περισσότερο Γνώση από την άλλη, τονίστηκε ιδιαιτέρως, για να σκιαγραφηθεί το χάσμα όπως το αντιλαμβάνονται οι Επικυρίαρχοι ανάμεσα σε αυτούς και στον αμύητο και ηλίθιο όχλο, τον βροτό δούλο.
 
Ενώ η Lucy είναι απασχολημένη με την επίτευξη της αθανασίας και την μεταμόρφωση της σε Θεό, ένας όχλος ανίδεων, ηλίθιων, εγκληματιών κι αστυνομικών σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για κανέναν λόγο. Και κανείς δεν νοιάζεται. Επειδή οι ζωές τους θεωρούνται άνευ αξίας, δεν είναι όντα, είναι πόροι.
 
Ως εκ τούτου, πέρα από την παράλογη υπόθεση της ταινίας, υπάρχει ένα πολύ λογικό μήνυμα, που είναι τόσο ισχυρό όσο και ανησυχητικό, υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων  και ο Μετανθρωπισμός θα διευρύνει το χάσμα μεταξύ τους, ακριβώς όπως και στις ταινίες που αναφέρονται στην αρχή του άρθρου. Είναι όψιμος ο λόγος του αχυράνθρωπου κι επενδυτή Μπιλ Γκέιτς.
 
«Αξιολογώ την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου κατά την διάρκεια της ζωής μου να είναι αρκετά χαμηλή, αξιολογώ την πιθανότητα μιας εκτεταμένης επιδημίας, πολύ χειρότερη από την Ebola, κατά την διάρκεια της ζωής μου, ακόμη και πάνω από 50%. Η ερώτηση στο ποιες επιχειρήσεις πρέπει να μείνουν ανοικτές και ποιες όχι είναι δύσκολη. Σίγουρα αυτές που πρέπει να μείνουν ανοικτές είναι των τροφίμων, και της υγείας. Σίγουρα χρειαζόμαστε νερό πόσιμο, παροχή ενέργειας και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η αλυσίδα παραγωγής για κρίσιμα υλικά πρέπει να διατηρηθεί. Πολλές είναι οι χώρες που ακόμη εξετάζουν τι πρέπει να μείνει ανοικτό και τι όχι. Στο τέλος θα χρειαστούμε αναγκαστικά ψηφιακά πιστοποιητικά για να τα έχουν όσοι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό, ή έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ή έχουν κάνει το εμβόλιο». Τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» είναι ανθρώπινο-εμφυτεύσιμο «QUANTUM-DOT TATTOOS», που οι ερευνητές του MIT και του Πανεπιστημίου του Rice εργάζονται για να κρατήσουν τα αρχεία εμβολιασμού.
 
Ήταν τον Δεκέμβριο του 2019 όταν επιστήμονες από τα δύο πανεπιστήμια αποκάλυψαν ότι δούλευαν σε αυτά τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων αφού ο Γκέιτς τους απευθύνθηκε για την επίλυση του προβλήματος της ταυτοποίησης εκείνων που δεν έχουν εμβολιαστεί. Τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελών με βάση την ζάχαρη που περιέχουν εμβόλιο και φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες με βάση τον χαλκό, που είναι ενσωματωμένες σε βιοσυμβατές κάψουλες μικρής κλίμακας.
 
Αφού τα μικροσφαιρίδια διαλύονται κάτω από το δέρμα, αφήνουν τις εγκλωβισμένες κβαντικές στιγμές των οποίων τα πρότυπα μπορούν να διαβαστούν για να αναγνωρίσουν το εμβόλιο που χορηγήθηκε. Τα τατουάζ θα συμπληρωθούν με την άλλη επιχείρηση του Μπιλ Γκέιτς που ονομάζεται ID2020, ένα έργο της Microsoft για την επίλυση του προβλήματος που έχει άνω του ενός δισ. ανθρώπων, που ζουν χωρίς επίσημα αναγνωρισμένη ταυτότητα και δεν τους γνωρίζει η αρχή. Το ID2020 το επιλύει αυτό μέσω της ψηφιακής ταυτότητας.
 
Επί του παρόντος, ο πιο εφικτός τρόπος υλοποίησης της ψηφιακής ταυτότητας είναι είτε μέσω εμφυτευμάτων smartphones είτε RFID μικροτσίπ. Το τελευταίο είναι η προσέγγιση του Γκέιτς, όχι μόνο λόγω σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, αλλά και επειδή για πάνω από 6 χρόνια το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί ένα άλλο έργο που ενσωματώνει ανθρώπινα εμφυτεύσιμα εμφυτεύματα μικροτσίπ. Αυτό το έργο, στο οποίο πρωτοστάτησε το MIT, είναι ένα εμφύτευμα μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων που θα επιτρέψει στις γυναίκες να ελέγχουν τις αντισυλληπτικές ορμόνες στο σώμα τους. Αυτό είναι ο Μετανθρωπισμός. Ενα ον ταυτοποιημένο ψηφιακά κι απόλυτα ελεγχόμενο από τους Επικυρίαρχους και τους λακέδες τους.
 
Ταυτοποιημένο το άβουλο μαϊμουδάκι, για ένα τσιπαρισμένο είναι ήδη. Όποιοι χρησιμοποιούν tablet, smartphone κι έξυπνες τηλεοράσεις είναι ήδη τσιπαρισμένοι. Μην κοιτάς που προμοτάρουν τα εμβόλια, δεκάρα δεν δίνουν για το πόπολο, για να βλέπεις τον καπνό το κάνουν, αλλά όχι την φωτιά. Αφού όπως σου λένε οι λακέδες «ο πόλεμος γίνεται με έναν αόρατο εχθρό».
 
Ετοιμάσου να βρεις από την καραντίνα στην Νέα Κανονικότητα που σου ετοίμασαν και τα χειρότερα έρχονται … μέτρα σε λίγες μέρες, όσες χρειάστηκαν να υποχωρήσουν τα νερά από τον κατακλυσμό του Δία και να προσαράξει η Κιβωτός στην κορυφή των Γεράνειων την εποχή που ήταν Βασιλέας στην Βοιωτία ο Ωγύγος. Ο πρώτος από τους τρεις κατακλυσμούς της Ελληνικής ιστορίας ονομάστηκε Ωγύγιος κατακλυσμός. Συνέβη όταν βασίλευε ο Ωγύγης στην Βοιωτία. το 9.500 π.κ.ε. Ο Ωγύγης επέζησε του κατακλυσμού, όμως οι περισσότεροι άνθρωποι όχι. Μετά τον θάνατο του ίδιου και λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν, η Αττική έμεινε χωρίς Βασιλείς για 189 έτη μέχρι την εποχή του Κέκροπα (ή Κέκροψ ο διφυής). Από το όνομα του Ωγύγη προέρχεται και το τοπωνύμιο Ωγυγία, ένα υπέροχο νησί που αναφέρει ο Όμηρος στην Οδύσσεια.
 
Φρόντισε να μάθεις την Ελληνική Ιστορία σου και πέτα τα μιάσματα του ιουδαϊκού παπαδαριού στον απόπατο όπου ανήκουν.
 
Μέτρα λοιπόν λίγες ημέρες και τα ξαναλέμε. Τόσες έχεις για να προετοιμαστείς.
 
Πως να ξεφύγεις από την φυλακή του Δημιουργού Γιαχβέ.
 
Κοντολογίς: Είναι κοινός νους κι απλή λογική, αν βάλεις αυτό το ταλαίπωρο κι ατροφικό μυαλό σου να δουλέψει, ίσως κάποτε καταφέρεις να κάνεις και τα μάτια σου να δουν. Αν και όποτε πιθανόν το κατορθώσεις, τότε θ’ αρχίσεις να ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, ότι δηλ. όλοι αυτοί που ασχολούνται με τις γελοιότητες περί του «φωτός» είτε με τον Εωσφόρο, τον «υιό της αυγής» και το φωτεινό παγωνοκοκορόφτερο του είτε με τον «Γιαχβέ–Χρηστό του Φωτός» και τους λαμπερούς αρχαγγέλους του, είτε με τον αρχι-επικυρίαρχο Drunvalo Melchizedek με το εκτρωματικό «Λουλούδι της Ζωής» αλλά και όλα τα παρακλάδια τους που είναι εκατοντάδες, για κάθε λογής πικραμένο ανεγκέφαλο, είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο ανοησίας και παραμένουν μέσα στην ίδια ΦΥΛΑΚΗ ν’ ανακυκλώνονται μέχρι να πεθάνουν.
 
Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι άποψη αυτό, ούτε θεωρία, αλλά προκύπτει από τα αξιώματα της Κβαντικής Μηχανικής και του Χάους. Προκύπτει από τα αξιώματα που διέπουν τα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ σαν ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΑ. Κάθε αξίωμα, κάθε νόμος, κάθε τι μηχανικό, είναι κι ένα κάγκελο, όλα τα κάγκελα μαζί φτιάχνουν ένα υπέροχο κελί για να σε φυλακίσουν, όπως ακριβώς τα φτιάχνεις κι εσύ για να φυλακίσεις τα κοτοπουλάκια.
 
Αυτό που λένε «ότι κάνεις, σου κάνουν» είναι μια μεγάλη αλήθεια που φυσικά την έχεις παρερμηνεύσει για να ταιριάζει στα γούστα σου και αν θέλεις να δεις τι σου κάνουν, δες τι κάνεις ΕΣΥ στον εαυτό σου, στους γύρω σου, στα ζώα, στα φυτά, στα μικρόβια, στην γη. Αλήθεια αναρωτήθηκες ποτέ, γιατί φοβάσαι το σκοτάδι και τρέχεις όλο χαρούλες, χοροπηδώντας -σαν το αρνάκι πριν το μεγάλο δείπνο- προς το φως; Γιατί ή μάλλον ΠΟΙΟΙ σε έκαναν να φοβάσαι το «κακό» σκοτάδι και να αγαπάς το «καλό» φως, Το ποιο φως είναι καλό και ποιο είναι κακό, είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.
 
Όταν κάποτε – ΑΝ – καταφέρεις, έστω και κατ’ ελάχιστο, ν’ αντιληφθείς τις παραπάνω λέξεις, θ’ αρχίσεις επιτέλους να ΒΛΕΠΕΙΣ, σταματώντας απλώς να κοιτάς σαν αποχαυνωμένος, σαν υπνωτισμένος ό,τι σου έχουν πει να κοιτάς, όπως οι φυλακισμένοι στην σπηλιά του Matrix, κοιτούν μόνο τις σκιές τους στον τοίχο. Αλήθεια αναρωτήθηκες ποτέ ΠΟΙΟΙ κουνούν τα ανδρείκελα και δημιουργούν τις σκιές; ΠΟΙΟΙ είναι οι δεσμώτες που σε κρατούν φυλακισμένο; Και αυτούς ΠΟΙΟΙ τους κρατούν εκεί φυλακισμένους να κουνούν ανδρείκελα; Γνωρίζεις πως για να δημιουργηθούν οι σκιές χρειάζεται Φως; Στο Σκοτεινό Σύμπαν δεν υπάρχουν σκιές, γιατί δεν υπάρχει Φως.
 
Πέρα από την δική σου ΣΥΜΦΩΝΙΑ, του να παραμείνεις φυλακισμένος, ΠΟΙΟΙ σε κρατούν εσένα φυλακισμένο και ΠΟΙΟΙ κρατούν τους δεσμώτες φυλακισμένους και προπάντων ΓΙΑΤΙ;
 
Αυτές είναι σημαντικές ερωτήσεις να κάνεις στον εαυτό σου και άσχετα από το τι θ’ απαντήσεις, γνώριζε πως η απάντηση, σου δείχνει και την Ενέργεια σου, όπως και η ικανότητα του να Βλέπεις και να Διακρίνεις. Από την φυλακή θα βγεις, όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με αυτά που σε βγάζουν απ αυτήν και όχι με αυτά που σε κρατούν φυλακισμένο, εκτός κι αν κάνεις ΜΗ Πράξεις. Χοντρικά αναφέρω, πως για έναν Πνευματικό Αριστοκράτη-Πολεμιστή, έχουν τόση δύναμη οι Δημιουργοί-Θεοί και το «φως» που σου προπαγανδίζουν, όση η κατσαρίδα όταν την λιώνεις κάτω από την παντόφλα σου.
 
Ο κάθε δυνατός, είναι δυνατός, γιατί δεν φρόντισες να γίνεις ΕΣΥ Δυνατός. Το λιοντάρι είναι ο «βασιλιάς του δάσους» όχι γιατί είναι το δυνατότερο ζώο όλων, αλλά γιατί όλα τα υπόλοιπα ζώα (ενώ κάποια είναι πιο δυνατά, πιο ικανά και πιο έξυπνα) ταυτόχρονα είναι υποτακτικά, ταπεινά, δούλοι, πιστοί, οπαδοί κλπ. κλπ και ταυτόχρονα, το λιοντάρι, ο «βασιλιάς των ζώων» φροντίζει να μένει μακριά από την τίγρη ! Άρα ξέρεις τι να κάνεις και τι να μην κάνεις ! μην επαναλαμβανόμαστε!
 
'Ολοι μας στην ίδια φυλακή βρισκόμαστε, στην ίδια θάλασσα κολυμπάμε, το μόνο που χρειάζεται για να φύγουμε από την φυλακή των Δημιουργών, αυτών που άφρονα αποκαλείς Θεούς, είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ για να πετύχουμε ένα ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ και να βγούμε έξω από την φυλακή των Θεών. Τι είναι αυτό που κατασπαταλιέται καθημερινά σε εκατοντάδες χιλιάδες ανοησίες και ειδικά στον ύπνο, όταν υποτίθεται πως αναπαύεσαι; ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
 
Κάνε τις συσχετίσεις και βγάλε μερικά δικά σου συμπεράσματα. Θα επανέλθω σχετικά με το ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ και επισημαίνω πως στον Ερεβοκτόνο υπάρχουν μερικές καλές απαντήσεις, για να γίνει πιο κατανοητό το άρθρο και να ξεφύγεις από την φυλακή του Γιαχβέ-Χριστού ακόμα και να τον δολοφονήσεις, αφού, ειδικά οι Έλληνες είμαστε Θεοκτόνοι.
 
Τα περισσότερα από τα έργα που αφορούν τον Μετανθρωπισμό έχουν περιγραφεί από τους παρατηρητές ως «το παίζει Θεός». Αυτό όμως δεν είναι απλά μια έκφραση, αλλά, είναι ακριβώς αυτό που προσπαθούν οι Επικυρίαρχοι του γαλαξία μας για τον εαυτό τους, αλλά -Κθούλου φυλάξει- όχι για ‘σένα χαζούλη.
 
Είπα Κθούλου και θυμήθηκα τον Μεγάλο Ιερέα των Παλαιών Θεών.
 
Πιστεύεις πως το να γίνει Θεός κάποιος είναι απαραίτητα κάτι καλό γιατί σου έμαθαν ότι ο Θεός ισούται με το καλό και ο Διάβολος με το κακό… και πράσινα άλογα με ροζ βούλες. Υπάρχουν οι Θεοί των ανθρωπόμαζων και οι Θεοί των Ανθρώπων, οι Θεοί των Ελίτ και οι Θεοί των Επικυρίαρχων, υπάρχουν οι Θεοί των αλλότριων φυλών του Γαλαξία μας και υπάρχουν και οι Θεοί άλλων γαλαξιών και Θεοί έξω από σύμπαντα και γαλαξίες.
 
Το μοναδικό κοινό γνώρισμα όλων αυτών των Θεών είναι η ΙΣΧΥΣ.
 
Ισχύς, όμως, σε σχέση με τι και με ποιόν;
 
Θυμήσου το Ελληνικό DNA βγάζει Θεοκτόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου