Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτο! εγχείριση σε χρυσόψαρο


Πρόκειται για μια πραγματική συγκινητική ιστορία και προφανώς ούτε θα σας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό στους περισσότερους.

Ο Τζορτζ, ένα χρυσόψαρο, είχε μια χειρουργική επέμβαση 45 λεπτών για να του αφαιρεθεί ένα όγκος που ήταν επικίνδυνος για τη ζωή του. Η επέμβαση έγινε σε κτηνιατρική κλινική στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Οι ιδιοκτήτες του Τζορτζ δήλωσαν ότι είναι πολύ δεμένοι με το δέκα χρονών χρυσόψαρο τους. Αφού ανακάλυψαν τον όγκο αποφάσισαν να μην το αφήσουν να ψοφήσει αλλά να το εγχειρίσουν.

Το χρυσόψαρο υπέστη ολική αναισθησία μέσα σε ένα κουβά με νερό που είχαν βάλει το αναισθητικό. Στη συνέχεια ο δρ. Τρίσταν Ριτς (Tristan Rich) έκανε την εγχείριση για να αφαιρέσει τον όγκο.

Όταν η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο Τζορτζ μπήκε σε ένα κουβά με κανονικό νερό για να συνέλθει. Επίσης, του χορήγησαν παυσίπονα και αντιβιοτικά και λίγο μετά κολυμπούσε υγιέστατος.

Σύμφωνα με τη σελίδα του νοσοκομείου στο Facebook, ο Τζορτζ είναι μια χαρά στη υγεία του, επέστρεψε στο ενυδρείο του (στο σπίτι) και άνευ απροόπτου έχει ακόμα μπροστά του 20 χρόνια ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου