Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Πάντα, δεχόμαστε τη συμπεριφορά που μας αξίζει

Μην αρκείσαι ποτέ σε λιγότερα από αυτά που σου αξίζουν και μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από όσα θεωρείς σημαντικά για σένα. Αν έχεις κάτι που θέλεις πολύ, μην διστάσεις να το διεκδικήσεις με όλη σου την καρδιά. Δείξε το ενδιαφέρον σου, τον έρωτα και την αγάπη σου με πάθος. Μην σταματάς ποτέ να κυνηγάς αυτό που επιθυμείς και μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Το ένστικτό σου, αν το ακούς προσεκτικά, δεν σε έχει προδώσει ποτέ. Ακολούθησέ το.

Όταν νιώθεις έντονα ότι θες κάτι, φρόντισε να το εκφράσεις. Ωστόσο, πρόσεχε να μην γίνεσαι πιεστική ή δεδομένη. Δεν πρέπει να χάνεις ποτέ τον εαυτό σου για κανέναν. Το τελευταίο πράγμα που αξίζει είναι να γίνεις θύμα ή να σε εκμεταλλεύονται.

Βρες ανθρώπους που θα σε κάνουν να νιώσεις ευχαρίστηση και ικανοποίηση από τη διαδικασία. Όταν καταλάβεις ότι χάνεις την αυτοεκτίμηση και την προσωπικότητά σου για κάποιον, είναι καλύτερα να το ζήσεις για λίγο αλλά έπειτα να επανέλθεις στα πόδια σου και να επαναστατήσεις. Η μόνη ήττα είναι να χάνεις τον εαυτό σου.

Κάποιες φορές, πέφτουμε σε καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ανασφάλεια για ανθρώπους που έχουμε ψηλά. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν οι άλλοι δεν μας συμπεριφέρονται όπως μας αξίζει ή όταν βάζουν κάτι άλλο μπροστά από εμάς. Εσύ δεν πρέπει να νιώθεις έτσι, ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος.

Δεν αξίζει να παρακαλάς κάποιον να επιστρέψει για να του δείξεις ότι τον συγχωρείς. Εκείνος θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να προσπαθήσει για κάτι περισσότερο. Κάποιες φορές, συμπεριφερόμαστε χαζά γιατί ξεχνάμε την αξία μας.

Πάντα, δεχόμαστε τη συμπεριφορά που μας αξίζει. Επομένως, την επόμενη φορά, αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου και αυτό θα φανεί και στους γύρω σου. Αν ένας άντρας δεν σου συμπεριφέρεται όπως σου αξίζει, είναι στο χέρι σου να τον κάνεις να μετανιώσει για την συμπεριφορά του. Πίστεψε στον εαυτό σου και αγάπησέ τον! Μάθε τι θες και τι μπορείς να καταφέρεις. Είσαι γυναίκα και δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου