Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Αυτοί δεν είναι Έλληνες, είναι χριστιανοί

Η ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ, Ο ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟΣ.

Το πνεύμα του Μεσσιανισμού είναι κοινό βασικό χαρακτηριστικό και των τεσσάρων αβρααμογενών θρησκειών, του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού, του Ισλαμισμού και του Κομμουνισμού. Με τον όρο Μεσσιανισμός χαρακτηρίζεται το σύνολο των παραδόσεων που ανέπτυξαν οι Ιουδαίοι, για την έλευση κάποιου Λυτρωτή (Μεσσία), που θα αποκαταστήσει το ιουδαϊκό έθνος και θα τους απαλλάξει από διάφορα δεινά. Οι αντιλήψεις αυτές, μεταδόθηκαν και κληρονομήθηκαν στα τέκνα του Ιουδαϊσμού (Χριστιανισμό, Ισλαμισμό και Κομμουνισμό), γεμάτες με συγκεχυμένες αοριστίες και αλληγορίες και απόκτησαν θρησκευτική και κοινωνικοπολιτική διάσταση.

Οπλισμένοι φανατικά με την πίστη αυτοί, οι οπαδοί των Αβρααμογενών θρησκειών εξόρμησαν με βία στην ανθρωπότητα, προκειμένου να σφάξουν, να κάψουν και να εξολοθρεύσουν όλους τους αντιφρονούντες.

Ορθόδοξος χριστιανός: «Οι προδότες σατανιστές θα έχουν ξεχωριστή θέση στην κόλαση».

Προς το παρόν αυτοί δημιουργούν την κόλαση σε μας, εδώ στην επίγεια παρούσα ζωή. Δεν φαίνεται να νοιάζονται ιδιαίτερα οι εβραίοι για την μεταθανάτια. Φαίνεται ότι κάτι παραπάνω ξέρουν γι αυτήν από μας. Έβαλαν τον Ιησού (= ο ιεχωβά σώζει) και μας πούλησε φούμαρα, μας πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Έτσι οι Έλληνες γκοΐμ σαν χαζοί χάνοι στράφηκαν στην ανύπαρκτη μεταθανάτια ζωή, (ποιος πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε;), και οι εβραίοι έμειναν οι μόνοι να εκμεταλλεύονται την εγκόσμια ζωή.

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και δεν βλέπω να ξυπνούμε από αυτόν τον θανατερό λήθαργο που μας προκάλεσαν.

ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΖΩΗ.
ΕΒΡΑΙΟΙ: ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ.

Εβραϊκό κείμενο:

«Στο σύνολό τους οι Ιουδαίοι θεωρούν πως οι πράξεις και η συμπεριφορά ενός ανθρώπου είναι βασικής σημασίας, γιατί οι πεποιθήσεις είναι αποτέλεσμα πράξεων. Αυτό έρχεται σε ρήξη με τις αντιλήψεις των χριστιανών για τους οποίους η πίστη είναι το σημαντικότερο και για τους οποίους οι πράξεις είναι αποτέλεσμα αυτής της πίστης».

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 100 Μ.Χ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΠΕΙΘΩ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ) ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ:

«Ἡμεῖς, χριστιανοί μου, δὲν ἔχομεν ἐδῶ πατρίδα. Δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα μας. Περαστικοί είμαστε».

Το αποτέλεσμα: Εδώ και διακόσια χρόνια οι Εβραίοι θριαμβεύουν στην παρούσα ζωή και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ υποτίθεται ότι θριαμβεύουν στον χριστιανικό «παράδεισο».

Οι εβραίοι προσπαθούν και γίνονται οι καλύτεροι και πλουσιότεροι επιχειρηματίες, τραπεζίτες, οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες, οι καλύτεροι επιστήμονες, γιατροί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, παίρνουν τα περισσότερα βραβεία Νόμπελ.

Οι Έλληνες, που «δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα τους εδώ», δεν παράγουν απολύτως τίποτε και περιμένουν την σωτηρία τους από ξένους λαούς. Αυτό είναι το καταστρεπτικό πνεύμα της απραξίας, που μας εμβολίασε ο ξένος θεός Ιεχωβάς.

Οι πνευματικοί φαρισαίοι ατομιστές Έλληνες θέλουν ζηλότυπα να σώσουν την περιβόητη "ψυχή" τους με προσευχές, ύμνους, δοξολογίες, μετάνοιες, λιτανείες στον Ιεχωβά, φιλώντας εικόνες «αγίων», ταριχευμένων πτωμάτων και χέρια παπάδων και άλλες εξωτερικές εκδηλώσεις ψεύτικης υποκριτικής θεοσέβειας, που μόνο η Ψυχιατρική μπορεί να αναλύσει. Δεν πειράζει, αν είναι σε όλα τα άλλα τελευταίοι. Αυτοί βαυκαλίζονται ότι ζουν "πνευματική ζωή". Όπως έγραψε και ο ήρωάς μας Ίων Δραγούμης: "Αυτοί δεν είναι Έλληνες, είναι χριστιανοί". 

Περικλής Γιαννόπουλος: 

"Αδύνατον πλέον να ψευδώμεθα και να αυτοκτονούμεν Εθνικώς, κρύβοντες την δύναμιν του Ελληνισμού μας, χάριν του Χριστιανισμού μας. Ελληνική Φυλή, πάση θυσία πρέπει να μάθης δια παν ότι σε αφορά ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ελληνική Φυλή, δια να αισθανθής τον Ελληνισμόν Σου πρέπει να περιορίσης το Χριστιανικό Σου συναίσθημα εις τα λογικά και πραγματικά του όρια. Εάν δεν μπορείτε να αισθάνεσθε ότι είσθε Έλληνες, παρά μόνον από μέσα από το πάπλωμα του Χριστιανισμού Σας, τότε ΕΡΡΕΤΩ τέτοιος Ελληνισμός. Διότι τότε ο Ελληνισμός Σας είναι Νεκρός. Πας Παπάς αισθανόμενος δη είναι Πρώτα Χριστιανός και Δεύτερα Έλλην, ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ".

1 σχόλιο :

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΆΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή