Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Η ζωή είναι επιλογή

Ε, ναι λοιπόν!

Βαρέθηκα να είμαι η σιωπή στην κακή συμπεριφορά των άλλων.

Βαρέθηκα να είμαι το πάτημα ώστε να ανέβει το εγώ τους.

Βαρέθηκα να είμαι ο μόνος φίλος στην φιλία μας. Ο μονόπλευρος έρωτας στον έρωτα μας. Η προσωποποίηση της αγάπης μόνο από εμένα στην αγάπη μας.

Δίνω περισσότερα μερικές φορές από όσο αντέχω, ναι! Αλλά ποτέ δεν παίρνω. Αχ! τι λέω! Συγνώμη! Παίρνω το καλύτερο δώρο από όλους! Την τοξικότητά τους!

Και αν κάποια στιγμή θελήσω να χαμογελάσω, να είμαι πιο αυθόρμητος, πιο διαχυτικηός, πιο θετικός με όλους και με όλα, πιο δυνατός ...Αρχίζουν τα επίθετα!

Γιατί να θεωρώ ότι είμαι η τελευταία επιλογή για κάποιους ανθρώπους όταν για τους περισσότερους είμαι ο πρώτος;

Γιατί να τσακίζεται η αυτοπεποίθηση μου για αυτούς τους λίγους και προβληματικούς; Πόσες φορές στην καθημερινότητά μας, έχει συμβεί να σκεφτόμαστε όλα τα παραπάνω;

Η απάντηση είναι εδώ μπροστά μας! Γιατί τελικά για ορισμένους ανθρώπους που επιλέγουν να ζουν στο μικρόκοσμό της αδικίας μια μίζερη ζωή και χωρίς ευτυχία είναι πιο εύκολο να πιστέψουν ότι δεν υπάρχει φως στο απόλυτο σκοτάδι ακόμα και όταν ψάξεις να το βρεις. Είναι πιο εύκολο να στολίσεις κάποιον με επίθετα από το να τον αγαπήσεις πραγματικά. Ανεβαίνει ο εγωισμός τους και νιώθουν πιο μεγάλοι και πιο σημαντικοί. Αυτό που όμως ίσως δεν ξέρουν είναι ότι όλο αυτό θα είναι παροδικό.

Πολλοί άνθρωποι ευνουχίζονται καθημερινά στα θέλω τους, στο μυαλό τους, στις απόψεις τους, στην αυτοπεποίθηση τους, στην προσωπικότητά τους γενικότερα και χαμηλώνουν το κεφάλι ενώ αντιθέτως αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να το σηκώσουν ψηλά, ολόκληρο το ανάστημα τους και να καρφώσουν με τα μάτια!

Enough is enough my friend!!! Ως εδώ ανέχομαι! Έχω όρια!

Δεν πρόκειται ξανά να κατεβάσω το κεφάλι γιατί εσύ είσαι μίζερος και εγώ είμαι ευτυχισμένος!

Όταν αγαπάω, εγώ αγαπάω αληθινά και δυνατά! Σου χαρίζω το μεγαλύτερο δώρο, το θέλεις; Πάρτο! Δεν το θέλεις; Στο καλό!!!!

Αν σου φαίνομαι ψεύτικος πρόβλημά σου. Στο χέρι σου είναι αν θέλεις να με γνωρίσεις καλύτερα για να διαπιστώσεις μόνος-η αν όντως είμαι ή όχι ψεύτικος. No pressure my love!!!

Στην φιλία να σε μάθω κάτι. Δεν είναι φιλία όταν λες λόγια, κάνεις πράξεις, και είσαι χειριστικός-η απέναντι στον-ην φίλο-η σου ή τον-ην υπονομεύεις, προσπαθώντας να περάσεις μηνύματα που μόνο εσένα εξυπηρετούν πέρα για πέρα. Κράτα επίσης στο μυαλό σου πως δεν είναι μόνο στις λύπες οι πραγματικοί φίλοι, είναι και στις χαρές!!!!

Στον έρωτα όλα επιτρέπονται, αρκεί να είναι και οι δύο παρών στον έρωτά τους. Αν δεις και νιώσεις ότι μια φλόγα έσβησε μην προσπαθήσεις να την κρατήσεις αναμμένη. Φύγε μακριά γιατί με το που στρίψεις στην γωνία ίσως σε περιμένει κάποιος- α που θα μπορέσεις να γνωρίσεις την απόλυτη, την πραγματική, την ανιδιοτελής αγάπη και τον απόλυτο έρωτα.

Η ζωή είναι εδώ και τώρα, δεν αξίζει να αναλώνεσαι στο να σκέφτεσαι συμπεριφορές.

Έχουμε έρθει σε αυτή την ζωή για να γνωρίσουμε και να προσφέρουμε την αγάπη. Όποιος δεν θέλει την αγάπη μας, it’s ok! Εμείς θα την προσφέρουμε σε εκείνους που την θέλουνε και σε εκείνους που δεν την θέλουν, κυριολεκτικά χάνουν.

Θα συνεχίσω πάντα να συμπεριφέρομαι σαν μικρό παιδί γιατί η καρδιά μου είναι μικρού παιδιού, δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ κακία, ούτε όρια! Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ και για κανέναν!

Θα συνεχίσω να προσφέρω την βοήθεια μου σε όλους και σε όλα, ακόμα και στον εχθρό μου χωρίς να το φωνάζω, γιατί όταν προσφέρεις με την καρδιά σου το λαμβάνεις επι 100%! Πείτε το κάρμα, πείτε το τύχη, πείτε το νόμο, πείτε το ότι θέλετε! Είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα!

Το να προσφέρεις την αγάπη σου στο μέγιστο και να μην βρίσκεις ανταπόκριση είναι επειδή κάποιοι δεν το εκτιμούν και ξέρεις γιατί; Γιατί συμβαίνουν πολλά στην ζωή τους και είναι τόσο δύστροποι επειδή δεν υπάρχει η αγάπη στην ζωή τους. Συγχωρέσε τους και συμπόνα τους. Κράτα τις αποστάσεις σου γιατί δεν χρειάζεται να υπομένεις την τοξικότητά τους, αν θες βοήθα τους από μακριά αλλά συμπόνα τους. Δεν έχουν γνωρίσει την αγάπη ή χάσανε την αγάπη μέσα τους ή υπάρχει έλλειψη αγάπης στην ζωή τους.

Πάντα θα διατηρώ την θετική μου σκέψη για την ζωή μου και για τα όνειρά μου και θα σέβομαι τον εαυτό μου γιατί μου αξίζει και γιατί είμαι εδώ για κάποιο λόγο! Ο μεγαλύτερος και κυριότερος λόγος από όλους στην ζωή για τον οποίο έχουμε γεννηθεί είναι για να αγαπάμε τον εαυτό μας και να μαθαίνουμε και άλλους τον τρόπο να το κάνουν αυτό και να συμπορευόμαστε όλοι μαζί βοηθώντας και αγαπόντας ο ένας τον άλλο!

Μην φοβηθείς να κλάψεις, να πονέσεις, να πιάσεις πάτο… Αυτό είναι η ζωή!

Όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει μια άλλη καλύτερη. Να το θυμάσαι αυτό!

Πάντα θα βρίσκω σημασία στα μικρά πράγματα. Σε ένα περίπατο, σε έναν καφέ με μια φίλη μου, στο διάβασμα ενός βιβλίου και στην ησυχία ολόγυρά μου, στο να κάνω γκριμάτσες με όποιο παιδάκι βρίσκεται στον δρόμο μου, βλέποντας την θάλασσα και ακούγοντας τον παφλασμό του κύματος, το να σου γράφω my friend αυτά τα λόγια και να μοιράζομαι σκέψεις μαζί σου.

Λίγοι είναι εκείνοι που αγαπήθηκαν και αγαπήσανε ολοκληρωτικά. Φρόντισε να είσαι ένας από αυτούς. Δώσε αγάπη με την καρδιά σου και θα την λάβεις στο μέγιστο. Γίνε η αγάπη και η ευτυχία για τους άλλους και ετοιμάσου να δεις την ζωή σου να αλλάζει ολοκληρωτικά.

Με όλη μου την αγάπη προς εσάς…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου