Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

The New Dark Age

Ο Νέος Μεσαίωνας!

Όσοι με γνωρίζουν με έχουν ακούσει συχνά να λέω ότι όλα όσα γίνονται γύρω μας εσωκλείονται στο τρίπτυχο “Sex & drugs & Rock n Roll”. Σε γενικές γραμμές με την παραπάνω φράση μου θέλω απλά να πω, πως όλη μας η ζωή όπως την διαμορφώνουν οι «ταγοί», οι άρχοντες, οι ελεγκτές, αν θέλετε του κόσμου τούτου, αντλούν την δύναμή τους και κατορθώνουν να μας ελέγχουν χιλιάδες χρόνια τώρα, από το χρήμα, τις ουσίες, τις σεξουαλικές αδυναμίες μας, και φυσικά τον γονιδιακό μιμητισμό μας.

Ο μιμητισμός (Rock n Roll) αυτός που μας κληροδοτείται από το DNA και τους γονείς μας ως μωρά κατά την παιδική μας ηλικία βοηθάει σαν βρέφη και παιδιά βλέποντας τις κινήσεις των άλλων γύρω μας να τις μιμούμαστε και στην συνέχεια να πράττουμε και ‘μεις τα ίδια μέχρι να μεγαλώσουμε να γίνουμε ενήλικες με δική μας προσωπικότητα.

Το γεγονός αυτό από πολύ νωρίς έγινε αντιληπτό από τους εξουσιαστές αυτού του κόσμου και φροντίζουν ειδικά στις μέρες μας με τις διάφορες κούκλες «μπάρμπι», με την μόδα, την φιγούρα και επίδειξη του νέου μας τροχοφόρου, παραγωγή σαπουνόπερων κλπ, να διαμορφώνουν από πολύ μικρά την συνείδησή μας, ώστε να συνεχίζει και ως ενήλικας πια τον μιμητισμό και κατά συνέπεια να είναι απόλυτα ελεγχόμενο.

Για το «σεξ», δεν θα πω τίποτα μια και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η αρχέγονη αυτή ορμή που βοηθάει στην αναπαραγωγή και διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε από «κεραμίδες» αν χτυπηθούμε από τα βέλη του έρωτα. Επίσης γνωστό είναι ότι μέσα στην ιστορία ο έρωτας χρησιμοποιήθηκε άπειρες φορές ως μέσω ελέγχου. Όλα αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά.

ΔΕΣ


Αυτό που θέλει ίσως λίγο διευκρίνιση είναι τα «drugs». Εδώ περιλαμβάνονται τα γνωστά μας φάρμακα, ο έλεγχος τους από τις λεγόμενες «big farma» που έχουν σκοπό να απαλύνουν τα συμπτώματα της ασθένειας και όχι να την θεραπεύσουν. Στην Αγγλική με την λέξη «drug» εννοούμε επίσης και τα ναρκωτικά. Αυτά έχουν ως σκοπό να αφαιρέσουν από το άτομο τον προσωπικό του έλεγχό και να τον καταστήσουν υποχείριο αυτών που του τα διαθέτουν προσφέροντας παράλληλα στους ελεγκτές του ένα τεράστιο οικονομικό όφελος.

Τα ναρκωτικά ως γνωστόν είναι «παράνομα».

Βάζω επίτηδες την λέξη σε εισαγωγικά και θα εξηγήσω τι εννοώ.

Τα ναρκωτικά τα προσφέρουν οι ελεγκτές για οικονομικό όφελος και για να έχουν τον έλεγχο των ανθρώπων που πέφτουν στα δίχτυα τους. Πως όμως μπορούν να έχουν το μέγιστο όφελος; Φυσικά κηρύττοντας παντού ότι τα ναρκωτικά είναι παράνομα. Αυτόματα η τιμή της παράνομης ουσίας εκτινάσσεται στα ύψη. Όσο πιο αυστηρός είναι ο κρατικός έλεγχος τόσο πιο ακριβή είναι η ουσία στο ναρκο-χρηματιστήριο.

Θα αναρωτηθεί κανείς, μα οι ελεγκτές δεν κινδυνεύουν από το παιχνίδι τους αυτό; Φυσικά και όχι. Γιατί για να είσαι ένας από τους ελεγκτές θα πρέπει να ελέγχεις πρώτα από όλα τα όργανα και τους μηχανισμούς του κράτους ώστε να μην κινδυνεύεις. Τι σόι ελεγκτής είσαι αν δεν ελέγχεις τουλάχιστον τους αρχηγούς των δύο κομμάτων εξουσίας ενός κράτους και αν δεν έχεις ανθρώπους-κλειδιά στα κρίσιμα πόστα που σε καλύπτουν.

Όπως καταλαβαίνετε δεν αναφέρομαι σε απλούς ελεγκτές εισιτηρίων, αλλά, στους ΕΛΕΓΚΤΕΣ (Controllers) με κεφαλαία. Τους «Εμπόρους των Εθνών». Τους «Εκλεκτούς» (Elite) που ελέγχουν τον κόσμο τούτο.

Ξεκινώντας όμως από το σημείο αυτό, μπορείτε ευκολότερα να κατανοήσετε την ανθρώπινη ιστορία και την σημερινή γεωπολιτική του πλανήτη. Να δώσετε ευκολότερα απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως: Γιατί πήγαν οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι στο Αφγανιστάν; Γιατί η CIA επιχειρούσε στην Κολομβία; Τι ήθελε να πει ο ποιητής στην ταινία «Air America» στο Βιετνάμ; Γιατί πήγαν οι Άγγλοι στην Κίνα να εισάγουν «τσάι»; Ποιοι ήταν και είναι οι διάφοροι πειρατές των θαλασσών που σαν παιδιά διαβάζαμε και ακούγαμε ιστορίες για κρυμμένους θησαυρούς; Θα καταλάβετε επίσης και που οδηγούν και κάποιες μυστήριες -το λιγότερο – «πράσινες» κινήσεις (ΦΕΚ) των τελευταίων ημερών.

The Queen Does Push Dope!

Όσο παράλογο και αν ακούγεται η μετάφραση είναι «Η Βασίλισσα όντως προωθεί ναρκωτικά»! Ο άνθρωπος που το υπογράφει είναι Αμερικανός και «εκ των έσω» όπως συνηθίζουμε να λέμε. Ο λόγος που κάνει ό,τι κάνει είναι για να απεξαρτηθεί η Αμερική από το στραγγαλισμό των Άγγλων.

Στην κόντρα λοιπόν αυτή των «γιγάντων», εμείς τα μικρά «βατραχάκια» που δεν έχουμε πολτοποιηθεί κατά την διάρκεια του καυγά, οι «έξω από τον χορό», ακούμε κάπου-κάπου κάποιους ψιθύρους που επιβεβαιώνουν λίγο ως πολύ αυτά που υποψιαζόμαστε αλλά δεν τολμούμε να ψιθυρίσουμε.

Ο κύριος λόγος όμως που έγραψα όλα αυτά δεν είναι για το τι κάνει η Βασίλισσα και τ’ αφεντικά της. Δεν κάνω λάθος εδώ. Τα αφεντικά (ελεγκτές) τις Βασίλισσας, καλά ακούσατε. Ο λόγος που τα αναφέρω όλα αυτά είναι επειδή ο δρόμος αυτός μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε έναν «Νέο Μεσαίωνα». Άλλη μια μαύρη σελίδα στην ανθρώπινη ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου