Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η καλή Μου τύχη, απλά υπάρχει ή κατακτάται?

Κάποιοι άνθρωποι είναι τυχεροί, τους πάνε όλα όπως το φαντάζονται

Πάντα πετυχαίνουν ότι στόχο και να βάλουν. Μάλιστα φαίνεται σαν να είναι σίγουροι ότι αν δοκιμάσουν κάτι, θα έχει επιτυχία , πριν καν ξεκινήσουν. Τους βλέπουμε να έχουν επιτυχίες στο σχολείο, στη δουλειά, στις σχέσεις και κάποιοι άλλοι να αντιμετωπίζουν μόνο αναποδιές. Τι συμβαίνει αλήθεια? Υπάρχουν τυχεροί και άτυχοι της ζωής?

 Μια μεγάλη διάφορα ανάμεσα στους τυχερούς και άτυχους είναι το «αλλά» . Ήθελα να σπουδάσω αλλά, ήθελα αν παντρευτώ αλλά, ήμουν μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο αλλά, ήθελα να κάνω μια όμορφη σχέση αλλά, ήθελα να έχω καλύτερη δουλειά αλλά.

Αυτό το αλλά είναι η μαγική άρνηση που κατευθύνει την τύχη ή την ατυχία!

Οι τυχεροί άνθρωποι δημιουργούν τις συνθήκες της τύχης τους, κάνουν όνειρα ,βάζουν στόχους και κοιτούν μόνο μπροστά για το πως θα πετύχουν τους στόχους αυτούς. Γνωρίζουν ότι τα όνειρα και οι στόχοι χρειάζονται ρίσκο, πολύ κόπο και πολύ πίστη.

 Η αισιοδοξία είναι ένας σπουδαίος παράγοντας για τους τυχερούς ανθρώπους. Οι αισιόδοξοι άνθρωποι συνήθως βάζουν ψηλούς στόχους και τους υπηρετούν με συνέπεια. Ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους είναι η προσαρμογή και η ευελιξία όταν έχουν κάποια αναποδιά στα σχέδιά τους. Είναι διατεθειμένοι να γίνουν χαμαιλέοντες με τα δεδομένα της κάθε πραγματικότητας και να αλλάζουν συνέχεια τρόπο για την επίτευξη του στόχου

Βασικό τους χαρακτηριστικό ?
 Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκει που κοιτάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου