Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Οι χαρακτήρες των ανθρώπων καθορίζουν τα πάντα

Καθημερινή η καραμέλα.

Φταίει αυτό, φταίει εκείνο, φταίνε οι γυναίκες, φταίνε οι άνδρες… Όλοι φταίνε. Μέσα σε αυτό το κλίμα, όμως, ζούμε και εμείς: κινούμαστε, δημιουργούμε, ερωτευόμαστε. Είμαστε όλοι άνθρωποι και συμβάλλουμε, είτε θέλουμε είτε όχι, στα ίδια πράγματα που τόσο συχνά κατακρίνουμε.

Οι χαρακτήρες των ανθρώπων καθορίζουν τα πάντα. Αν είσαι εγωιστής, παρτάκιας, και δεν σέβεσαι τίποτα ιερό ή όσιο, τότε η συζήτηση τελειώνει εκεί. Η αρχή όλων είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και συμπεριφερόμαστε. Αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν, ούτε το κάνεις, ούτε το προκαλείς. Φροντίζεις να είσαι άψογος άνθρωπος σε κάθε σχέση σου.

Γίνεσαι παράδειγμα προς μίμηση και άξιος θαυμασμού. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά ένα μεγάλο bravo και respect σε όσους το καταφέρνουν και το εφαρμόζουν. Δεν έχει σημασία το φύλο: παντού και πάντα θα υπάρχουν Κυρίες που μυρίζουν αξιοπρέπεια και γίνονται παράδειγμα με τη συμπεριφορά τους, όπως και γυναίκες που προκαλούν αποστροφή. Παρομοίως, θα υπάρχουν Κύριοι που τιμούν τα παντελόνια τους και ψευτόμαγκες που αποτελούν αντικείμενο αποστροφής.

Όλα είναι θέμα επιλογής και τύχης! Ορίστε το μαχαίρι, ορίστε και το καρπούζι: τέρμα η καραμέλα. Αρκετά με τα γλυκά, κολλήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου