Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Έγινε μόδα, να φέρεσαι απάνθρωπα, στους ανθρώπους με ψυχή

Ξεκινάς να κάνεις μια σχέση, σε τρελαίνει η ιδέα του όμορφου ανθρώπου. Στην αρχή ναι, σε τραβά η εξωτερική ομορφιά, αλλά μέσα σου παρακαλάς να ισχύει το ίδιο και με την ψυχή του.

Γνωρίζεστε καλύτερα, βλέπεις σημάδια, βλέπεις πράξεις. Σε ενθουσιάζει όλο το πακέτο και αισθάνεσαι πως μάλλον πέτυχες εξάρες.

Συνεχίζεις να θαυμάζεις το έτερον ήμισυ, καθώς ξεδιπλώνεται ακόμη περισσότερο και σου αποδεικνύει πόσο διαφορετικός άνθρωπος είναι τελικά και πόσο ξεχωρίζει. Στους τρόπους, στο πώς αντιμετωπίζει τις διάφορες καταστάσεις, στη μεταξύ σας σχέση.

Δίνει τη ψυχή του για σένα, σε αγαπά, σε σέβεται και καθημερινά αγωνίζεται για το κάτι περισσότερο. Ενδιαφέρεται για τη σχέση, ασχολείται, αφοσιώνεται και σε κάνει να αισθάνεσαι χαρά και ευτυχία. Δεν ζητά, μόνο δίνει.

Δεν απαιτεί, μόνο προσφέρει. Εσύ εισπράττεις. Εσύ γεμίζεις και χορταίνεις. Παίρνεις όλα όσα ένας υγιής ψυχικός κόσμος και ένας νοήμων άνθρωπος αποζητά. Κανονικά, θα έπρεπε να συμπεριφέρεσαι σ´ αυτόν τον άνθρωπο, με τον καλύτερο τρόπο, να πετάς στα σύννεφα και να τον φυλάς σαν τα μάτια σου.

Σε χάλασε όμως η τελειότητά του και σε γέμισε απανθρωπιά, αχαριστία, εγωισμό, φιλαυτία και έπαρση. Βρήκες έναν Άνθρωπο με ευγενική ψυχή και αληθινά αισθήματα και αδιαφορείς και τον τσαλαπατάς.

Γυρνάς και ρίχνεις τα μάτια σου και αλλού και κάνεις ό,τι δεν σε τιμά και ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν. Δεν διαφέρεις. Είσαι ένας από τους πολλούς. Τους κενούς, τους άδειους.

Είσαι ένας φελλός που επιπλέει και που απλά θεωρεί πως φέρεται μοντέρνα. Αυτή είναι η μόδα στις μέρες μας. Στους Ανθρώπους να φέρεσαι απάνθρωπα. Ακολούθησε την! Μπράβο σου ανθρωπάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου