Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Αυτό το χτυποκάρδι, το μυστικό, κρατάει τη μαγεία

Είναι κάποιες φορές αυτά τα ανεξήγητα συναισθήματα που μας τυλίγουν και μας κάνουν να νιώθουμε. Ναι, μόνο όταν νιώθεις και αισθάνεσαι τόσο έντονα, τον έρωτα, ζεις και εισπνέεις οξυγόνο. Τον απόλυτο όμως έρωτα, τον ζει κανείς όσο αυτός είναι κρυφός για απλούς η πιο πολύπλοκους λόγους ή από επιλογή.

Αυτό το χτυποκάρδι της τυχόν αποκάλυψης, είναι που ανεβάζει απίστευτα την αδρεναλίνη και σπάει την καρδιά. Καθημερινά και μόνιμη η σκέψη που και πως θα γίνει η επόμενη συνάντηση, έστω για λίγο. Άλλωστε και το πολύ φαντάζει λίγο, μπρος στη λαχτάρα και την έλξη για το φιλί, έστω αυτό, που σε στέλνει αδιάβαστο και πλημμυρίζει την ψυχή με ηδονή και πόθο. Εκεί μακριά από όλους.

Μυστικά και με μια μυσταγωγία να απλώνεται παντού. Το σύμπαν συνηγορεί και φωτίζει μόνο τις μορφές και τις αποτραβά και τις εξαφανίζει από οποιοδήποτε αδιάκριτο βλέμμα. Απλώνει ένα πέπλο προστασίας και υπόσχεται βοήθεια γιατί αλίμονο.

Αν τα φώτα ανάψουν και όλα αποκαλυφτούν, μπορεί τίποτα να μην είναι ίδιο. Ό,τι δημιουργήθηκε ανήκει σε ένα μαγικό κόσμο μόνο για δύο. Η αποκάλυψη θα ανατρέψει τις ισορροπίες και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες και ίσως μοιραίες και μη αναστρέψιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου