Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η επιρροή πάνω στον άνδρα είναι ο καθρέπτης στον οποίο ανακλάται το πρόσωπο της γυναίκας

 Οι γυναίκες πρέπει να απαλλάσσουν και να ελευθερώνουν τον εαυτό τους από την κυριαρχία των παθών, αν βρίσκουν κάποιο από αυτά στον άνδρα τους. Πρέπει να πειθαρχούν τον εαυτό τους και να καθοδηγούν το σύζυγό τους αποτελώντας το παράδειγμα από την αρχή της σχέσης, έτσι ώστε η οικογένεια και οι μελλοντικές γενιές να μην καταστραφούν.

Δεν υπάρχει ούτε ένας άνδρας στον κόσμο που να μην επηρεάζεται από μια γυναίκα. Αυτή η επιρροή δημιουργεί τρία είδη αντιδράσεων στον άνδρα: γίνεται δημιουργικός, καταστροφικός ή αναπτύσσει μια επίκτητη, αναγκαστική αδιαφορία. Μια γυναίκα είτε δημιουργεί στον άνδρα δημιουργικές ενέργειες και δυνάμεις και τον εμπνέει, τον προκαλεί, τον ενισχύει και του χαρίζει όραμα, είτε τον κάνει καταστροφικό, ζηλιάρη, μνησίκακο, ακόμη και εγκληματικό.

Μια γυναίκα μπορεί να παίξει με έναν άνδρα σαν ποντίκι, αν δεν είναι αληθινός άνδρας, εξελιγμένος άνδρας. Η γυναίκα μπορεί να εκμεταλλευτεί άνδρες που παγιδεύονται από τις θυμαπάτες, τον εγωισμό, τη ματαιοδοξία, τις πλάνες και το σεξ. Οι γυναίκες μπορούν να εκμεταλλευτούν και να παρασύρουν τέτοιους άνδρες, χρησιμοποιώντας τους για δικά τους συμφέροντα. Οι γυναίκες ξέρουν που βρίσκονται τα ευαίσθητα σημεία στους άνδρες και βάζουν εκεί το δάκτυλό τους, είτε φυσικά, συναισθηματικά, νοητικά είτε πνευματικά.

Όταν ένας άνδρας θυμώνει, μια γυναίκα ξέρει ότι μπορεί να παίξει με τα αισθήματά του, επειδή δεν έχει τον έλεγχο του εαυτού του. Από τη στιγμή που ξέρει ότι ζηλεύει, μπορεί να κάνει κάθετι για να του προκαλέσει περισσότερη ζήλια, επειδή έχασε τον έλεγχο. Από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι τη μισεί, μπορεί να του δημιουργήσει κάθε είδους προβλήματα, επειδή κρατάει τα νήματα στα χέρια της. Αλλά αν μια γυναίκα έχει ανώτερη ποιότητα, δεν θα εκμεταλλεύεται ούτε θα χρησιμοποιεί τους άνδρες. Αντίθετα κοντά της θα νιώθουν έμπνευση, δημιουργικότητα και γαλήνη.

Η επιρροή πάνω στον άνδρα είναι ο καθρέπτης στον οποίο ανακλάται το πρόσωπο της γυναίκας ή η ψυχολογία της γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου