Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Χαμογέλα λίγο!


Χαμογέλα λίγο!

Όχι επειδή τα πράγματα πάνε τώρα καλά, αλλά επειδή θέλεις με το χαμόγελο κάτι καλύτερο να βρεις μπροστά σου. Το χαμόγελο, την ένταση την καλμάρει, οπότε έχεις καλύτερα μάτια για να βλέπεις γύρω σου.

Χαμογέλα λίγο!

Όχι επειδή έχεις βρει μια άκρη, αλλά επειδή με το χαμόγελο μπορεί να δημιουργήσεις μια άκρη. Ο χαμογελαστός, ζεσταίνει τις καρδιές των άλλων και ανοίγει τους δρόμους που είναι θεωρητικά κλειστοί.

Χαμογέλα λίγο!

Όχι γιατί έτσι η ασκήμια αυτού του κόσμου θα εξαφανιστεί. Αλλά γιατί η ομορφιά, στα μάτια που κοιτούν βρίσκεται. Και αν κάποτε συνήθιζες πλούσια εξωτικά λουλούδια να θαυμάζεις, και τώρα τα στερείσαι, οι αλανιάρες μαργαρίτες του αγρού, πάντα εκεί θα είναι για να ομορφαίνουν την καρδιά σου.

Χαμογέλα λίγο!

Όχι γιατί τα σύννεφα της ζωής σου έτσι θα εξαφανιστούν, αλλά επειδή τους ήλιους, μέσα σου τους κουβαλάς. Και η ζεστή καρδιά, αντέχει και τη μεγαλύτερη παγωνιά.

Χαμογέλα λίγο!

Ακόμα και αν αυτή πρόκειται να είναι η τελευταία σου πράξη σε αυτή τη ζωή, με το χαμόγελο, θα έχεις υπογράψει το μεγαλειώδες έργο της προσωπικής σου υπόστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου