Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Όλοι οι δημιουργικοί άνθρωποι εμπνέονται από την αγάπη μιας γυναίκας ή ενός άνδρα

Όλοι οι δημιουργικοί άνθρωποι εμπνέονται από την αγάπη μιας γυναίκας ή ενός άνδρα που αγαπάνε και που τους αγαπά. Εάν η αγάπη δεν συνεχιστεί με ένα άτομο και συχνά αλλάζει με διαφορετικούς ανθρώπους και γυρνά σε επιδίωξη σεξουαλικής ικανοποίησης, η σφαίρα της αγάπης δεν μπορεί να σχηματιστεί και υψηλότερη δημιουργικότητα δεν μπορεί να υπάρξει.

Στην Ανατολή όταν βλέπουν έναν σπουδαίο, δημιουργικό άνδρα, λένε, “Κάποιος τον αγαπάει βαθιά.” Είναι σημαντικό οι ηγέτες, οι δάσκαλοι και οι εξυψωμένοι καλλιτέχνες να περιβάλλονται από μια σφαίρα αγάπης για να προσφέρουν καλύτερη και βαθύτερη δημιουργική υπηρεσία στους άλλους. Η αγάπη παρέχει υλικό στη δημιουργική τους σκέψη που μπορεί να πάρει μορφή και να εκδηλωθεί στη γη.

Η νοητική δημιουργικότητα εκφυλίζεται και ακόμα μετατρέπεται σε εχθρικά ρεύματα προς τη ζωή συνολικά, όταν ένα δημιουργικό άτομο ή ένας δημιουργικός ηγέτης καταστρέψει τον σχηματισμό της σφαίρας της αγάπης ενός ατόμου και προσπαθήσει να χτίσει άλλη σφαίρα με έναν άλλο διακανονισμό [σε μια άλλη σχέση]. Οι αποσυντεθημένες σφαίρες αγάπης είναι τόσο επικίνδυνες, όσο η τροφή που βρίσκεται σε αποσύνθεση στο περιβάλλον σας.

Η ζωή περνά και οι άνθρωποι με παιδιάστικο νου τρέχουν πίσω από την ικανοποίηση του σεξ, χωρίς να σχηματίσουν μια μόνιμη σχέση και να χτίσουν μια σφαίρα αγάπης η οποία, στο μέλλον, θα είναι μια πηγή έμπνευσης και για τα δύο άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου