Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ότι δεν αναπτύσσεται πεθαίνει

Αποτέλεσμα εικόνας για Ότι δεν αναπτύσσεται πεθαίνει.Όποιος δεν προχωρά, βαλτώνει.

Όπως το σώμα μας, αν δεν το κινούμε διαρκώς, μαραζώνει, πονάει, αγκυλώνεται και αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα.

Μια επιστήμη που μάθαμε όταν τελειώσαμε το Πανεπιστήμιο, αν δεν την προχωρήσουμε, να είμαστε μέσα στις εξελίξεις, τελειώσαμε σαν επιστήμονες, πεθάναμε.

Ένας γονέας, όσο καλός και να ήταν όταν τα παιδιά του ήταν 5 χρονών, θα πρέπει να συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, γιατί άλλες οι ανάγκες των παιδιών στα 5 και άλλες στα 15 και αυτός καλείται να ανταποκριθεί.

Το ίδιο και για την πνευματικότητα ενός ανθρώπου. Αν δεν υπάρχει ανάπτυξη, υπάρχει μια διαρκής κατρακύλα με αναλαμπές νηνεμίας.

Όσο πιο πολύ κατέχει ένας άνθρωπος τους τρόπους που λειτουργεί η Ενέργεια και όσο περισσότερο την χρησιμοποιεί προς συμφέρον του (χωρίς να επιβάλλει τη βούλησή του σε άλλους) τόσο πιο ευτυχισμένος είναι, τόσο περισσότερα καλά πράγματα του συμβαίνουν, τόσο ποιοτικότερη η ζωή του. Ακόμα κι όταν συμβεί κάτι που δεν το περιμένει και στεναχωρηθεί, ξέρει τι χρειάζεται να κάνει για να σηκωθεί γρήγορα στα πόδια του !

Το άκρον άωτον της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα.

Η Ενέργεια έχει κανόνες. Η Αιτία και το Αιτιατό είναι ένας από αυτούς, τον λέμε και Νόμο του Κάρμα ή ό,τι δίνεις παίρνεις, που σημαίνει ότι κάθε τι που κάνουμε (ή δεν κάνουμε) έχει άμεση συνέπεια στη ζωή μας, γιατί θα γυρίσει πίσω και θα μας στοιχειώσει.

Εσείς τί δίνετε για να τα έχετε όλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου