Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Πώς να αποπλανήσετε τον άντρα σας!

Ο χρόνος συχνά φέρνει πλήγματα στο πάθος. Η καθημερινή τριβή και η -συχνά ενοχλητικά μεγάλη- οικειότητα κάνουν τις μακροχρόνιες σχέσεις κάπως... προβλέψιμες. Αν είστε χρόνια μαζί με τον σύντροφό σας σίγουρα δεν βρίσκεστε στην πρώτη άνοιξη του έρωτά σας, μπορείτε όμως κάλλιστα να δημιουργήσετε συνθήκες ερωτικές και παιχνιδιάρικες που θα δώσουν νέα πνοή τόσο στον γάμο σας, όσο και στη συμβίωση.

Σκάστε του κανένα χαμόγελο…

Όταν γυρίζει σπίτι μετά τη δουλειά (ή όταν επιστρέφετε εσείς) ένα μεγάλο, ζεστό χαμόγελο αξίζει όσο τίποτα. Φτιάχνει το κέφι, διώχνει τα προβλήματα και αυξάνει την ερωτική επιθυμία. Ποιος δεν θέλει στο πλάι του έναν άνθρωπο ζεστό, ευδιάθετο και χαμογελαστό; Κι αν έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο στο πλάι σου, είναι δυνατόν να μην θέλεις να τον γεμίσεις φιλιά –τόσο τρυφερά όσο και παθιάρικα;

Φλερτάρετε!

Το φλερτ, είναι συνήθως ίδιον των «φρεσκοπαντρεμένων», αν όχι τον «φρεσκογνωρισμένων». Είναι, όμως, απορίας άξιο: Γιατί σταματάμε να φλερτάρουμε; Προφανώς, δεν γίνεται να νιώθει κανείς πεταλούδες να φτερουγίζουν στο στομάχι του στα 5, 7, 13 χρόνια μετά τη γνωριμία. Μερικά γλυκόλογα, αρκετά «πονηρά» χάδια και μπόλικα έντονα βλέμματα όλο νόημα, θα κάνουν τον καλό να νιώσει και πάλι επιθυμητός και ερωτεύσιμος.

Αναδείξτε το υπερόπλο σας

Ναι, εννοούμε το στήθος. Τον άσσο στο μανίκι ή, καλύτερα, στην μπλούζα, κάθε γυναίκας. Πρόκειται για παγιωμένη αλήθεια: οι άνδρες, ανεξαρτήτως πνευματικού επιπέδου, μόρφωσης, καταγωγής ή ηλικίας, επί τη εμφανίσει του γυναικείου στήθους χαζεύουν. Δεν χρειάζεται να φορέσετε μαγιό τύπου Πάμελα Άντερσον στο Baywatch. Αρκεί κάτι απλά αποκαλυπτικό –ή έστω αποκαλυπτικότερο απ’ τη συνηθισμένη σας περιβολή.

Ανάψτε τα αίματα… γραπτώς

Ο γραπτός λόγος αφήνει τεράστια περιθώρια ελευθερίας στην έκφραση. Αν η φυσική σας συστολή και αισθητική δεν το «σηκώνουν», μη στείλετε καυτά μηνύματα με λεπτομερείς σεξουαλικές περιγραφές του τι θέλετε να του κάνετε/τι θέλει να σας κάνει στο κρεβάτι. Ένα σημείωμα ή ένα μήνυμα στο κινητό με δυο τρυφερά λόγια αρκεί για να τον κάνει να σας σκέφτεται όλη την ημέρα και να ανυπομονεί να επιστρέψει σπίτι.

Ένα πεταχτό φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο

Αν όλα βαίνουν καλώς στη σχέση σας, τότε σίγουρα δίνετε μερικά φιλιά μέσα στη μέρα με τον σύζυγό σας. Όταν συναντιέστε, όταν αποχωρίζεστε ή απλώς μερικά μικρά φιλιά στα πεταχτά όταν πλησιάζεστε για τον οποιοδήποτε λόγο. Δοκιμάστε να κάνετε τα φιλάκια, φιλιά. Δεν είναι αναγκαίο να επιδίδεστε σε ανταλλαγή σάλιου για ώρες –ή ενώπιον των παιδιών. Απλά παρατείνετε λίγο το κάθε σας φιλί. Δώστε λίγο χρόνο στο μυαλό και το σώμα σας να επεξεργαστεί (και να ενθουσιαστεί) τη διαδικασία.

Φροντίστε τον εαυτό σας

Προφανώς μια μητέρα –και μια νοικοκυρά βεβαίως βεβαίως- δεν δύναται να κυκλοφορεί ως Μιμή Ντενίση ή Ζωζώ Σαπουντζάκη. Μην βάλετε φτερά και πούπουλα και μην βάψετε τα μάτια σας σαν την Κλεοπάτρα. Προσπαθήστε απλά να είστε καθαρή –και απαλή! Αυτό θα ανεβάσει κατ’ αρχάς την δική σας διάθεση για γλύκες και ερωτοτροπίες και, κατά συνέπεια, την δική του.