Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Γλωσσόφιλα: Πώς να το κάνετε με το σωστό τρόπο

Μερικές φορές ένα από τα άγρια αυτά «παθητικά»» φιλιά μπορεί να είναι συναρπαστικό. Ξέρετε για ποιο  σας μιλάω: Όταν εκείνος την αρπάζει στην αγκαλιά του και «λιώνει τα χείλη του επάνω της».
 
Τα περισσότερα φιλιά σας πρέπει ν’ αρχίζουν με χαμηλότερους τόνους, παθητικούς. Κι αυτοί οι τόνοι ανεβαίνουν σιγά σιγά. Βασικός κανόνας της ερωτικής συμπεριφοράς σας να είναι η απλότητα.
 
 Χαϊδέψτε τα χείλη της με τα δικά σας. Εξερευνήστε με πολλή λεπτότητα το περίγραμμα των χειλιών της, πρώτα με τα χείλη σας και μετά με την άκρη τη γλώσσας σας. Κάνετέ την να σας ακολουθήσει σ' αυτό που επιδιώκετε.

Όταν την φιλάτε, πρέπει η γλώσσα σας να την παρασύρει αναπόφευκτα στα σκέψη της σεξουαλικής πράξης. Οι σκέψεις αυτές είναι αναπόφευκτες. Το φιλί της προσφέρει έναν πρόλογο εκείνων που θα επακολουθήσουν.
 
Γλιστρήστε την άκρη της γλώσσα σας -και μόνο την άκρη- ελαφρά και αργά πάνω στα χείλη της και γύρω τους. Όχι ανάμεσα στα χείλη της, όχι ακόμα.
 
Συγκεντρωθείτε. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να νιώσει ολοκληρωτικά την εμπειρία της επικοινωνίας μέσα από τις απαλές κινήσεις των χειλιών και της γλώσσας. Μη Βιάζεστε! Σας το ξαναείπα, Το ξέρω. αλλά είναι τόσο σημαντικό αυτό, ώστε, όσες φορές και να το πω, θα είναι λίγο.

Η πιο ικανοποιητική ερωτική πράξη μοιάζει με την εισαγωγή ενός μουσικού έργου: αρχίζει με χαμηλούς τόνους που σε Βάζουν στο θέμα, χωρίς να το αποκαλύπτουν σ' όλη τη διάστασή του. Και, καθώς προχωρά έρχεται η μεγάλη έκρηξη από την πίεση που μαζευόταν τόση ώρα. Στην ερωτική πράξη, οι πιέσεις που δημιουργούνται αποτελούν ένα εξαιρετικό μεγάλο μέρος της απόλαυσης.
 
Όταν κάνετε τη γλώσσα σας να εισδύσει ανάμεσα στα χείλη της, κάντε το πραγματική είσδυση, μη σπρώχνετε απλώς τη γλώσσα σας μέσα στο στόμα της. Θυμηθείτε πως εκείνο που αναπαριστάνετε με τη γλώσσα σας, καθώς εισέρχεται ανάμεσα στα χείλη της, είναι η ίδια η σεξουαλική πράξη. Γι’ αυτό δεν πρέπει να την κάνει να σκέφτεται πως πρόκειται για εξαναγκασμό. Εξακοντίστε τη γλώσσα σας ανάμεσα στα χείλη της. Μόνο την άκρη της γλώσσας. Στην αρχή εισδύστε μόνο στα χείλη της. Η γλώσσα σας ζητά την άδεια της εισόδου, δεν γκρεμίζει την πύλη. Κάνετέ την να υποκύψει στην αίτησή σας.
 
Θα μπορέσετε να το καταλάβετε αυτό όταν φτάσει η στιγμή. Μπορεί ν’ ανοίξει εντελώς το στόμα της για να δεχτεί τη γλώσσα σας, ή να χαλαρώσει απλώς τα χείλη της για να σας επιτρέψει να εισδύσετε ανάμεσά τους. Από το σημείο αυτό και πέρα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα - όλα πολύ διασκεδαστικά, αλλά και ερεθιστικά. Μπορεί να της αρέσει να σας νιώθει ν’ απλώνετε τη γλώσσα σας όσο περισσότερο μπορείτε μέσα στο στόμα της. Μπορεί να την πιέσει με την γλώσσα της επάνω στον ουρανίσκο της και να την Βυζάξει δυνατά, σαν να πρόκειται για καραμέλα. Αν η γλώσσα σας δεν εισδύσει τόσο Βαθιά, μπορεί να τη συναντήσει με τη δική της και να παίξετε έτσι γοητευτικά παιχνίδια, «κυνηγώντας» και αγγίζοντας ο ένας τη γλώσσα του άλλου, αφήνοντάς την, αν το θέλει, να εισδύσει με τη γλώσσα της στο δικό σας στόμα, «αντιστρέφοντας τους ρόλους» - σημάδι της διέγερσής της.

Ενώ θα την φιλάτε, θα πρέπει να κάνετε κάτι και με τα χέρια σας. Εκείνη θέλει να τα χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιείστε τα καλά και η αντίδρασή της στο φιλί σας θα είναι κάτι που ξεπερνά ακόμα και τα πιο τολμηρά όνειρά σας. Ξέρω τι θέλετε να κάνετε τώρα με τα χέρια σας. Αλλά, στο στάδιο αυτό, κρατήστε τα ακόμα μακριά από το σουτιέν και τη φούστα της. Αργότερα θα έχετε άφθονο χρόνο γι’ αυτά.
 
Μαθήματα από εξειδικευμένο Σεξοθεραπευτή είναι το πρώτο βήμα για τέλεια απόλαυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου