Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Πώς μπορείτε να εκτυπώσετε 3D το αγέννητο μωρό σας!

https://i.vimeocdn.com/video/524131173_640.jpgΟτιδήποτε μπορεί να εκτυπωθεί 3D σήμερα. Αυτό δεν αποτελεί είδηση. Αλλά είδηση αποτελεί και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα ότι μπορείτε να εκτυπώσετε 3D ακόμα και το αγέννητο μωρό σας!

Μια εσθονική start-up προσφέρει μια υπηρεσία για 3D εκτύπωση του αγέννητου μωρού σας έναντι 200 ευρώ, χάρη σε ένα 3D υπέρηχο. Οι πελάτες λαμβάνουν την εκτύπωση μόλις την παραγγείλετε. Ο Timmu Toke, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Wolfprint 3D, είπε ότι σκέφτηκε την ιδέα όταν μια φίλη του ήθελε το αγέννητο μωρό της σε 3D εκτύπωση αλλά δεν υπήρχε καμία τέτοια υπηρεσία.

Παράλληλα, ο Toke παραδέχθηκε ότι κάποιοι άνθρωποι τρομάζουν με αυτή την εικόνα αλλά ότι υπάρχει μια αγορά που θέλει να συνδεθεί από πριν με το αγέννητο παιδί τους. «Οι άνθρωποι είναι πολύ ενθουσιασμένοι γι 'αυτό. Όταν μιλάμε γι αυτό με ανθρώπους στον δρόμο, οι περισσότεροι είναι αρνητικοί και τρομάζουν, αλλά όταν μιλάμε με μια έγκυο γυναίκα τότε βλέπουμε τον ενθουσιασμό», είπε ο Toke στο CNBC κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τεχνολογίας Slush στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

 Ο ιδρυτής είπε ότι αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω σε 4D εκτυπώσεις ενός αγέννητου παιδιού. Το Wolfprint 3D έχει συνεργαστεί με 47 νοσοκομεία και κλινικές για να προσφέρει την υπηρεσία του σε μια σειρά από χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Δανία και τη Νορβηγία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου