Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο sex

Υποθέτω πως το γνωρίζετε, αλλά ας το πω κι εγώ: το σεξ συνήθως δεν βγαίνει όπως το δείχνουν στις ταινίες. Υπάρχουν εμπόδια και μικροπροβλήματα που απαιτούν έναν ειδικό χειρισμό, τον οποίο καλείται να εφαρμόσει κάθε ζευγάρι ανάλογα με τις ανάγκες του.
 
Δεν θα μιλήσω για τα προκαταρτικά, αυτή την τόσο πονεμένη ιστορία. Δεν θα μιλήσω ούτε για γνωστά πράγματα όπως το dirty talk, η αλλαγή παραστάσεων, ο φωτισμός ή το ανοιχτό-παράθυρο-να-βλέπουν-και-οι-γείτονες. Θα αναφερθώ σε 8 πράγματα που ενώ έχουν να κάνουν με αυτό που ονομάζουμε κοινή λογική, πολλές φορές στο κρεβάτι οι άνθρωποι ξεχνούν να τα εφαρμόσουν.
 
Αν θεωρείτε πως το σεξ που κάνετε με τον σύντροφό σας είναι φοβερό κι ανεπανάληπτο, σταματήστε να διαβάζετε αυτό το κείμενο και πηγαίνετε στη στήλη με τα ζώδια. Αν όμως πιστεύετε πως επιδέχεται και βελτίωση κι έρχονται στιγμές που αναρωτιέστε «μήπως κάνω κάτι λάθος;», τότε ακούστε με πάνω σε κάποιες λεπτομέρειες, φίλες αναγνώστριες. Χαμένες δεν θα βγείτε!
 
Εye contact. Την ώρα του σεξ και κυρίως την ώρα του στοματικού σεξ, το να κοιτάτε τον φίλο σας στα μάτια είναι κάτι πολύ βασικό. Κάποιοι κλείνουν τα μάτια, αλλά επειδή το σεξ πάνω απ’ όλα είναι επικοινωνία, το eye-contact βοηθάει – ιδίως σε ένα νέο ζευγάρι που δεν έχει συντονιστεί.
 
Κατευθύνσεις. Τα ‘χουμε ξαναπεί… Η «μούγγα» δεν είναι καλό πράγμα στο κρεβάτι. Ρωτήστε τον φίλο σας τι θέλει να του κάνετε, ή πείτε του τι θέλετε να σας κάνει αυτός. Μπορεί να θέλετε το ίδιο πράγμα και να ντρέπεστε και οι δύο να το πείτε…
 
Χαλάρωση. Το άγριο σεξ μπορεί να βγει φοβερό αν προκύψει αυθόρμητα, ωστόσο οι περισσότεροι άντρες θα σου πουν πως προτιμούν πιο χαλαρά πράγματα – κι ας κάνουν συχνά άγαρμπες κινήσεις. Θυμηθείτε πως δεν παίζετε σε ταινία πορνό και ρίξτε ταχύτητες. Το πιθανότερο είναι ότι θα του αρέσει.
 
Ελαφρύς πόνος. Το να αισθανθείτε πόνο την ώρα του σεξ (μέσω της διείσδυσης, ή μέσω χτυπημάτων στο πρόσωπο και τα οπίσθια), μπορεί να είναι διεγερτικό τόσο για εσάς όσο και για τον ίδιο. Ο άντρας πρέπει να είναι κυρίαρχος – και μια ελαφριά δόση βιαιότητας συντείνει πολύ σε αυτό.
 
Φαγητό. Ναι, ακούγεται «ξενέρωτο», αλλά ένα καλό και θρεπτικό γεύμα λίγες ώρες πριν, μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τη σεξουαλική διάθεση. Και ιδίως σε εμάς τους άντρες, που όπως θα έχετε καταλάβει έχουμε δυσκολότερο έργο (διαφωνεί κανείς;).
 
Ώρα. Τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν σεξ βραδινές ώρες, για λόγους κυρίως πρακτικούς. Αν έχετε χρόνο, δοκιμάστε το πρωί ή το μεσημέρι και μπορεί η απόδοση του καλού σας να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη.
 
Ρούχα. Φορέστε ένα λεπτό φουστανάκι χωρίς τίποτα από μέσα, κρατήστε το σουτιέν στη θέση του και γενικώς δοκιμάστε να μην αφαιρέσετε όλα σας τα ρούχα. Το ημίγυμνο είναι πάντα πιο σέξι από το τελείως γυμνό.
 
Προβολή αντίστασης. Μας αρέσει να αισθανόμαστε ότι μας θέλετε. Κάποιες φορές όμως, μας «φτιάχνει» και η ιδέα ότι δεν μας θέλετε και ότι σας έχουμε πείσει να μας δοθείτε λιγάκι με το ζόρι. Ο άντρας είναι κυνηγός. Πόσο ενδιαφέρον θα είχε το κυνήγι αν το θήραμα βρισκόταν ανά πάσα στιγμή σε διαθεσιμότητα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου