Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Βιονικές μπότες υψηλής τεχνολογίας – Όποιος τις φορά τρέχει με ταχύτητα… αυτοκινήτου!

2
Bιονικές μπότες δημιούργησαν Αμερικανοί επιστήμονες που ισχυρίζονται ότι το προϊόν τους επιτρέπει στον χρήστη να τρέχει σαν… αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», πρόκειται για μπότες υψηλής τεχνολογίας, δημιούργημα της αμερικανικής εταιρείας «Maker Faire», που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Οι κάτοχοι τους τρέχουν με ταχύτητα… στρουθοκάμηλου, και σύμφωνα με τον εφευρέτη τους, Κέχι Σέιμουρ, στόχος της ομάδας του είναι να μπορέσει να τις βελτιώσει κι άλλο προκειμένου να διανύει αποστάσεις με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι τα είδη του ζωικού βασιλείου.
Για να αποδείξει τις τεχνολογικές τους ικανότητες, η αμερικανική εταιρεία παρουσίασε ένα βίντεο της εταιρείας
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία «Maker Faire» είχε δημιουργήσει στο παρελθόν μπότες με την βοήθεια των οποίων μπορεί κανείς να μιμηθεί τα… καγκουρό.
Πρόκειται για τις μπότες «Kangoo Jumps», οι οποίες δίνουν την δυνατότητα στο χρήστη να κάνει άλματα σαν κι αυτά των καγκουρό. Το κόστος τους , σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, ανέρχεται στα 265 δολάρια, με τους Αμερικανούς καταναλωτές να επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προϊόν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου