Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας

Το πρόσεξες ότι έχει ανθρώπους που σε μαγνητίζουν με ένα βλέμμα; Αυτοί οι άνθρωποι σε μαγνητίζουν ανεξαρτήτως της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Αυτοί οι άνθρωποι εκπέμπουν λάμψη από μέσα προς τα έξω. Είναι εκείνοι που έχουν μια σιγουριά και ταυτόχρονα απέραντη γαλήνη και ηρεμία στο βλέμμα τους, στην αύρα τους. Είναι ένας κινούμενος μαγνήτης.

Θέλεις να είσαι δίπλα τους, γύρω τους, απλώς να τους κοιτάζεις.

Άραγε τι κάνει αυτούς τους ανθρώπους ξεχωριστούς; Τι είναι όλη αυτή η μαγεία που τους περιβάλλει και τους κάνει να φαίνονται πανέμορφοι και να λάμπουν;

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους. Έχουν αγαπήσει τον εαυτό τους. Έχουν συγχωρήσει τον εαυτό τους. Έμαθαν να είναι αυτάρκεις και αισθάνονται ευγνωμοσύνη που απλά υπάρχουν.

Αισθάνονται όμορφα για αυτό που είναι, ξέρουν ότι έχουν αδυναμίες. Τις αδυναμίες τους όμως τις έχουν αγκαλιάσει, τις έχουν αποδεχτεί, τις έχουν αγαπήσει. Και έτσι τις έχουν μετατρέψει σε δύναμη τους.

Τους ενδιαφέρει τόσο πολύ το να αισθάνονται όμορφα μέσα τους που τους είναι αδιάφορο εάν οι υπόλοιποι τους αποδέχονται ή όχι. Φτάνει που οι ίδιοι αποδέχονται ολοκληρωτικά τον εαυτό τους.

Όσο κάποιοι άλλοι ασχολούνται με το περιτύλιγμα αυτοί ασχολούνται με την ουσία, με το βάθος της ψυχής τους. Κάθε μέρα ανακαλύπτουν και άλλα πράγματα για να αισθάνονται ευγνώμων. Κάθε μέρα στόχος τους είναι να αισθάνονται μέσα τους γαλήνη και ηρεμία.

Και κάπως έτσι η ψυχή τους αντανακλάται στο βλέμμα τους. Και κάπως έτσι σε μαγνητίζουν.

Εάν έχεις στη ζωή σου τέτοιους ανθρώπους, ακολούθησε τους, έχεις να μάθεις πολλά. Θα σε βοηθήσουν να γίνεις και ΕΣΥ ένας από αυτούς.

Εάν πάλι είσαι εσύ αυτός ο άνθρωπος, έχεις να δώσεις πολλά, τυχεροί όσοι είναι δίπλα σου. Θα τους δείξεις τον δρόμο για να δούνε μέσα τους. Είσαι το φωτεινό παράδειγμα για όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου