Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Χαμόγελο που σε κάνει να χάνεις τον κόσμο σου, έρωτας είναι...

Το ξέρεις πως όλα τα άλλα μοιάζουν ένα τίποτα όταν μου χαμογελάς;
Ξαφνικά, οτιδήποτε άλλο είναι ασήμαντο.
Ξαφνικά όλα γύρω μου μηδενίζονται, χάνονται. Ξαφνικά το χαμόγελο σου τα επισκιάζει…
Ξαφνικά σ’ αγαπώ τόσο πολύ!

Γίνονται τόσο όμορφα όλα! Πώς το κάνεις; Κάποιου είδους μαγεία θα είναι, δεν μπορεί!
Ή έρωτας. Ναι, έρωτας! Χαμόγελο που σε κάνει να αιωρείσαι ανάμεσα στα αστέρια! Να βρίσκεσαι δίπλα απ’ το φεγγάρι και να συζητάς μαζί του την ευτυχία σου.

Έρωτας! Συναίσθημα που σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο όμορφη είναι η ζωή. Ξαφνικά τα πάντα γίνονται πιο ελκυστικά. Και λες, πώς μπορεί να έκλεινα τα μάτια τόσο καιρό σε τόση ομορφιά; Και πώς να μην αγαπώ αυτό το χαμόγελο που τα έκανε όλα να λάμψουν;

Μην αλλάξεις! Μείνε λίγο ακόμα έτσι. Με χαμόγελο! Εξάλλου μη ξεχνάς πως είναι η καλύτερη συντροφιά αυτό το χαμόγελο. Σε κρατάει όρθιο. Σε κάνει να περπατάς πιο περήφανα. Κράτα το για σένα, όχι για μένα!

Επειδή όταν σε πλημμυρίζει εσένα η ευτυχία, εγώ πετάω και κάνω παρέα με τ’ αστέρια. Μιλώ μαζί τους για το πόσο σ’ αγαπώ! Γιατί όταν αγαπάμε, η χαρά του άλλου γίνεται διπλή χαρά για εμάς! Γιατί όταν αγαπάς, ξαφνικά είναι όλα τόσο απλά…

Ξαφνικά μπορώ να απλώσω το χέρι μου και να σε αφήσω να το αγγίξεις. Να σε σηκώσω αν πέσεις, να το σφίξω αν λυγίσεις.

Εσύ όμως να κοιτάς να χαμογελάς όσο μπορείς! Πάντα. Ξέρεις πόση δύναμη δίνεις στους γύρω σου; Μη με κοιτάς με απορία. Ένα χαμόγελο αρκεί για να γίνει η μέρα υπέροχη. Ένα χαμόγελο αρκεί για να πιστέψει κάποιος ξανά! Στον έρωτα, στην αγάπη, στη ζωή.

Χαμογέλα μου και όλα θα γίνουν! Ό,τι ονειρευόμαστε θα το κάνουμε δικό μας. Το άπιαστο θα το αγγίξουμε! Μόνο να χαμογελάς. Έχε μου εμπιστοσύνη! Με την ευτυχία όλα γίνονται απλά. Να αγαπάς, γιατί η αγάπη είναι ευτυχία. Είναι χαμόγελο που κρύβεται σε λέξεις και ματιές.

Είναι δύναμη που σε κρατά ζωντανό μέσα στις τρικυμίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου