Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ωραίοι άνθρωποι, υπάρχουν ακόμα εκεί έξω

Ωραίοι άνθρωποι! Πού; Γύρω σου! Θα τους καταλάβεις! Θα σε νιώσουν και οι ίδιοι. Και αν τους βρεις πλησίασέ τους. Θα γεμίσει η ψυχή σου αισιοδοξία και χαμόγελα γιατί τα εκπέμπει το φωτεινό τους βλέμμα. Ναι, είναι αυτοί που θα σε κοιτάξουν βαθιά στα μάτια και θα σου μεταφέρουν όλα τα θετικά συναισθήματα κι ας πονά η δική τους η καρδούλα!

Ακτινοβολούν σου λέω! Η ομορφιά της ψυχής τους αναδύεται και λούζει την εξωτερική τους εμφάνιση -όποια κι αν είναι αυτή! Ζουν για να αγαπούν και μάλιστα ειλικρινά. Είναι πάντα καλοπροαίρετοι κι ίσως γι’ αυτό παρεξηγήσιμοι.

Παρατήρησε λίγο. Είναι αυτοί που τρέχουν να σηκώσουν όσους γονάτισε η ζωή και να τους συμπαρασταθούν. Η προσφορά είναι η κινητήρια δύναμή τους. Γι’ αυτό είναι ωραίοι άνθρωποι!

Θα τους ξεχωρίσεις γιατί είναι ευγενικοί και μιλούν όμορφα. Έχουν ωραίους τρόπους, σέβονται, δεν προσβάλλουν.

Δε χάνουν εύκολα το κουράγιο τους και παλεύουν με το κεφάλι ψηλά ενάντια στα δύσκολα. Γι’ αυτό είναι ωραίοι άνθρωποι. Είναι αγωνιστές με περίσσια ανθρωπιά.

Δες λίγο προσεκτικά. Είναι δίπλα σου. Υπάρχουν. Θα τους βρεις. Μην απορήσεις με την τύχη σου για το λαχείο αυτό. Απλά το αξίζεις και δεν το έχεις πιστέψει. Κράτησέ τους στη ζωή σου και είναι σίγουρο πως μόνο ωραία πράγματα μπορείς να κάνεις μαζί τους.

Κι αν δεν τους εντοπίσεις εύκολα, μην απογοητευτείς! Θα σε πλησιάσουν αυτοί. Γιατί κι αυτοί το ίδιο πιστεύουν για σένα αλλά διστάζουν. Είναι και διακριτικοί. Ωραίοι άνθρωποι σου λέω!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου