Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Οδηγός αποπλάνησης του ερωτικού συντρόφου σας

Η αποπλάνηση του συντρόφου σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αντίθετα, προϋποθέτει να διατηρήσετε μια δυναμική στάση ώστε να αποφύγετε την αδιαφορία και τη μονοτονία στη σχέση.

Η θέληση να αποπλανήσουμε τις αισθήσεις του συντρόφου μας είναι μια ενστικτώδης προσπάθεια που συνήθως λαμβάνει χώρα στα αρχικά στάδια μιας σχέσης. Στην αρχή, εξάλλου, και οι δύο ερωτικοί σύντροφοι είναι πιο ευάλωτοι και δεκτικοί στο να αιχμαλωτιστούν από το ρομαντισμό και τη γοητεία του άλλου. Ο οδηγός αποπλάνησης του ερωτικού συντρόφου σας, που παρουσιάζεται παρακάτω, δηλώνει πόσο σημαντικό είναι να διατηρηθούν η μαγεία και το μυστήριο σε μια σχέση.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι αν και είναι περισσότερο συχνό στις πρώτες φάσεις μιας σχέσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο το παιχνίδι αποπλάνησης να σταματά σε αυτές. Στην πραγματικότητα, με το να κάνετε ακριβώς το αντίθετο, όσο ο χρόνος της σχέσης περνά, θα κατορθώσετε να βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ πάθους και ρουτίνας.

Στις ρομαντικές σχέσεις, αυτά τα μικρά παιχνίδια, οι επαφές και οι ορατές επιδείξεις προσπάθειας τείνουν να εξαφανίζονται με το πέρασμα του χρόνου. Μην αισθάνεστε άσχημα εάν σε κάποιο σημείο αναρωτιέστε πώς πηγαίνουν τα πράγματα.

Οι συμβουλές που θα σας δώσουμε στόχο έχουν να αναβιώσετε και να κρατήσετε τη φλόγα ζωντανή ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας.

Ανανεώνοντας συνεχώς τη σχέση σας, προσπαθώντας και αφιερώνοντας την ίδια προσοχή στις λεπτομέρειες, θα έχετε και την προσοχή του αγαπημένου σας.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάζουμε τις 5 προτάσεις μας για την αναζωογόνηση του πάθους στη σχέση σας. Προτάσεις που θα αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον του και έχουν ως προαπαιτούμενο για να λειτουργήσουν τη δική σας θετική στάση.

Συμβουλές για να αποπλανήσετε τον σύντροφό σας και να διατηρήσετε ζωντανή τη φλόγα του έρωτά σας

1. Ξεχάστε εντελώς τη ρουτίνα

Η ρουτίνα είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους χειρότερους εχθρούς μιας σχέσης.

Ωστόσο, δεν μιλάμε για την εργασιακή ρουτίνα ή για τις επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες που πρέπει να κάνουμε στο πλαίσιο της καθημερινότητας. Μιλάμε για ρουτίνα στη σχέση με τον σύντροφό μας. Κάνουμε πάντα το ίδιο πράγμα, τρώμε στα ίδια μέρη, κάνουμε πάντα σεξ με τον ίδιο τρόπο κ.ο.κ.

Το να γνωρίζουμε προκαταβολικά όλα όσα θα κάνει ο σύντροφός μας, αποδεικνύεται τρομακτικό και προκαλεί θλίψη.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει χώρος για ρουτίνα. Πρέπει να είμαστε διαρκώς επινοητικοί και να μην εφησυχάζουμε.

2. Η σημασία του ποιοτικού χρόνου με το σύντροφό σας

Σε αυτή την περίπτωση, η ύπαρξη παιδιών στη σχέση συχνά περιπλέκει τα πράγματα. Κάνει ένα ζευγάρι να μην μπορεί εύκολα να απομονωθεί και να βρει χρόνο ο ένας για τον άλλον. Σε καμιά περίπτωση, όμως, η ύπαρξη οικογένειας δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για να μην το προσπαθήσετε.

Μπορείτε να αποπλανείτε ο ένας τον άλλον συχνά πυκνά, δημιουργώντας μια κατάλληλη ατμόσφαιρα για τον σύντροφό σας.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού για τους δυο σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Απλώς για να διασκεδάσετε και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

Η οικογένεια, η εργασία και οι ευθύνες είναι σημαντικές, αλλά και εσείς ως ζευγάρι είστε εξίσου σημαντικοί.

3. Παρασύρετέ τον σύντροφό σας, ανεξαρτήτως τι ημέρα είναι

«Σήμερα είναι η επέτειός μας, γι' αυτό θα του/της αγοράσω λουλούδια και θα κάνουμε έρωτα».

Είναι, όμως, πραγματικά αυτή η μοναδική σας δικαιολογία για να πάρετε μια τέτοια απόφαση;

Σίγουρα, η ανάμνηση τέτοιων σημαντικών ημερομηνιών είναι σημαντική. Ωστόσο, αν η ανάμνηση τέτοιων στιγμών αποτελεί τη μόνη ψυχορραγούσα σπίθα της σχέσης μας, ο εορτασμός τους γίνεται απλά μια θλιβερή ανάκληση «περασμένων μεγαλείων».

Βασικά, αυτή η συμβουλή έχει στόχο να σας υπενθυμίσει ότι έχετε κάποιον απόλυτα ερωτευμένο μαζί σας ακριβώς δίπλα σας. Καταβάλλετε μια έντιμη προσπάθεια να τον θέλξετε. Μην αναβάλλετε ή δυσανασχετείτε με αυτή την προσπάθεια!

Με αυτόν τον τρόπο, ο σύντροφός σας θα είναι πιο δεκτικός και καλύτερος σε όλα του τα καθήκοντα (καθώς και στο κρεβάτι).

4. Ακόμα κι αν ακούγεται προφανές, πειραματιστείτε!

Δεν υπάρχει καλύτερη αποπλάνηση από το να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες μαζί με τον σύντροφό σας.

Δεν χρειάζεται να ταξιδεύετε σε εξωτικούς προορισμούς, να γευματίζετε καθημερινά σε ακριβά εστιατόρια ή να προγραμματίζετε δαπανηρές εκδρομές κάθε εβδομάδα, προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Η αποπλάνηση αντανακλά μια στάση και μια κατάσταση που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς προσεγγίζετε τον σύντροφό σας.

Γίνετε δεκτικοί στη δυνατότητα να δοκιμάζετε νέα και απλά πράγματα μαζί.

5. Εκφραστείτε ελεύθερα και μοιραστείτε όσα αισθάνεστε!

Συνήθως μέρος της θέλησης να αποπλανήσουμε τον άλλον και να διατηρήσουμε το πάθος χάνεται όταν με τα χρόνια σταματάμε να δείχνουμε την αγάπη μας.

Παραιτούμαστε σε έναν κλειστό κύκλο επικοινωνίας μαζί του, αποδυναμώνοντας κάθε είδους ουσιαστική επαφή.

Τα αγκαλιά, τα φιλιά, τα χάδια, τα επαινετικά λόγια, οι ζεστές κουβέντες, όλα αποτελούν στοιχεία που τροφοδοτούν και ενισχύουν μια σχέση. Επιτρέπουν στην αποπλάνηση να δημιουργεί ένα ελεύθερο και άγριο πάθος και να μας υπενθυμίζει όλα όσα μας ενώνουν σαν ζευγάρι.

Ποτέ μην καταπιέζετε μέσα σας όσα πρέπει να μοιράζεστε με τον σύντροφό σας. Αν υιοθετήσετε μια τόσο απρόσωπη και αποστασιοποιημένη στάση, θα περιπλέξετε τη σχέση σας περαιτέρω.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια και να πείτε όσα αισθάνεστε στον σύντροφό σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταλήγετε πάντα στον ίδιο παρονομαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου