Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Είμαστε οι αποφάσεις μας

Η σημασία των σωστών αποφάσεων στην ζωή μας, είναι ένα θέμα που απλά, δεν μπορεί ποτέ να τονιστεί αρκετά! Είναι οι αποφάσεις μας που σχηματοποιούν την ζωή μας. Είτε αφορούν τις σχέσεις μας, την καριέρα μας, η τις πιο συνηθισμένες δραστηριότητες που γεμίζουν την καθημερινότητα μας, το να αποφασίζεις σωστά είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια ζωή υγείας και ευημερίας σε αντίθεση με την πάλη με την ζωή επειδή έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της αντίστασης που συναντάμε όταν η δράση μας κινείται από το μυαλό.

Το Ανθρώπινο Σχέδιο είναι εδώ για να ξανά - εκπαιδεύσουμε (να ξαναβρούμε) τον εαυτό μας με έναν τρόπο που θα μας βοηθήσει να κυριαρχήσουμε πάνω στην διαδικασία των αποφάσεων μας. Όμως, αρχικά χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε προσδιοριστεί από μικρά παιδιά για να παίρνουμε τις λάθος αποφάσεις. Έχουμε διδαχτεί μεγαλώνοντας να ακολουθούμε στρατηγικές που τις εφαρμόζουν οι άλλοι για να φτάσουμε στα αποτελέσματα τους,και να είμαστε περισσότερο σαν αυτούς. Έχουμε δηλαδή διδαχτεί να εγκαταλείπουμε την ατομική μας εσωτερική Εξουσία και να την δίνουμε στους άλλους γύρω μας, και να τους υπακούμε.

Στον Α, άρεσε πολύ το φαινομενικά 'κρύο' αστείο που λέει 'ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον Σκύλο και τον Άνθρωπο?' Η απάντηση είναι ότι 'ο άνθρωπος δεν είναι σκύλος.' Αυτό ακούγεται προφανές, έτσι δεν είναι? Είναι όμως πολύ βαθύ, γιατί οι διαφορές ανάμεσα μας είναι πραγματικά μεγάλες. Δεν είμαστε εδώ για να εκπαιδευτούμε να 'υπακούμε' να προσκυνάμε, να γονατίζουμε, η για να ζήσουμε τις ζωές μας σύμφωνα με τα πρότυπα των άλλων και κατά την βούληση τους.

Για αυτό το Ανθρώπινο Σχέδιο, είναι η πραγματικά μεγάλη Επανάσταση της Ν. Εποχής που μας δίνει την δυνατότητα αφ’ ενός να ξανά-γεννήσουμε τον εαυτό μας (2η γέννηση), και αφ’ ετέρου να φροντίσουμε τα παιδιά να μείνουν στην αλήθεια τους. Ναι, ο προσδιορισμός (επηρεασμός) είναι αναπόφευκτος, αλλά μπορούμε να διαλέξουμε αυτόν που είναι σωστός για μας, που θα μας αναθρέψει.Κάθε ένας από μας είναι εδώ για να διαφοροποιηθεί σε έναν Μοναδικό Εαυτό, και να ζήσει με την Αλήθεια του.. Και ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι το να μάθεις να παίρνεις αποφάσεις σύμφωνα με την Εξουσία του μοναδικού σου Ανθρώπινου Σχεδιασμού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου