Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Megapolisomancy & Γραμμές Ley

Υπάρχει άραγε ένα αόρατο «Ενεργειακό Δίκτυο» που περικυκλώνει τον πλανήτη μας; Ένα δίκτυο που μπορεί ενέχει μέσα του το μυστικό για την απόκτηση δύναμης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό…. ή κακό; Τι γνωρίζουμε για τις Γραμμες Ley;

Μπορούμε άραγε να αναζητήσουμε τα σημεία αυτά που συναντάμε και στην θεωρία του Megapolisomancy τα οποία αποτελούν τις ενεργειακές ρωγμές που οδηγούν σε μία παράλληλη πραγματικότητα και μας αποκαλύπτον τα χωροχρονικά μυστικά τους;


“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” -Nikola Tesla

Οι Γραμμες Ley

Σήμερα ίσως και το παραπάνω απόφθεγμα του Τέσλα να επιβεβαιώνεται. Η Κβαντική Φυσική έχει επιδείξει πως η ύλη – στον υποτομικό της πυρήνα είναι κατ’ ουσίαν ενέργεια. Αυτό περιλαμβάνει την ενσυναίσθητη ζωή, τα ανόργανα αντικείμενα και τα σωματίδια του Διαστήματος. Το ζήτημα είναι πως η ύλη είναι πολύ περισσότερο ενέργεια παρά «ύλη».

Στην φαινομενικά υλική της μορφή η ύλη εκπέμπει ενέργεια όπως έχουν δείξει άλλωστε αναρίθμητες μελέτες πάνω στο ζήτημα. Και όταν μιλάμε για ύλη που εκπέμπει ενέργεια τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό ως απόδειξη για να κατανοήσουμε πως εν τέλει είναι πολύ πιθανό να υπάρχει αυτό το ενεργειακό δίκτυο που περιβάλλει τη Γη.

Φαίνεται πως είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε την ύπαρξή του γιατί αν η Γη εκπέμπει ενέργεια μέσα από συγκεκριμένες ροές ενέργειας και κανάλια που μπορούν να «χρησιμοποιήσουν» οι άνθρωποι, τότε εκείνοι που γνωρίζουν τη δυναμική αυτής της προοπτικής έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι σε εκείνους που παραμένουν σε άγνοια.

Όπως και με τα περισσότερα «άλυτα Μυστήρια» η θεωρία της ύπαρξης ενός δικτύου που περιβάλλει τη γη έφερε σε αντιπαράθεση τους Θεωρητικούς και τους Ειδικούς πάνω στο ζήτημα διαχωρίζοντάς τους σε δύο «στρατόπεδα»: Τους υποστηρικτές που αναφέρουν πως οι αποδείξεις υπάρχουν για την ύπαρξη ενός τέτοιου δικτύου, και στους πολέμιους που κατηγορούν την θεωρία ως άλλο ένα παράδοξο στοιχείο των Θεωριών Συνωμοσίας. Όπως και να έχει, μία καλύτερη εξέταση του ζητήματος καταδεικνύει πως μπορεί στην θεωρία αυτή να υπάρχουν αρκετές αλήθειες, κρυμμένες από τον κοινό Νου.

Γραμμές Ley και Προ-ιστορικά Σημεία Δύναμης

Οι γραμμές που αποτελούν αυτό το δίκτυο είναι ευρέως γνωστές ως Γραμμές Ley και αν τις εξετάσουμε προσεκτικότερα θα δούμε πως οι άνθρωποι στην διάρκεια της καταγεγραμμένης ιστορίας φαίνεται πως γνώριζαν την ύπαρξή τους χάρη στις αρχαίες πόλεις που έχουν ανακαλυφθεί. Ο Όρος Ley είναι Αγγλο-Σαξωνικός και σημαίνει «καθαρισμένες λωρίδες εδάφους» ή «λιβάδι». Όμως αυτές οι γραμμές που αναλύουμε τώρα είναι κυρίως γραμμές ενέργειας και υπάρχουν ανεξάρτητα με το αν η γή είναι καλυμμένη ή ξερή, ή αν καλύπτεται από οποιοδήποτε αντικείμενο.

Όλες οι Γραμμές Ley συναντιούνται σε τέμνοντα σημεία (Εστιακά σημεία δύναμης) δημιουργώντας ένα δίκτυο που απλώνεται σε όλο το «σώμα» της Γης. Αυτά τα Εστιακά σημεία σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας είναι τα ισχυρότερα σημεία δύναμης πάνω στον πλανήτη. Προφανώς και πολλοί από τους προγόνους του Σύγχρονου Ανθρώπου πίστευαν το ίδιο, μιας και αρκετοί Ιεροί Ναοί (Μεγάλιθοι- Πυραμίδες – Αρχαίοι Ναοί λατρείας- ενεργειακές δίνες, ακόμα και νέοι Καθολικοί και ορθόδοξοι Ναοί) βρίσκονται πάνω σε μερικά από αυτά τα σημεία δύναμης.

Για την ακρίβεια, χαρτογραφώντας το δίκτυο καταλαβαίνουμε πως πολλά από τα διασημότερα μνημεία του πλανήτη βρίσκονται πάνω σε τέτοια σημεία δύναμης: Το Μάτσου Πίτσου, οι πυραμίδες της Γκιζας, ο Ναός της Ακροπόλεως, η Λάσα του Θιβέτ, το Τρίγωνο των Βερμούδων, οι Γραμμές Nazca, διάφοροι Οβελίσκοι κ.α), όλα υποδεικνύουν την σοβαρή πιθανότητα πως κάτι πέρα από τον φυσικό κόσμο ενεπλάκεται στην τοποθέτησή τους.

Το πως γνώριζαν οι πρώιμοι άνθρωποι την ύπαρξη των Γραμμών Ley ίσως παραμείνει μυστήριο για πάντα, όμως αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε μέσα από την δική μας γνώση αποκαλύπτει πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα ή να την καταστρέψουν ολοκληρωτικά.

Ψευδοεπιστήμη ή πραγματικό Πλατωνικό Γεγονός;

Σύμφωνα με την συμβατική θεώρηση του καθημερινού ανθρώπου, η μελέτη ενός πλανητικού δικτύου θεωρείται Ψευδοεπιστήμη. Όμως όταν μελετάμε τις μαθηματικές εξισώσεις που συνδέονται με αυτό το δίκτυο τότε αναφερόμαστε σε μοτίβα που συνδέονται με την Ιερή γεωμετρία, μία θεωρία που έγκειται πέρα από τις Επιστημονικές μελέτες και θεωρήσεις.

Ο Πλάτων αναγνώριζε την ύπαρξη των δικτύων και σχημάτισε μία θεωρία για την Γη που αναφέρει πως η Βασική δομή του πλανήτη εξελίχθηκε Γεωμετρικά: Από τα απλούστερα σχήματα εξελίχθηκε προοδευτικά στα περισσότερο σύνθετα. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός πως αυτά τα σχήματα είναι γνωστά ως «Πλατωνικά Στερεά» και περιέχουν τα παρακάτω : τον Κύβο, το Τετράεδρο, το Οκτάεδρο, Το Δωδεκάεδρο και το εικοσάεδρο.

Σύμφωνα με τη Θεωρία του Πλάτωνα, αυτά τα ενεργειακά δίκτυα γύρω απο τη γή εξελίχθηκαν μέσα από το κάθε σχήμα συν τω χρόνω με την πιό σύνθετη μορφή να εξελίσσεται μέσω του προκατόχου της. Το αποτέλεσμα είναι ένα πεδίο που σχηματίζει την ενεργειακή βάση του πλανήτη. Μια ενέργεια που σύμφωνα με τον Πλάτωνα Συγκρατεί τα θεμέλια της ίδιας της Γης.

Αναγνώριση των Γραμμών Ley

To 1921 o Αλφρεντ Γουάτκινς, Άγγλος πρωτοπόρος της Φωτογραφίας αναγνώρισε κάτι που αποκάλεσε “Flood of Anchestral Memory” όταν κοιτούσε ένα χάρτη της επαρχίας του Herefordshire. Ο Γουάτκινς παρατήρησε πως αρκετά προϊστορικά σημεία, όπως αρχαίοι λίθοι, προϊστορικοί λόφοι και άλλα αξιοθέατα ήταν τοποθετημένα πάνω σε ευθείες γραμμές που εκτείνονταν για χιλιόμετρα μέσα στη χώρα. Ο Γουάτκινς ξόδεψε χρόνια από την ζωή του μελετώντας τέτοιες ευθυγραμμίσεις, εδαφικές αλλά και χαρτογραφικές.

Τράβηξε φωτογραφίες, δημοσίευσε βιβλία και έδωσε διαλέξεις. Ως απάντηση για την μελέτη του, και ειδικότερα για ένα από τα σημαντικότερα βιβλία του, το “The Old Straight Track” (1925), μία ομάδα ανθρώπων από όλη την Βρετανία σχημάτισε αυτό που ονόμασαν «Straight Track Club». Αυτή η ομάδα διεξήγαγε επιτόπιες έρευνες σε σημεία της Βρετανίας ψάχνοντας για ευθυγραμμίσεις ή αξιοθέατα που ήταν ενεργειακά φορτισμένα.

Την δεκαετία του 1960 η έρευνα του Alfred επεκτάθηκε και τροποποιήθηκε από άλλους. Ένας από αυτούς ήταν ο Tony Wedd,ένας απόστρατος πιλότος της Βασιλικής Αεροπορίας. Ο Wedd πίστευε πως οι ενεργειακές ροές και οι γραμμές υπήρχαν για να εξυπηρετήσουν άλλο σκοπό. Θεωρούσε πως οι γραμμές αυτές ήταν κατευθυντήριες οδηγίες για να προσγειωθούν ufo’s στην Γη. Η Υπόθεση που έκανε ο Wedd ενέπνευσε και άλλους ερευνητές στην δεκαετία του 60 που εξέτασαν την ενεργειακή ροή των Γραμμών Ley.

Φαίνεται πως υπάρχουν διάφοροι χάρτες για τις Γραμμές Ley και το ενεργειακό πλέγμα. Αυτή η ποικιλία μπορεί να αποδοθεί στους διάφορους ερευνητές της θεωρίας του 20ου αιώνα. Όλοι ανεξαρτήτως όμως ανέπτυξαν τα συμπεράσματά τους από την Θεμελιώδη Γεωμετρία των Πλατωνικών Στερεών.

Ο Bill Becker και η Bethe Hagens για παράδειγμα πραγματοποίησαν εκτενέστατη έρευνα πάνω στις γραμμές Ley. Η θεώρησή τους για τον Κώδικα των πλατωνικών και τις Γεωλογικές θέσεις τους βασίστηκε στην δουλειά του Ivan P. Sanderson. Εκείνος ήταν ο πρωτος που υποστήριξε πως η μορφή του εικοσάεδρου ήταν η απεικόνιση του ενεργειακού δικτύου που διαπερνά τον πλανήτη μας. Ο Sanderson αναγνώρισε αυτό που αποκαλούσε «Κακοήθεις Δίνες» που ήταν διανεμειμένες γεωμετρικά σε δώδεκα τοποθεσίες κλειδιά κατα μήκος του πλανήτη. Όλες οι τοποθεσίες είχαν τις ίδιες (αρνητικές) ιδιότητες, Δύο από αυτές έιναι το Τρίγωνο των Βερμούδων και η Θάλασσα του Διαβόλου.

Ο Becker και η Hagens υποστήριζαν πως ο χάρτης του πλανητικού ενεργειακού δικτύου σχεδιάστηκε από την ρώσικη ομάδα που αποτελούταν από τους Goncharov, Morozov και Makarov. Η Ομάδα οργάνωσε το δίκτυο διαφορετικά από ότι ο Sanderson, βασίζοντάς στη σχέση που είχε η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας με τον Νότιο και βόρειο Πόλο. Όμως o Becker και η Hagens πίστευαν πως η ρωσική εκδοχή ήταν ατελής. Αυτό τους οδήγησε να αναλύσουν και να φτιάξουν μία πιο πολύπλοκη εκδοχή του Ενεργειακού δικτύου που βασίστηκε στο Εικοσάεδρικο σφαιρικό πολύεδρο του R. Buckminster Fuller

Απόκρυψη της Ύπαρξης των Γραμμών Ley;

Έστω και αν ειδικοί όπως οι παραπάνω ερεύνησαν διεξοδικά το ζήτημα των γραμμών Ley η συμβατική επιστήμη δεν αναγνωρίζει την ύπαρξή τους και την επιρροή που μπορεί να περιέχουν στην ζωή και την ενεργειακή ροή. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο λόγω κάποιων κρυμμένων συμφερόντων; Και αφού η έρευνα σε τέτοιες υποθέσεις δεν υποστηρίζεται από συμβατική χρηματοδότηση θα είναι δύσκολο να διαπιστώσουμε την πλήρη δυναμική των γραμμών Ley. Αν υπάρχουν όντως ενεργειακές γραμμές που διαπερνούν το δίκτυο της γης, με ποιό τρόπο θα μπορούσε η ανθρωπότητα και η συνειδητότητά της να εξελιχθεί; Ίσως και να μην μπορέσουμε να απαντήσουμε ποτέ αυτό το ερώτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου