Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Η Διαστροφή της Ορθοδοξίας πάνω στα αθώα νήπια.

Πως πραγματικά θα μπορούσε να αισθανθεί ένας σύγχρονος μορφωμένος άνθρωπος, αν τυχόν και παρευρισκόταν σε μια ορθόδοξη εκκλησία την ώρα της κατάπτυστης τελετής ενός νηπιοβαπτισμού;

Θα νοιώσει άραγε απορία... ή σιχαμάρα όταν βλέπει τον παπά της ενορίας, να διατάζει στο όνομα του Κυρίου (Γιαχβέ), να αποβληθεί ο σατανάς από την ψυχή ενός άβουλου και άλογου νηπίου, την στιγμή που ίδιος αυτός θεός – που δήθεν διατάζει μέσω του παπά, φέρεται ως ο δημιουργός του;

Μάλλον σιχαμάρα θα νοιώσει!

Αν είναι φυσιολογικός άνθρωπος, δικαιολογημένα, δεν θα πρέπει ακόμη να θυμώσει – αγανακτήσει για αυτή την διαστροφή που αντάμωσε στο δρόμο του;
 
Μια ακόμη διαστροφική ανωμαλία της ορθοδοξίας που εμφανίζεται στις εκκλησίες κατά την βάπτιση νηπίων από το παπαδαριό, την στιγμή που ο παπάς αφορίζει κοπάδια και λεγεώνες σατανάδων που «ξημεροβραδιάζονται» μέσα στην αδιαμόρφωτη ψυχή του νηπίου!
Και αναρωτιέται κανείς, μα καλά…που βρέθηκαν οι σατανάδες μέσα στο νήπιο; 

ΔΕΣ: Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα - Η κληρονομική ευθύνη της αμαρτίας στον Χριστιανισμό

Δυο δεν πρέπει να είναι οι λόγοι;  ή μπήκαν από μόνοι τους – οπότε ο Γιαχβέ δεν είναι παντοδύναμος και δεν έστειλε τον σατανά στην κόλαση όπως λέει στους αφορισμούς που ακολουθούν * - ή τους  έβαλε εκεί εκ του πονηρού ο Γιαχβέ, για να τα οικονομάνε οι λιγούρηδες οι παπάδες και να του δίνουνε κι αυτουνού  τα ανάλογα ποσοστά από τα παγκάρια τους. Θεός να σου λάχει!

Το παράδοξο είναι ότι στα μάτια και στα αυτιά του νεοέλληνα πιστού, αυτό το πράγμα, δυστυχώς περνά εντελώς απαρατήρητο. Δεν ιδρώνει ούτε το αφτί του, μα ούτε πεταράει το μάτι του… Χαμπάρι.

Τι μπορεί όμως  να φταίει άραγε γι αυτή του την εγκεφαλική αναισθησία;

Μα τι άλλο θα μπορούσε να φταίει, εκτός από την αποβλακωμένη συνείδησή του, την καθ’ όλα μάλιστα υποταγμένη στην τυφλή θρησκευτική του πίστη και η οποία έχει αποκόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας του αισθητού εξωτερικού κόσμου με τον εγκέφαλο του.

Τρέχει να βαπτίσει τα παιδιά του και αγνοεί παντελώς ότι ο παπάς θεωρεί  -απριόρι -ότι έχουν το σατανά μέσα τους,  κι αυτό; εν γνώση πάντοτε του θεού που τα δημιούργησε!! και ο παπάς σε ρόλο εξορκιστή τον «αποβάλει» από την ψυχή τους. Σχιζοφρένεια χριστιανική!

Που μπορεί όμως να οφείλετε μια τόσο μεγάλη διαστροφή;

Που αλλού, η μεσαιωνική Ορθοδοξία, είναι μια θρησκεία που θεμελιώθηκε κατευθείαν από αμόρφωτους μαυροχίτωνες ακαμάτηδες καλόγερους. Από κάτι ευτελείς υπανθρώπους που μισούσαν τα ίδια κορμιά τους, των συνανθρώπων τους, με πιο ιδιαίτερο μίσος στο κορμί της γυναίκας, δηλαδή σαν να λέμε…της ίδιας μάνας τους, την τροφό της ίδιας της ύπαρξης τους.

Ήταν τόσο άπειρο το μέγεθος της απύθμενης βλακείας που τους διακατείχε, που δεν ήταν δυνατό να εξαιρέσουν τα νήπια από την ποταπή και τρισάθλια διδασκαλία τους, η ψυχική τους ανωμαλία υπερβαίνει κάθε όριο διαστροφής, ακόμα και πάνω στα νήπια, τους νέους καρπούς της ζωής, από την ερωτική συνουσία των σωμάτων, που κι αυτή την θεωρούν αμαρτωλή. 
------------------
     * ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ
 
 Ο παπάς την ώρα της τέλεσης, γυρίζει προς την ανατολή με τα χέρια του ελεύθερα, φυσάει τρεις φορές στο πρόσωπο σφραγίζει τρεις φορές το μέτωπο και το στήθος και έπειτα αφού βάλει το χέρι του στο κεφάλι του υποψήφιου χριστιανού του λέει την εξής ευχή:  «Επί ονόματί σου Κύριε ο Θεός της αληθείας ..κ.τ.λ»
 
Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ (Για να βγάλουν τον Σατανά από το αθώο κατά τα πάντα βρέφος)

  • Στρέ­φο­νται δυ­τι­κά (πρός τήν εἴ­σο­δο) καί ἐ­ρω­τᾶ τρεῖς φο­ρές
  • Ὁ ἱ­ε­ρεύς· Ἀ­πο­τάσ­σῃ τῷ Σα­τα­νᾷ; Καί πᾶ­σι τοῖς ἔρ­γοις αὐ­τοῦ; Καί πά­σῃ τῇ λα­τρεί­ᾳ αὐ­τοῦ; Καί πᾶ­σι τοῖς ἀγ­γέ­λοις αὐ­τοῦ; Καί πά­σῃ τῇ πο­μπῇ αὐ­τοῦ; Καί ἀ­πα­ντᾶ
  • Ὁ ἀ­νά­δο­χος· Ἀ­πο­τά­σσο­μαι. Ἐ­ρω­τᾶ πά­λι τρεῖς φο­ρές
  • Ὁ ἱ­ε­ρεύς· Ἀ­πε­τά­ξω τῷ Σα­τα­νᾷ; Καί ἀ­πα­ντᾶ
  • Ὁ ἀ­νά­δο­χος· Ἀ­πε­τα­ξά­μην. Καί λέ­γει
  • Ὁ ἱ­ε­ρεύς· Καί ἐμ­φύ­ση­σον, καί ἔ­μπτυ­σον αὐ­τῷ. Καί ὁ ἀ­νά­δο­χος φυ­σᾶ τρεῖς φο­ρές στόν ἀ­έ­ρα καί φτύ­νει τρεῖς φορές στό ἔ­δα­φος.
  • Στρέ­φο­νται ἀ­να­το­λι­κά (πρός τό Ἱ­ε­ρό) καί ἐ­ρω­τᾶ τρεῖς φο­ρές
  • Ὁ ἱ­ε­ρεύς· Συ­ντάσ­σῃ τῷ Χρι­στῷ; Καί ἀ­πα­ντᾶ
  • Ὁ ἀ­νά­δο­χος· Συ­ντάσ­σο­μαι. Ἐ­ρω­τᾶ πά­λι τρεῖς φο­ρές
  • Ὁ ἱ­ε­ρεύς· Συ­νε­τά­ξω τῷ Χρι­στῷ; Καί ἀ­πα­ντᾶ
  • Ὁ ἀ­νά­δο­χος· Συ­νε­τα­ξά­μην. Καί λέ­γει
  • Ὁ ἱ­ε­ρεύς· Καί πι­στεύ­εις αὐ­τῷ; Καί ἀ­πα­ντᾶ
  • Ὁ ἀ­νά­δο­χος· Πι­στεύ­ω αὐ­τῷ ὡς Βα­σι­λεῖ καί Θε­ῷ. Καί ἀπαγγέλλει το σύμβολο της πίστεως
  • Ὁ ἱ­ε­ρεύς· Συ­νε­τά­ξω τῷ Χρι­στῷ; Καί ἀ­πα­ντᾶ
  • Ὁ ἀ­νά­δο­χος· Συ­νε­τα­ξά­μην. Καί λέ­γει
  • Ὁ ἱ­ε­ρεύς· Καί προ­σκύ­νη­σον αὐ­τῷ; Καί ἀ­πα­ντᾶ
  • Ὁ ἀ­νά­δο­χος· Προ­σκυ­νῶ Πα­τέ­ρα, Υἱ­όν, καί Ἅ­γι­ον Πνεῦ­μα, Τρι­ά­δα ὁ­μο­ού­σι­ον καί ἀ­χώ­ρι­στον.

Όταν τελειώσει αυτή την ευχή συνεχίζει με τους παρακάτω αφορισμούς:
 
- Σε διατάζει ο Κύριος Διάβολε αυτός που ήλθε στον κόσμο ………αυτός που έλυσε με τον θάνατόν του τον θάνατο, δηλαδή εσένα τον διάβολο. Σε ορκίζω κατά του θεού του δείξαντος το ξύλο της ζωής.....Σε διατάζω και σε ορκίζω εις το όνομα εκείνου που περπάτησε στη  θάλασσα  σα να ήταν ξηρά, που κυβερνάει τους ανέμους και με το βλέμμα του ξηραίνει αβύσσους η δε απειλή του λιώνει βουνά αναχώρησε από αυτό το πλάσμα .Αυτός σε διατάζει μέσω εμού. -Φοβήσου έξελθε μην επιστρέψεις και μην κρυφτείς μέσα του και μην το ξανασυναντήσεις  ούτε νύκτα ούτε μέρα ούτε ώρα ούτε μεσημέρι αλλά πήγαινε εις τα τάρταρα έως την ημέρα της κρίσεως .- Φοβήσου τον Θεό τον καθήμενο επί  τα Χερουβίμ και επιβλέπει αβύσσους. Τον Θεό που τρέμουν οι Άγγελοι ,Αρχάγγελοι, Θρόνοι, Κυριότητες, Αρχές, Εξουσίες, Δυνάμεις, τα πολυόμματα Χερουβίμ, και τα εξαπτέρυγα Σεραφείμ.Αυτόν που τρέμει ουρανός Γη και θάλασσα.   - Έξελθε από τον σφραγισθέντα καινούργιο στρατιώτη του Χριστού και Θεού μας. Σε ορκίζω στο όνομα εκείνου που ποιοί τους Αγγέλους του πνεύματα και τους λειτουργούς του φωτιά που καίει. - Έξελθε και αναχώρησε από αυτό το πλάσμα εσύ και οι  Άγγελοί  σου. Δοξασμένο το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος τώρα και πάντοτε και εις τους αιώνας των αιώνων . Αμήν.- Ο Θεός ο Άγιος ο φοβερός και ένδοξος, ο ακατανόητος για τα έργα του και τη δύναμή του, ανεξερεύνητος και δυνατός. Αυτός που σε τιμώρησε διάβολε στην αιώνιο κόλαση , μέσω ημών των δούλων του θεού σε διατάζει, απομακρύνσου εσύ και όλη η παρέα σου, από τον νεοσφραγισμένο δούλου του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και αληθινού Θεού μας.
- Σε ορκίζω παμπόνηρο,  ακάθαρτο και βρώμικο πνεύμα, εις το όνομα του Ιησού Χριστού,  που έχει τον ουρανό και τη γη, αυτός που είπε στον κουφό και άλαλο δαίμονα, έξελθε από τον άνθρωπο, και μην ξαναενοχλήσεις αυτόν. Αναχώρησε, και ας γνωρίσεις την τιποτένια δύναμή σου, που δεν έχει  εξουσία ούτε στους χοίρους. Θυμήσου εκείνον που ικανοποίησε  την αίτησή σου να μπεις μέσα στο κοπάδι των χοίρων.
- Φοβήσου τον Θεό, με την διαταγή του οποίου η γη στηρίζεται στα ύδατα, αυτόν που έκτισε τον ουρανό και έθεσε την άμμο θαλάσσης όριο. Φοβήσου τον Θεό που αγγίζει τα όροι και καπνίζουνε ,που είναι ντυμένος φως αντί για ρούχα, που άπλωσε τον ουρανό σαν να ήταν δέρμα, …που παίρνει το νερό από την θάλασσα και το χύνει σε όλη την γη.  
- Έξελθε και αναχώρησε από του προς το άγιο φώτισμα ευτρεπιζομένου. Σε ορκίζω κατά του σωτηρίου πάθους του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, και του τιμίου αυτού Σώματος και Αίματος , και κατά του δεύτερου και φοβερού ερχομού του.
- Θα έρθει, θα έρθει και δεν αργεί, και τότε εσένα και την παρέα σου θα σας στείλει στην γέενα του πυρός , θα σας παραδώσει στο αιώνιο σκοτάδι όπου τα σκουλήκια δεν κοιμούνται και η φωτιά δεν σβήνει. Ότι το κράτος του Χριστού  κ.λ.π. Κύριε Σαβαώθ, ο θεός του Ισραήλ αυτός που γιατρεύει όλες τις αρρώστιες, επίβλεψε τον δούλο σου και κάνε να φύγουν από μέσα του όλα τα έργα του διαβόλου.
- Επιτίμησε τα ακάθαρτα πνεύματα, δίωξε αυτά και καθάρισε το έργο των χειρών σου, και με την μεγάλη σου δύναμη κάνε τον να συντρίψει κάτω  από τα  πόδια τον σατανά και χάρισε σ’; αυτόν  νίκες εναντίων του. Με το δικό σου έλεος ας καταξιωθεί των επουρανίων Σου Μυστηρίων  για να μπορεί αιώνια να δοξάζει τον Πατέρα τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα. Αμήν
  

Η σημερινή Ελλάδα, είναι μια χώρα που βρίσκετε ακόμα σε βαθύ μεσαίωνα, αυτό συμβαίνει δυστυχώς, με την ανοχή όλων μας και εννοείται πως έχουμε όλοι την ευθύνη που μας αναλογεί. 

ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ:

Ηλίας
Ελί Για: Ο Θεός μου είναι ο Κύριος.


Ιωάννης
Γιο χανάν: Ο Θεός ελέησε.


Εύα
Χάβα: Μητέρα πάντων των ζώντων.


Άννα
Χανά: Η ευλογημένη απ’ τον Θεό.


Μαρία
Μαριάμ (Μύριαμ): Ποθητή, επιθυμητή. Σημαίνει και πίκρα.


Λάζαρος
Ελ αζάρ: Ο Θεός βοήθησε.


Ανανίας
Ανάν Για: Χάρισε ο Θεός.


Ζαχαρίας
Ζαχάρ Για: Θυμήθηκε ο Θεός.


Ματθαίος
Ματάτ Για: Δώρο Θεού.


Θωμάς
Τθαόν: Δίδυμος.


Σάββας
Σαμπάτ (Σάββατο): Ανάπαυση.


Ησαΐας
Γιεσά Για: Έσωσε ο Θεός.


Ιερεμίας
Γερμί Για: Με ανέδειξε ο Θεός.


Ιορδάνης
Γιαρδεΐν: Αυτός που ρέει.


Μανώλης (Εμμανουήλ)
Ιμ άνου Ελ: Ο Θεός είναι μαζί μας.


Μιχάλης (Μιχαήλ)
Μι κα Ελ: Ποιος σαν τον Θεό.


Ιάκωβος (Ιακώβ)
Γιακόβ: Πτερνιστής (σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, όταν γεννήθηκε, κρατούσε την φτέρνα του δίδυμου αδερφού του, Ησαύ).


Σολομός (Σολομώντας)


Σαλομών: Ειρηναίος


Σήφης (Ιωσήφ)
Γιο σεφ: Ο Κύριος να προσθέσει.


Δανιήλ
Δανί Ελ: Κριτής ο Θεός.


Γαβριήλ
Γαβρί Ελ: Άνθρωπος του Θεού.


Σαμουήλ
Σαμού Ελ: Ακούσθηκε ο Θεός.


Ραφαήλ
Ραφά Ελ: Θεράπευσε ο Θεός.


Ιωνάθαν
Γιο τανάν: Ο Θεός έδωσε.


Ιωακείμ
Γιο γιακίμ: Ο Θεός θα αποκαταστήσει.


Βενιαμίν
Μπεν γιαμίν: Υιός εκ δεξιών.


Αβραάμ
Άβραμ: Πατέρας λαών.


Ρεβέκκα
Ρίβκα: Δούλη του Θεού.


Ελισάβετ
Ελ ισεβά: Αυτή που πιστεύει στον Θεό.


Μωυσής Μοσσέ: Υδατόσωστος.


Ισαάκ Γελαστός.


Συμεών Υπακοή.
 
Ως Πότε;

Έχουν κατηγοριοποιήσει τις ζωές μας, έχουν βάλει σε κουτάκια τις όπως λένε, αμαρτίες μας και κάνουν τικ.

Μιλούν από καθέδρας, με χρυσά ρούχα και βαριά καπέλα με πέτρες που γυαλίζουν όχι μόνο ελέω φανταστικών όντων αλλά συνεπικουρούμενοι από τις κρατικές εξουσίες.

Μας απειλούν με καζάνια που βράζουν και διαόλους με δικράνια.

Μας βλογάνε, μας βαπτίζουν, μας ανακρίνουν, μας παντρεύουν, μας κηδεύουν και ενώ δεν ξεχνούν να μας μνημονεύουν, κάνουν την παρουσία τους αισθητή εκτός απ΄ τα μυαλά, στα μάτια και στα αυτιά μας με εκκλησίες, με καμπάνες και με μεγάφωνα.

Μας λένε να μετανιώνουμε για δήθεν αμαρτήματα, δήθεν πρωτόπλαστων, σε δήθεν παραδείσους ως θύματα απάτης, δήθεν φιδιών που μας υπέδειξαν να φάμε φρούτο.

Τους έχουμε να μας μιλάνε στα σχολεία μας, να διδάσκουν τάχα τα παιδιά μας το λόγο λένε, φανταστικών θεών που κάθονται στα σύννεφα και παρακολουθούν τις ζωές μας.

Για να μας βοηθήσουν λένε. Να μας προστατεύσουν. Να μας υποδείξουν τον καλό το δρόμο. Κι ύστερα μας αποτρέπουν να αποτινάξουμε από πάνω μας δυνάστες γιατί είναι λέει, θέλημα θεού. Κι ύστερα που τους βάλαμε και στις σημαίες μας, μάς λένε ότι χωρίς αυτούς δεν γίνεται.

Κατάστρεψαν πολιτισμούς ανώτερους από τους θανατολάγνους τους δικούς τους.

Διαβάζεις τα βιβλία τους και φρίττεις από την αρρώστια της φαντασίας τους. Μαζέψανε τον πλούτο από κατακτητές σατράπες, συνεργαστήκανε και τώρα ένα με την εξουσία μιλάνε για ηθική ζωή, νόμο και τάξη του θεού – έτσι την λένε αυτοί- ενός θεού που τα 'κανε όλα με σοφία.

Και βλογάνε όπλα και στρατούς.

Κι όταν στη σκέψη σου μπαίνει η αμφιβολία -γιατί άνθρωπος είσαι βρε αδελφέ, σε λένε αμαρτωλό. Αυτοί οι ίδιοι που σε λένε πρόβατο και τις κοινωνίες σου κοπάδια θα τιμωρηθείς σου τάζουν. Αλλά όχι εδώ που φαίνεται! Αλλού! Μπροστά σε αυστηρούς κριτές, με ερωτηματολόγια και κώδικες. Που αμάρτησες και τι σου πρέπει. Και με του κώλου επιστημοσύνη τολμούν να ερμηνεύουν τους τρόπους και τις συμπεριφορές σου.

Αξούριστοι, μαύροφορεμένοι τιμωροί, ανέραστοι μουσάτοι, μεταφέρουν λένε τις ερμηνείες των αγίων. Του παρελθόντος βέβαια! Που δεν είναι μπροστά μας να τους δώσουμε ένα χαστούκι να συνέλθουν, να τους κρίνουμε με λογική και γνώση κι όχι με Μη Ερεύνα και μετάνοιες.

Κι εσύ τσιμπάς και με το φόβο σύμβουλο πειθαρχείς. Και σκύβεις το κεφάλι και τους σταυρούς σου κάνεις και τον φοβάσαι το θεό.

Και δηλωσίας γίνεσαι, διαβάζοντας δημόσια πιστεύω κι ελεημοσύνες δίνεις για να λυτρωθείς, να σώσεις την ψυχούλα σου- αλήθεια τι είναι αυτό;

Και δεν περνά καθόλου απ' το μυαλουδάκι σου ότι έτσι δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό που θέλουν γίνεται! Να μην σκέφτεσαι, να μην αμφισβητείς! Ούτε τις γήινες ούτε τις θεϊκές τους, εξουσίες. Νάσαι ευχαριστημένος με τις ερμηνείες τους. Να σου αρκούν οι δήθεν σιγουριές τους. Να τους ακολουθείς, να μην προηγείσαι.

Κι αν το κεφάλι σου σηκώσεις για να αναστηθείς, κάποιου άλλου την ανάσταση σου λεν να περιμένεις. Tην ευθύνη σου σε άλλον να φορτώσεις.

Ως πότε θα πιστεύεις στα κακογραμμένα παραμύθια τους που καταδικασμένο σε έχουν; Ως πότε θα ζεις όπως αυτοί το θέλουν; Ως πότε δεν θα αρνείσαι το δικαίωμα τους να μιλούν για σένα απαξιώνοντας σε τόσο απροκάλυπτα;

3 σχόλια :

  1. Πια ειναι η σημασία του φυσίματος απο τον παπά...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως αφαιρεί την σοφία των ανθρώπων με… φύσημα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τελετή είναι μαύρης μαγείας και σατανιστική τουλάχιστον στο πρώτο της μέρος με τόσους αφορισμούς και κατάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή