Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αγαπητό στρές νομίζω πως ήρθε η ώρα να χωρίσουμε

Μια σημαντική πληροφορία που ξεχνάμε είναι πως το άγχος το δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι, είναι η δική μας στάση ζωής απέναντι στις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε. Εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε το άγχος και αφήνουμε το φόβο να μας κυριεύσει. Και τότε απλά αντί να βρίσκουμε λύσεις βλέπουμε μόνο προβλήματα και άσχημες εξελίξεις και η σκέψη μας εγκλωβίζεται εκεί και τότε μπαίνει σε εφαρμογή και η αρχή της αυτοεκπληρούμενης προφητείας.

Κάθε φορά που αγχώνεστε και φοβάστε για κάτι πάρτε μια βαθιά ανάσα και με δυνατή εκπνοή βγάλτε απο το μυαλό και το σώμα σας οποιαδήποτε σκέψη σας αγχώνει, οποιαδήποτε σκέψη σας προκαλεί τρόμο. Αρχίστε να σκέφτεστε με την καρδιά, να εκτιμάτε όσα θετικά σας συμβαίνουν και να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας γιατι είναι και ο μόνος που βρίσκεται στον δικό σας έλεγχο. Οι συμβουλές του μυαλού θα πρέπει να φιλτράρονται και απο την καρδιά γιατι μόνο τότε είναι σωστές.

Αφεθείτε στη ροή των γεγονότων…αρχίστε να ζείτε …όσο δύσκολη και σκληρή αν είναι μια κατάσταση το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα κρατήσει για πάντα…όλα αλλάζουν συνεχώς και η καλύτερη λύση είναι η προσαρμογή. Ελέγχουμε την ποιότητα των σκέψεων μας και έτσι δημιουργούμε μια όμορφη ζωή…εμείς καθορίζουμε ποια πλευρά των γεγονότων θα φωτίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου