Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ποια είναι η αιτία της αδράνειας;

Όταν δεν μοχθείτε, όταν δεν έχετε αυτή την επιθυμία για μόχθο, να τρέξετε, να πηδήξετε και να χορέψετε, να κινείστε, αυτό σημαίνει ότι δημιουργήσατε στο παρελθόν αυτές τις συνθήκες κατά τις οποίες κάψατε τις "ασφάλειές" σας και δεν μεταδίδουν ενέργεια πια. Θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά για να επιδιορθώσετε τις ηλεκτρονικές λυχνίες στο σώμα σας, έτσι ώστε να αρχίσουν να λαμβάνουν ενέργεια.

Τα εμπόδια για την ενέργεια μπορεί να είναι διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα, μια λανθασμένη φυσική δράση δημιουργεί εμπόδια στη λήψη ενέργειας. Ένα λάθος συναίσθημα, αρνητικά συναισθήματα, μπορεί να κάνουν μια άλλη "ασφάλεια" να καεί. Ένα σχέδιο που βασίζεται στη χωριστικότητα, την καταστροφή, το μίσος, τη ματαιοδοξία, ή τον εγωισμό μπορεί να κάψει άλλες λυχνίες στον εγκέφαλό σας. Όταν αυτές οι λυχνίες καούν, δεν μπορείτε να λάβετε ενέργεια από τη γη και από τον ήλιο, και πέφτετε σε κατάθλιψη, αδράνεια και απάθεια.

Όλα είναι ενέργεια. Η ενέργεια είναι εκεί, αλλά ο δέκτης δεν είναι εκεί. Μέσα από φυσικές, συναισθηματικές, νοητικές ή πνευματικές λάθος πράξεις, καταδικάσατε τον εαυτό σας με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείτε να λάβετε τώρα την ενέργεια και να θέσετε τον μηχανισμό σας σε δράση.

Πώς να το επιδιορθώσετε; Αυτό ακριβώς είναι ο μόχθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου