Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Νους είναι αυτός που κατευθύνει εμάς, τον νου, τις σκέψεις μας, και το... αντικείμενο την ζωή μας.

Νους δεν είναι οι σκέψεις που κάνουμε, ούτε οι ανάγκες που έχουμε, διότι αυτές είναι πράξεις αποδοχής, και εκτέλεσης των ενεργειών μας, που αποδεχτήκαμε ως τελική επιλογή από το σύστημα που μας έμαθε πως να σκεφτόμαστε.

Όταν αποδεχόμαστε τις επιλογές μας στην ζωή, τότε αυτές καθορίζουν την πραγματικότητα γύρω μας, μόνον που στην ουσία δεν είναι δικές μας επιλογές, αλλά από ανάγκη, και τις ανάγκες μας τις καθορίζει το σύστημα, είτε στην καθημερινότητα μας, είτε στις εσωτερικές μας αναζητήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι δρούμε σαν ένας υπολογιστής που τον έχουν προγραμματίσει κατ'αυτόν τον τρόπο να αντιδρά και να σκέπτεται. Δίχως να βάζει σε λειτουργία τον δικό του νου.

Τι είναι αλήθεια ο υπολογιστής; Ο χρήστης, δίνει εντολή και η εντολή περνά μέσα από το καλώδιο και γίνεται αντικείμενο στην οθόνη, και το "αντικείμενο" δρα σύμφωνα με τα όσα του προστάξει ο χρήστης.

Το αντικείμενο φανταστείτε ότι είμαστε όλοι εμείς!

Ενώ νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι, στην ουσία πράττουμε σε όσα μας προστάζει ο χρήστης, κι εμείς λόγω της συνεχώς επαναλαμβανόμενης καθημερινότητας μας, και μέσα από τις ανάγκες μας για την επιβίωση μας, αλλά και τις ανάγκες μας για τις εσωτερικές μας αναζητήσεις, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να αντιδράμε πάντα με την απλή λογική της επαναλαμβανόμενης σκέψης, δίχως να αντιληφθούμε ότι , και τα υπόλοιπα μη λογικά όντα γύρω μας, όπως τα ζώα τα πτηνά κτλ, δρουν κατ'αυτόν τον τρόπο συλλογικά με ίδιες σκέψεις ίδιες ενέργειες δράσης και αντίδρασης στην ζωή της πραγματικότητας τους.

Στην ουσία υπακούμε "αποδεχόμαστε" τις πληροφορίες ενός "χρήστη" ο οποίος μας στέλνει συνεχώς δεδομένα, μέσα από το ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟ πρόγραμμα της εικονικής μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ..

Νους είναι ο Λόγος, όπου νους αυτός που αντιλαμβάνεται μια πραγματικότητα, την κατανοεί την πιστεύει και πράττει κόντρα σε κάθε λογική των υπολοίπων.

Όταν ζούμε σε ένα εικονικό περιβάλλον, το περιβάλλον γύρω μας έχει κάποιους νόμους.
Ο νους σε αντίθεση με τις σκέψεις, εκπέμπει σε κύματα υψηλών συχνοτήτων, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό που βλέπει ο νους ως μια πραγματικότητα, ως ένα αντικείμενο, ως μια πράξη στην ζωή μας.

Όταν πιστεύουμε, τότε ο νους γίνεται Λόγος, και αμέσως εκπέμπει τις πληροφορίες αυτές στον αιθερικό χώρο, ο οποίος χώρος είναι ο ενδιάμεσος, το "καλώδιο".

Τι θέλω να πω, ότι άλλο η κοινή λογική αντίληψης του περιβάλλοντος και καθημερινότητας γύρω μας, και άλλο ο νους!

Η μεν λογική σκέψη που επικρατεί στους ανθρώπους, απλά δίνει εικόνα στην πραγματικότητα μας, βλέποντας το "αντικείμενο" που στέλνεται από τον Λόγο, μέσω του Νου χρήστη "σύστημα".

Νιώθω ! Πιστεύω! Άρα ως Νους νιώθω και πιστεύω μια πραγματικότητα, το πρόβλημα όμως, για να γίνει αντικείμενο είναι στο "καλώδιο", διότι αυτό πραγματοποιεί μόνον ότι του προστάζει ο αρχικός "χρήστης" το σύστημα.

Αφού το σύστημα έχει ως αντικείμενο εμάς, άρα εμείς πρέπει να αποσυνδεθούμε από το καλώδιο του χρήστη, να αμφισβητήσουμε τα πάντα, να διαγράψουμε ότι γνωρίζαμε ως αλήθεια, και από αντικείμενο να γίνουμε εμείς αυτοί που θα διαμορφώσουμε το περιβάλλον γύρω μας.

Πιστεύοντας στην δική μας αλήθεια, μέσα από την επιμονή και υπομονή μας, η επανασύνδεση με ένα άλλο "καλώδιο" στον δικό μας νου αυτή την φορά, θα επιφέρει και το "αντικείμενο" στην πραγματικότητα γύρω μας, αφού νους και αντικείμενο είμαστε εμείς οι ίδιοι, και μέχρι σήμερα απλά ένας άλλος Νους είναι αυτός που κατευθύνει εμάς, τον νου, τις σκέψεις μας, και το αντικείμενο την ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου