Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ανδρες που ποθούν οι γυναίκες

Ανδρες που ποθούν οι γυναίκεςΠοιους άνδρες ποθούν οι γυναίκες;
Βόμβα στα θεμέλια των γυναικείων «πιστεύω» βάζει μια νέα επιστημονική ανακάλυψη. Μπορεί το ασθενές φύλλο να διατυμπανίζει ότι δεν κοιτά το πορτοφόλι ενός άνδρα όταν επιλέγει σύντροφο ή μελλοντικό σύζυγο αλλά οι επιστήμονες τις διαψεύδουν.
Μάθετε τους τύπους του άντρα που προτιμούν κατά πλειοψηφία οι γυναίκες!

Άντρες με γρήγορα αυτοκίνητα. Ερευνητές στην Αυστρία διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες μπορεί υποσυνείδητα να αλλάξουν την αντίληψή τους για έναν άνδρα με βάση τη μάρκα του αυτοκινήτου που οδηγεί. Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους τα πιο ακριβά ή σπορ αυτοκίνητα “μεταφράζονται” στο μυαλό των γυναικών ως πιο ισχυρό άνδρα – ένα χαρακτηριστικό που οι γυναίκες υποσυνείδητα αναζητούν σε έναν σύντροφο.

Καλύτερα με μούσια. Όσον αφορά την τριχοφυΐα στο πρόσωπο, έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, έδειξε ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούσαν τους άνδρες με γένια παρά του φρεσκοξυρισμένους. Όπως τόνισε δε και ο υπεύθυνος καθηγητής της έρευνας δρ. Ρόμπερτ Μπρούκς: “Οι τρίχες του προσώπου επηρεάζουν σημαντικά τις κρίσεις των ανθρώπων για τα κοινωνικο-σεξουαλικές ιδιότητες των ανδρών.

Πιο ελκυστική η “μπάσα” φωνή. Ένα ακόμη προσόν που διαθέτει το ανδρικό φύλο αλλά η πλειοψηφία φαίνεται πως το αγνοεί για να ελκύσει τις γυναίκες είναι το είδος της φωνής τους.
Ο τόνος της φωνής αναφέρουν Αμερικανοί επιστήμονες όπως η βαθιά αρρενωπή φωνή ή η μπάσα ή η ελαφρώς βραχνιασμένη προσμετράται στα πλεονεκτήματα τους ενώ το κυριότερο μένει χαραγμένη στην μνήμη των γυναικών.
Μάλιστα πολλές φορές οι γυναίκες ακούγοντας την φωνή μόνο από το τηλέφωνο πλάθουν σενάρια στο μυάλο τους για το πως είναι: συνήθως οι γυναίκες φαντάζονται τους άνδρες με μπάσα φωνή να έχουν φαρδιές πλάτες , να είναι αθλητικοί τύποι, επαγγελματικά καταξιωμένοι και να αποπνέουν αυτοπεποίθηση.

Τελικά το ύψος μετράει; Έρευνα που έγινε σε 382 φοιτητές διαπίστωσε ότι μόνο το 4% των γυναικών θα προχωρούσαν σε ερωτική σχέση με κάποιον άντρα που ήταν πιο μικρόσωμος ή πιο κοντός από εκείνες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες θεωρούν ότι ο μεγαλόσωμος άντρας μπορεί να προστατεύσει καλύτερα τόσο τις ίδιες όσο και την οικογένειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου