Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Οι χριστιανικοί ναοί υπό την απειλή του Κεραυνίου Διός

«Επιμένω πως ένα καμπαναριό εκκλησίας με αλεξικέραυνο στην κορυφή, δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης» Νταγκ Μακλέοντ

Ο Ζεύς δεν υπήρξε ποτέ και ούτε φυσικά – προς θεού – υπάρχει. Μη τρελαθούμε τώρα στα καλά καθούμενα. Έλα μου όμως που καθημερινά πέφτουν στη γη – απ’ άκρου εις άκρον της – χιλιάδες κεραυνοί, δίχως να γνωρίζουμε ποιος κερατάς τους ρίχνει, πλην αυτού του Διός – που λένε κάποιοι! Από πού πέφτουν; Ποιος τους ρίχνει;
Τους ρίχνει ο Ζεύς; Κάποιος άλλος; Κάποια άλλη; Η επιστήμη αποδεικνύει ότι η σύζευξη των νεφών τους ρίχνει. Όταν αυτά συνουσιάζονται. Πρόκειται σαφώς περί Ζεύ- ξεως. Εάν ο Ζεύς είναι αμφιλεγόμενος η Ζεύ-ξις είναι αναμφισβήτητα αθάνατη Θεά.
Οι χριστιανοί υποκρίνονται ότι ο Ζεύς και η Ζεύξις είναι φαντασίες ανόητων ανθρώπων. Ότι είναι ιδεοληψίες ειδωλολατρών.
Οι χυδαίοι υποκριτές χριστιανοί. Γιατί χυδαίοι; Διότι οι ερίφηδες όταν κτίζουν έναν ναό του θεού τους Γιαχβέ, δεν παραλείπουν να τον προστατέψουν από τους κεραυνούς, οι οποίοι μπορούν να το καταστήσουν παρανάλωμα του πυρός των. Δηλαδή ο παντοδύναμος θεός τους δεν μπορεί να προστατεύσει το μαντρί τους!!! Τον ναό του, που είναι το σπίτι του, παρ’ όλο που δεν κατοικεί σε χειροποίητους ναούς, όπως λένε οι πιστοί του, οι οποίοι, παρ’  όλον τούτο, σκοτώνονται να του κτίζουν χιλιάδες ναούς (με την χυδαιότητα των πιστών ποτέ δεν θα βρεθεί άκρη).
Ότι λέγεται καλόν είναι και να τεκμηριώνεται:
-      Στον ουρανό ο ανύπαρκτος Ζεύς
-      Στην σκεπή του Ναού οι αλεξίΔιες καλωδιώσεις και
-      Στην γη τα προστατευόμενα πρόβατα
τα οποία είναι σίγουρα ότι Ο Δίας ρίχνει τους κεραυνούς στο καλύβι τους. Τα πρόβατα που πιστεύουν στο οτιδήποτε εκτός από ένα: ότι ο θεός τους Γιαχβέ είναι ικανός να τους προστατεύσει από τον ανύπαρκτο θεό των ειδωλολατρών Δία.



Προσέξτε τους μονωτήρες του αλεξιΔιοςτικού καλωδίου



ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ



«Επιμένω πως ένα καμπαναριό εκκλησίας με αλεξικέραυνο στην κορυφή, δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης».  Νταγκ Μακλέοντ
Φαίνεται ότι ο Γιαχβέ, θεός των χριστιανών, και ο Αλλάχ, θεός των Μουσουλμάνων, τους ναούς τους, τους έχουν γραμμένους στα  παλιά τους τα παπούτσια, για να μην πω ποντιστί στα κάκαλά τους και χυδαϊστί στα αρχίδια τους, αν και δεν έχουν τέτοια εργαλεία.
Σε κάτι φαίνεται ότι τους αμφιβάλουν όμως οι πιστοί τους και τοποθετούν αλεξικέραυνα, στα πιο ψηλά σημεία των ναών και των καμπαναριών τους.
Ρε τα ζωντόβολα! Να φοβούνται ακόμη έναν ψεύτικο θεό! Τον Δία και τους κεραυνούς του! Κι άντε, τον Δία ίσως όχι και τόσο.  Αλλά τους κεραυνούς του;
Μωρέ τι σου είναι αυτός ο θρησκευτικός κόσμος! Χέστηδες του κερατά, αδελφάκι μου. Φοβητσιάρηδες της συμφοράς. Καλός ο αληθινός θεός, αλλά κι ο ψεύτικος! Να φοβούνται τον ψεύτικο μη τους την πέσει στο σπίτι του αληθινού θεού τους! Ποιος; Αυτός ο ψεύτικος θεός να τρομάζει τους αληθινούς! Κύριε ελέησον. Μπιρ Αλλάχ.
Δηλαδή, ρε ερίφηδες πιστοί, οι κεραυνοί ποιανού θεού είναι; Του Γιαχβέ, του Αλλάχ ή του Διός; Κι αν είναι των δυο πρώτων, όπως είναι όλα τα πράγματα – έτσι δεν λέτε – τότε γιατί τους ρίχνουν πάνω στο σπίτι τους;
αλεξικέραυνα
Αλεξικέραυνα σε τρούλλους, μιναρέ και καμπαναριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου