Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Δημιουργισμός – Εξελικτική Δημιουργία. Όταν η πνευματική οκνηρία των δούλων του θεού ενδύεται την επιστημονική τήβενο

Σε πείσμα όλων των ευρημάτων που σχετίζονται με την Θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου, και τα τεράστια βήματα της επιστήμης της βιολογίας, για τα οποία χιλιάδες επιστήμονες εργάστηκαν με αξιοθαύμαστο ζήλο και επιστημονική υπευθυνότητα, η αντεπίθεση της σκοταδιστικής θρησκευτικής δεισιδαιμονίας, δεν έπαψε και ούτε θα πάψει ποτέ να ανασυντάσσεται, προκειμένου να υποστηρίζει τον Θεό της, ο οποίος, κατ’ αυτήν, δημιούργησε τα πάντα σ’ αυτό το σύμπαν, που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Όπως θα δούμε στο ντοκιμαντέρ, που έπεται, οι δημιουργιστές, μ’ ένα σωρό μεταφυσικούς σαλτιμπαγκισμούς, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η θεωρία του Δαρβίνου είναι ένα λάθος. Η τακτική τους είναι πλέον γνωστή. Πιάνουν ένα μικρό «κενό» της θεωρίας της εξέλιξης και προσπαθούν να του δώσουν τις διαστάσεις μιας μαύρης τρύπας του διαστήματος. Στην προκειμένη περίπτωση πιάστηκαν από μια ουρά ενός βακτηριδίου, για την οποία συμπεραίνουν ότι δεν είναι δυνατόν αυτή να προέκυψε από την διαδικασία της εξέλιξης αλλά μόνον από την ύπαρξη ενός σχεδίου, το οποίο φυσικά συνέταξε ο Θεός.
Το γεγονός ότι η θεωρία της εξέλιξης ξεκίνησε με πολλά κενά, τα οποία συνεχώς συμπληρώνονται και μειώνονται, για τους δημιουργιστές δεν είναι καν άξια λόγου. Υπάρχουν και δούλοι που δεν μπορούν να ζήσουν δίχως αφέντη. Που δεν μπορούν να αισθανθούν την ελευθερία που προκύπτει από την αναγνώριση της φύσεως, ως μοναδικής μάνας όλων των πλασμάτων της. Διότι η μάνα φροντίζει, ενώ ο δημιουργός απαιτεί, διατάζει, τιμωρεί … Όλοι μας λοιπόν ανήκουμε στον δημιουργό αφέντη μας. Κι αφού αυτός δεν υπάρχει τότε υποτασσόμαστε στους αντιπροσώπους του, το άθλιο παπαδαριό, αλλά και στους αφέντες των κοινωνιών, βασιλιάδες, πολιτικάντηδες και δικτάτορες του κάθε είδους.
Τα ιερατεία ποτέ δεν θα πάψουν να πολεμούν την θεωρία της εξέλιξης, διότι γνωρίζουν άριστα ότι αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία για την ύπαρξή τους. Να αποβεί ο ακούσιος δολοφόνος τους. Ξέρουν ότι έχουν τον αγράμματο και αμόρφωτο όχλο με το μέρος τους. Να δούμε όμως μέχρι πότε.
Προσέξτε παρακαλώ ότι αυτοί οι ψευδεπιστήμονες που μιλάνε στο ντοκιμαντέρ, ποτέ δεν θα επιχειρήσουν να ανακαλύψουν τους μηχανισμούς της εξελικτικής διαδικασίας, εκ την οποίας προήλθε η περιστρεφόμενη αυτή ουρά του βακτηριδίου, στην οποία αναφέρονται οι ερίφηδες, διότι είναι αμαρτία να ασχολείται κανείς με τα σχέδια του θεού.
Φανταστείτε το θράσος του δούλου, ο οποίος να έμπαινε κρυφά στο γραφείο του αφέντη του και να σκάλιζε τα έγγραφα και τα σχέδιά του, τα οποία είναι απόρρητα, και φυσικά ουδείς άλλος πρέπει να γνωρίζει. Μια είναι η τιμωρία για το συγκεκριμένο αδίκημα: το πυρ το εξώτερο. Αυτήν δεν επέβαλε η Ιερά Εξέταση στους επιστήμονες κατά τον Μεσαίωνα;
Ποιοι λοιπόν κατά την γνώμη των δημιουργιστών προβαίνουν στην ύβρη της κλοπής των μυστικών σχεδίων του θεού τους; Οι βιολόγοι που λειτουργούν με το σκεπτικό της θεωρίας του Δαρβίνου. Αυτός είναι ο λόγος που οι χωροφύλακες των απορρήτων του θεού τους, οι δημιουργιστές, κόπτονται να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει εξέλιξη. Δύσκολα μπορεί να κατανοήσει την συμπεριφορά τους αυτή, εάν δεν έχει μελετήσει ικανώς την ιστορία της δουλικής συμπεριφοράς και των φερόντων αυτήν δούλων, διαχρονικά και διατοπικά.
Ας δούμε όμως την απόπειρα των δημιουργιστών, οι οποίοι αποδεικνύουν τρομάρα τους, ότι η δαρβινική θεωρία είναι λάθος:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου