Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Οργασμούς κατά παραγγελία υπόσχεται το «Brain Chip»

Η επαναστατική συσκευή του Έλον Μάσκ θα μπορούσε να εμφυτευθεί σε ανθρώπους μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να φέρει εντελώς επανάσταση στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα.

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ έχει δύο εξαιρετικά φιλόδοξους στόχους: να δημιουργήσει μια μόνιμη ανθρώπινη αποικία στον Άρη και να δημιουργήσει μια τεχνολογία που συνδέει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με την τεχνητή νοημοσύνη.

Από τα δύο φουτουριστικά όνειρα του Μασκ, είναι το δεύτερο που έχει τις περισσότερες δυνατότητες να αλλάξει την ανθρωπότητα.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της πρώιμης δημοσιότητας για το Neuralink, τη διεπαφή εγκεφάλου με υπολογιστή του επιχειρηματία της SpaceX, έχει επικεντρωθεί στη δυνατότητά του να ξεκλειδώσει τη ζωή των ανθρώπων που ζουν με σοβαρή παράλυση, επιτρέποντας τον έλεγχο ρομποτικών βραχιόνων και ακόμη και ολόκληρους εξωσκελετούς μια μέρα, η τεχνολογία θα αλλάξτε τον τρόπο που οι υπόλοιποι επικοινωνούμε, μαθαίνουμε και κάνουμε σεξ.

Ο νευροβιολόγος καθηγητής Andrew Hires είπε: «Η πρώτη εφαρμογή που μπορείτε να φανταστείτε είναι καλύτερος νοητικός έλεγχος για ένα ρομποτικό χέρι για κάποιον που έχει παράλυση».

Αλλά περισσότεροι από ένας ερευνητές έχουν εξερευνήσει την ιδέα της άμεσης διέγερσης των κέντρων ευχαρίστησης του εγκεφάλου, επιτρέποντας στους ανθρώπους να κάνουν χωρίς ναρκωτικά ή αλκοόλ η να επιτύχουν...οργασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου