Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Κάθε άνθρωπος γίνεται το αποτέλεσμα της συνείδησης του

Παραθέτουμε τα γεγονότα ακριβώς όπως έχουν. Είναι καλύτερο για τους ανθρώπους να γνωρίζουν όλη την αλήθεια. Εμείς τιμούμε τους ανθρώπους με όλη την αλήθεια γιατί εμπιστευόμαστε το Αγαθόν μέσα τους.

Θα γυρίσουμε στην φράση: “Κάθε ανθρώπινο πλάσμα είναι ενωμένο με το είδος της δημιουργίας που αντιστοιχεί στην συνειδητότητα του”. Αυτό σημαίνει, πως το πλάσμα που φέρει το ανάλογο φως είναι ενωμένο με την διάσταση που του αναλογεί. Σημαίνει όμως επίσης, πως όλα τα πλάσματα πάνω στη γη συνδέονται με την διάσταση που τους αναλογούν. Η γη δεν είναι η διάσταση που φιλοξενεί τους ανθρώπους που φέρουν ακέραια το φως. Εφόσον όλα τα τα ανθρώπινα πλάσματα φέρουν το φως και το σκοτάδι ταυτόχρονα, σημαίνει ότι συνδέονται με πολλές “δημιουργίες” ταυτόχρονα. Όλα τα μέρη μέσα στον άνθρωπο που είναι αφώτιστα φέρουν ενέργεια. Τα αφώτιστα μέρη είναι υπαρκτά με ένα τρόπο που ίσως δεν κατανοείς. Δεν είναι υλικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ύλη αλλά έχουν συμπύκνωση και καταλαμβάνουν χώρο μέσα στην ύπαρξη. Όπως οι αγαθές ενέργειες έχουν σύνδεση με αγαθούς “κόσμους”, οι αρνητικές ενέργειες έχουν σύνδεση με αρνητικούς “κόσμους”.

Η συχνότητα της συνείδησης η οποία ηχεί μέσα στο ανθρώπινο πλάσμα τον ενώνει σε μια μεγάλη συμπυκνωμένη περιοχή ίδια συχνότητας. Κάθε σκέψη μέσα στον άνθρωπο τον ενώνει με όλους τους ανθρώπους που κάνουν τις ίδιες σκέψεις. Κάθε αίσθηση μέσα σε αυτόν τον ενώνει με τους ανθρώπους που κάνουν τις ίδιες αισθήσεις. Ανάλογα με την σκέψη ή την αίσθηση που φιλοξενεί ένα ανθρώπινο πλάσμα, ανάλογος θα είναι και ο μεγάκοσμος στον οποίο ανήκει. Όλα τα πλάσματα στην αντίθεση είναι δικτυωμένα με αυτούς τους μεγάκοσμους. Είναι συνδεδεμένα με δημιουργίες, οι οποίες ανταποκρίνονται στο σήμα που οι ίδιοι στέλνουν. Οι σκέψεις, αισθήσεις και ότι άλλο χαρακτηρίζει ένα ανθρώπινο πλάσμα έχουν συγκεκριμένη παλμοδόνηση. Αυτή η παλμοδόνηση στέλνει σήμα και δικτυώνεται στον κόσμο που ανήκει.

Κάθε άνθρωπος γίνεται το αποτέλεσμα της συνείδησης μέσα του. Αυτή η κατάσταση συνείδησης είναι η προσωπική του δημιουργία. Αυτή η προσωπική του δημιουργία είναι το κράμα πολλών ενεργειακών εκπομπών. Μέσα σε αυτήν την προσωπική δημιουργία υπάρχει το παρελθών και το κάρμα του. Αυτή η προσωπική του δημιουργία αποτελείται όχι μόνο από το επίπεδο της συνείδησης του αλλά και τις παλιές του πράξεις. Κάθε άνθρωπος ενώ φαίνεται ότι ζει στο παρόν, μεταφέρει μέσα σε αυτόν το παρελθόν του. Αυτό το παρελθόν ζει στο παρόν και έχει συμπυκνωμένη μορφή. Ταυτόχρονα η προσωπική του δημιουργία τον ενώνει, ακόμα και αν δεν το ξέρει, με μια μεγαλύτερη δημιουργία η οποία είναι συναφής με αυτό που συμβαίνει μέσα του. Όλα όσα συμβαίνουν στον άνθρωπο είναι απλά μια μικρογραφία μιας μεγαλύτερης δημιουργίας. Όλα όσα έχουν σχέση με το παρελθόν ζουν ταυτόχρονα στο παρόν. Όπως μια παλαιά υπόσχεση υπηρεσίας στο φως έχει αιώνια ισχύ, με τον ίδιο τρόπο έχουν ισχύ όλες οι πράξεις ή υποσχέσεις οι οποίες στερούνται συμπόνιας.

Κάθε άνθρωπος είναι η μικρογραφία μιας μεγαλύτερης ύπαρξης. Εάν η ανώτερη βαθμίδα ύπαρξης είναι το Αγαθόν, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ενωμένοι με αυτή την δημιουργία. Κάθε πλάσμα είναι ενωμένο με την δημιουργία που αντιστοιχεί σε αυτό. Εάν κάθε ανθρώπινο πλάσμα επικοινωνεί με το αντίστοιχο σύστημα της πραγματικότητας μέσα του, τότε αυτό τον κάνει εν δυνάμει…εχθρό του φωτός. Το παρελθόν του και τα ασυνείδητα μέρη μέσα σε αυτόν, τον κάνουν εχθρό του φωτός. Ίσως ο ίδιος να μην το γνωρίζει αλλά αυτό ακριβώς γίνεται. Ο εσωτερικός πόλεμος επικράτησης σκοταδιού και φωτός συμβαίνει μέσα σε κάθε άνθρωπο. Αυτός ο πόλεμος λειτουργεί μέσα από την συγχώνευση αντίθετων ενεργειών και την τάση επικράτησης ενός στοιχείου. Όπως κάποια μέρη μέσα στον άνθρωπο συνδέονται με το φως κάποια άλλα μέση, συνδέονται με το σκοτάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου