Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Το Ταξίδι

Όταν έρχεσαι στο Κόσμο της Σκιάς, στη γη των ονείρων, οφείλεις να αναρωτηθείς βαθιά, ποιος είσαι, τι είσαι, τι είναι εδώ, που πηγαίνεις, και με ποιο τρόπο οφείλεις να πορευθείς.
 
Θα Πρέπει, Εσύ, Μόνος σου να Κατανοήσεις και να Βρεις το Αόρατο Μονοπάτι προς την Πραγματικότητα. Γύρω σου υπάρχει άγνοια, κι οι άνθρωποι, τις περισσότερες φορές, θα σου δώσουν λάθος πληροφορίες.
Να Έχεις Εμπιστοσύνη μόνο στο δικό σου κριτήριο αλήθειας. Αληθινό είναι ότι σε Ανυψώνει στον ουρανό… Το ψεύτικο είναι αυτό που σε εμποδίζει να πετάξεις στην ελευθερία.
Αν Θέλεις να διασχίσεις την Θάλασσα της Άγνοιας και να Φτάσεις, χωρίς απώλειες, στη ΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, πρέπει να Αποφασίσεις, και να Κάνεις το Ταξίδι.
Πρέπει να εγκαταλείψεις την αντίληψη ότι όλος αυτός ο κόσμος των φαινομένων είναι κάτι πραγματικό… είναι μόνο παροδικά φαινόμενα.
Πρέπει να εγκαταλείψεις επιθυμίες και προσκολλήσεις που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις πέρα, μακριά από το όνειρο.
Πρέπει να μάθεις να Ατενίζεις το ΑΠΕΙΡΟ με Εμπιστοσύνη, χωρίς να φοβάσαι να τα χάσεις όλα, γιατί Ό,τι Αξίζει είναι ο Σκοπός σου, τίποτα άλλο.
Κράτα το τιμόνι της Καρδιάς σου στραμμένο πάντα προς το ΑΠΕΙΡΟ, και μη λυπάσαι για όλα αυτά που αφήνεις πίσω… Η μόνη πραγματική απώλεια που μπορείς να έχεις είναι να μην Φτάσεις… όλα τα άλλα είναι ασήμαντα, ρίξ' τα στη φωτιά της προσπάθειας, κρατήσου ζωντανός μονάχα για να Φτάσεις… Άλλο προορισμό δεν έχεις από το να Είσαι ΕΚΕΙ.
Προσοχή, Εγρήγορση, Εργασία, Ταπεινότητα, Επιμονή… θα σε Οδηγήσουν μέσα από την ομίχλη του ονείρου στη ΣΤΕΡΕΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Κι όταν Συνειδητοποιήσεις ότι όλο το Ταξίδι είναι απλά ταξίδι πέρα από τις αυταπάτες σου, ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ… ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου