Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

OM-ing ~ Οργασμικός Διαλογισμός - Οι γυναίκες πληρώνουν για "fingering

"Ποιος δεν θα ήθελε να δέχεται ευχάριστα χάδια άνευ όρων στα γεννητικά του όργανα" γράφει ένας επαγγελματίας θεραπευτής του οργασμικού διαλογισμού για τα μαθήματα που παραδίδει.

Ο ίδιος αναφέρει πως αυτά τα μαθήματα θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα επιδρώντας θετικά σε θέματα όπως η καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σας και το χτίσιμο μιας βαθύτερης σχέσης και άνεσης με το σώμα σας.

Η σκέψη όμως πως κάποιος άγνωστος θα αγγίζει και θα "ψαχουελεύει" τρυφερά το αιδοίο σας, μάλλον δεν ακούγεται κάτι που θα χαρακτήριζε κανείς άνετη κατάσταση, αλλά, σύμφωνα με το Dazed, για χιλιάδες Λονδρέζους έχει γίνει μιας ζωτικής σημασίας συνήθεια για την ερωτική ζωή και την εφαρμόζουν μια φορά την εβδομάδα.

Η πρακτική είναι επίσης γνωστή ως OM (OM-ing) και έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των γυναικών στη Βρετανική πρωτεύουσα. Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 15 λεπτά και η διαδικασία έχει ως εξής:

Η γυναίκα που συμμετέχει στη συνεδρία εισέρχεται στην αίθουσα και γδύνεται από τη μέση και κάτω. Στη συνέχεια ξαπλώνει μπροστά στον άγνωστο "χειροπράκτη" και για τα επόμενα 15 λεπτά δέχεται χάδια και διείσδυση με τα δάχτυλα στον κόλπο και την κλειτορίδα της.

Ο στόχος είναι να υπάρξει μια κοινή εμπειρία διαλογισμού που συνδέεται με εμπειρία οργασμού. "Βγάζουμε το σεξ από το σκοτάδι, πάνω από τα σκεπάσματα, στο φως" εξηγεί η γιατρός Rachel Tayeb. "Παίρνουμε την πιο ισχυρή ώθηση, την ώθηση για οργασμό, και πετυχαίνουμε μια προσέγγιση με έναν εντελώς νέο τρόπο.

"Όταν κανείς μαθαίνει πως να χειρίζεται το αιδοίο τότε μπορεί να μεταχειριστεί καλύτερα όλο το σώμα της γυναίκας " συμπληρώνει. Γενικά τα σχόλια για ΟΜ-ing είναι διθυραμβικά και οι περισσότερες γυναίκες που το δοκίμασαν έχουν γίνει πιστές του και το προτείνουν η μία στην άλλη.

Πέρα από τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής τους κάνουν λόγο για θεαματικά αποτελέσματα στη λίμπιντο και αγχολυτικές ιδιότητες. Ο οργασμικός διαλογισμός μπορεί λοιπόν, να ακούγεται σαν ένα παράξενο, και άβολο κόνσεπτ, αλλά η επιτυχία του έχει κλείσει τα στόματα των επικριτών.

Η πρακτική «ανακαλύφθηκε» από την χαρισματική ακαδημαϊκό Nicole Daedone και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας μια νέα μορφή σεξουαλικού "Διαφωτισμού" σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που την εφαρμόζουν.

Παρά το γεγονός ότι το ΟΜ είναι ως επί το πλείστον προνόμιο για τις γυναίκες, η TurnON, το επίσημο τμήμα της Βρετανίας προσφέρει επίσης μαθήματα για τους άνδρες που αισθάνονται πως θέλουν να μάθουν πολύ περισσότερα πράγματα για τον γυναικείο οργασμό και την τεχνική αυτή. Η πρώτη συνεδρία κοστίζει περίπου 147 βρετανικές λίρες, αλλά στη συνέχεια τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα μια και γίνεστε συνδρομητής στις τάξεις και μπορεί κανείς να εφαρμόζει δωρεάν την πρακτική με όποιον άλλο έχει κάνει την πρώτη συνεδρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου