Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Να το φιλήσω να περάσει- συγχρονισμένη Υπερδύναμη

Το φιλί είναι στοχευμένη δύναμη μέσα από πολύ αγάπη για να δημιουργήσει το βάλσαμο στον πόνο.

Αυτή ήταν μία κίνηση που έκανε και κάνει κάθε μαμά πάνω στον πόνο του παιδιού της. Εκείνη τη στιγμή τα χείλια έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τον πόνο.

Μέσω του φιλιού, η μαμά, έχει τη δυνατότητα εκείνη την ώρα να απομονώσει το οξυγόνο από το σημείο του πόνου. Όπου το οξυγόνο είναι αυτό που δίνει παράταση στον πόνο. Για εκείνα τα «μαγικά» λεπτά λοιπόν το φιλί της μαμάς είναι βάλσαμο.

Όχι δεν είναι μόνο το φιλί, αλλά είναι και η πρόθεση της εσωτερικής διάθεσης για παυσίπονο. Όλο αυτό το τόσο στοχευμένο παυσίπονο που συγχρονίζει ολόκληρη την ύπαρξης της μαμάς. Η μαμά μέσω του φιλιού συγχρονίζεται απόλυτα με το σώμα της, την ψυχή της, το συναίσθημά της, τις σκέψεις της και την καρδιά της. Πέντε δυνάμεις δεμένες με το φιλί της ανακούφισης.

Είναι το φιλί βάλσαμο; Είναι παυσίπονο πόνου;
Μόνο η αγνότητα μπορεί να το βιώσει αυτό, σε συνδυασμό με την τρυφερότητα. Δύο ορμόνες που ρέουν εκείνη τη μοναδική στιγμή με την σεροτονίνη και την οξυτοκίνη. Η αγνότητα και τη τρυφερότητα είναι δύο Υπερ- δυνάμεις οι οποίες είναι αυτές που θα πουν στο βουνό, να μετατοπιστεί και το βουνό θα το κάνει. Γιατί η αγνότητα και η τρυφερότητα δεν συνεργάζονται ποτέ με τον δόλο. Όταν ο άνθρωπος καταφέρει να ενεργοποιήσει ταυτόχρονα αυτές τις δύο υπερδυνάμεις, τότε όλη αυτή η πρόθεσή συνεργάζεται αυτόματα.

Έτσι ένα απλό φιλί από μόνο του δεν μπορεί να κάνει κάτι. Θέλει να έχει μέσα του τα στοιχεία της αγνής αγάπης. Όπου όταν το φιλί συνδεθεί και με το άγγιγμα της αγάπης έρχεται η ηρεμία στον πόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου