Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ GAY

Το παπαδαριό γιατί τα βάζει με τους ομοφυλόφιλους; Εδώ σε θέλω. Κάποιες φορές πιάνομαι αργόστροφος. Ακόμα και το εύκολο δεν μου έρχεται με τη μία. Λοιπόν.
Γιατί ο ένας μητροπολίτης μετά τον άλλον βγάζουν τα λυσακά τους για τους gay, με αφορμή το νόμο για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών; Εδώ σε θέλω.
Το πρώτο που θα μου πεις και θα είσαι μέσα είναι γιατί οι ρασοφόροι από την εποχή του Γιαχβέ, δηλαδή αιώνες πολλούς πριν γεννηθεί ο Χριστός, πουλάνε ηθική. Αυτό είναι το σωστό. Αυτό θέλει ο Θεός.
Η Εκκλησία της Ελλάδος έχει ξεσηκωθεί για το Σύμφωνο Συμβίωσης διότι κινδυνεύει να μείνει χωρίς παπάδες.
Είπαμε. Άργησα αλλά το βρήκα.
Πόσοι ποδοσφαιριστές είναι αδελφές. Ένα τα εκατό. Μισό τα εκατό. Πόσοι πολιτικοί. Δέκα, δεκαπέντε τα εκατό. Πόσοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί. Είκοσι, τριάντα τα εκατό. Πόσοι παπάδες και μοναχοί στα μοναστήρια είναι γρίλι. Δεν το συζητάμε πάνω από 70-80%.
Πήρες πρέφα; Για να κρυφθεί ο ομοφυλόφιλος, αυτός που δεν αντέχει την κοινωνική κατακραυγή γι’ αυτό που είναι, επειδή έτσι τον γέννησε η φύση, πάει και κρύβεται σε δύο κόλπα. Ή, στο γάμο ή, στο ράσο.
Φοβερά πράγματα. Οι ιερωμένοι που στις τάξεις τους μακράν είναι οι περισσότεροι, έφθασαν να απειλούν τους gay με αφορισμό. Η αποθέωση της υποκρισίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου