Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Θεραπεία και Συνειδητότητα

Οι συνταρακτικές επιστημονικές ανακαλύψεις του Δρ Χάμερ στις αρχές του 80, εμπλουτισμένες από πολλούς άλλους ιατρούς και ερευνητές, έχουν αποδειχθεί με ακρίβεια, χωρίς εξαίρεση, σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς. Αναδύεται η άρρηκτη αντιστοιχία μεταξύ ψυχισμού-σώματος-εγκεφάλου για κάθε συγκεκριμένη ανισορροπία μας με μία εξίσου συγκεκριμένη χροιά υπερφορτισμένης συναισθηματικής δυσαρμονίας μας. Μπορεί λοιπόν να ανακαλυφθεί η ψυχολογική πηγή κάθε ασθένειας και η υγεία να επανέλθει. Βασικό ρόλο παίζουν όχι μόνο τα στρες της δικής μας ζωής αλλά και εκείνα των γονέων μας και άλλων προγόνων μας. Αποδεικνύεται πώς είναι δυνατόν οι ερμηνείες, οι πεποιθήσεις, τα πιστεύω μας για το κάθε τι (η προσωπική μας δηλαδή «πραγματικότητα») να μας κυβερνούν εν αγνοία μας.
 
Κατανοούμε τους νόμους της πραγματικότητας για την Ζωή που μας ελευθερώνουν
 
Ο δρόμος προς την Αλήθεια – Θεραπεία μας υποχρεώνει να κατανοήσουμε πρώτα, χάρη σε ανατρεπτικές επιστημονικές γνώσεις, την αληθινή φύση της πραγματικότητας για την Ζωή και τον Άνθρωπο, πολύ διαφορετική από αυτό που νομίζουμε. Πως είναι δυνατόν το άυλο να επηρεάζει το υλικό και να εξηγηθούν καθημερινά φαινόμενα, απίστευτα για το επίσημο σύστημα επιστημών, όπως ο προγραμματισμός του εμβρύου από τις σκέψεις των γονέων και των προγόνων, το φαινόμενο placebo, η τηλεπάθεια, η διαίσθηση, η θεραπεία από απόσταση, η μη τυχαιότητα των γεγονότων, τα τεκμηριωμένα «θαύματα» ιάσεων και όλες οι καταπληκτικές ικανότητες για ασφάλεια του συστήματος μας, που ονομάζουμε προσωπικότητα.
 
Αντιλαμβανόμαστε βιωματικά την υφή της πραγματικής ταυτότητας μας
 
Αυτή η βαθύτερη και πληρέστερη κατανόηση της υγείας, και της Ζωής γενικότερα, μας οδηγεί υποχρεωτικά πέρα από την θεραπεία, προς την πνευματική μας εξέλιξη. Εστιάζουμε λοιπόν στον παρατηρητή μέσα μας και ανακαλύπτουμε το « Ποιος Είμαι » στο βάθος. Στερεώνεται μέσα μας η πεποίθηση για την βαθιά ενότητα, όλων των πτυχών της ύπαρξής μας: «Σώμα – Ενέργεια – Ψυχισμός – Νόηση – Πνεύμα». Θα πιστοποιήσουμε με ασκήσεις πως όλα τα θαυμαστά βιώματα του « εγώ », της προσωπικότητάς μας (με τις αισθήσεις, συναισθήματα και σκέψεις) είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου του ποιοι είμαστε, και ότι όλα εκτελούνται για το ΕΓΩ, τον παρατηρητή, την ενέργεια επίγνωσης μέσα μας. Αυτός συγκεντρώνει τις εμπειρίες και συγχρόνως διατηρεί άθικτη την αρχική τελειότητα της εμψύχωσής του.
 
Η πιστοποίηση αυτής της ενότητας μας θεραπεύει, διότι αλλάζει το βλέμμα μας για την ζωή και την πορεία μας μέσα σ’ αυτήν. Η αποτελεσματική μέθοδος της εσωτερικής συμφιλίωσής μας θα ακολουθηθεί βιωματικά για να μας αποδείξει τον πλούτο της ταυτότητάς μας. Εκεί όπου βρίσκονται οι δυνάμεις για την αλλαγή ερμηνειών και επαναφορά της αρμονίας/ίασής μας. Επιπλέον, εξηγούνται επιστημονικά οι αόρατες βάσεις στις οποίες στηρίζονται πολλές ολιστικές θεραπευτικές προσεγγίσεις (ενεργειακές, ψυχολογικές, πνευματικές).
 
Ανακαλύπτουμε τα ανώτατα επίπεδα της Υπόστασής μας
 
Θα πρέπει να αναθεωρηθούν τα περιοριστικά «πιστεύω» των επιστημών που διαιωνίζονται επισήμως, πάνω στους βασικούς νόμους της Δημιουργίας, όπως η υφή του Χρόνου, της ύλης, της ενέργειας, της πληροφορίας με καινοτόμες επιστημονικές ανακαλύψεις. Να αποκαλυφθούν έτσι ανώτερα ακόμη επίπεδα της συμπαντικής μας υπόστασης, πέρα από την ενσαρκωμένη μας πορεία. Επίπεδα που βρίσκονται συνεχώς σε επαφή και συνεργασία με το δικό μας. Να αναδυθούν καθαρά τα θαυμαστά του Σύμπαντος και της θέσης μας σε αυτό, και η πορεία της Ανθρωπότητας. Με απλό τρόπο, χωρίς να χρειάζεται η παραμικρή επιστημονική κατάρτιση.
 
Ελευθερωνόμαστε από τα δεσμά των φόβων μας και βιώνουμε την δική μας ζωή
 
Στόχος είναι η Ελευθερία μας για την Εξέλιξή μας
 
Η ευρεία προοπτική που προσφέρουν οι νέες γνώσεις, με τις βιωματικές εμπειρίες, μας οδηγούν στην ελευθερία από τα φαντάσματα του φόβου, της έλλειψης, της τυχαιότητας, και της ανευθυνότητας με τα οποία ποτιζόμαστε καθημερινά από το σύστημα. Να αποκτήσουμε τα νοητικά και πρακτικά εφόδια και να γίνουμε αμέσως εμείς οι ίδιοι δημιουργοί μιας ζωής με επίγνωση για το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Θα μπορούμε να διαβάζουμε απλά και με σαφήνεια, σαν ανοικτό βιβλίο, τις βαθιές αιτίες των ασθενειών και άλλων δυσαρμονιών της ζωής, τόσο της δικής μας όσο και των προσφιλών μας προσώπων, για να επιτυγχάνουμε την επαναφορά στην ισορροπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου