Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Πώς οι βαθύτερες πεποιθήσεις καθορίζουν τον τρόπο σκέψης

Δεν μπορείτε να προσελκύσετε κάτι στη ζωή σας ενώ σκέφτεστε και αισθάνεστε το αντίθετό του.

Δεν μπορείτε, για παράδειγμα, να φέρετε την αφθονία στη ζωή σας, όταν εστιάζετε και εκπέμπετε σκέψεις στέρησης, έλλειψης, άγχους, αμφιβολίας και κατάκρισης. Για να κερδίσετε την αφθονία πρέπει οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας να εκπέμπουν τη δόνηση της ενέργειας της αφθονίας.

Είναι πολύ πιθανό να έχετε μάθει να σκέφτεστε μόνο αρνητικά και να μην έχετε ποτέ εστιάσει σε θετικές σκέψεις ή σκέψεις αφθονίας, ώστε να μπορείτε αυτόματα να συνδέεστε με αυτές.

Οι σκέψεις σας προκύπτουν από τις πεποιθήσεις που έχετε για τη ζωή, τους ανθρώπους και τον εαυτό σας.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι πεποιθήσεις είναι η αφετηρία στην αλυσίδα της νοητικής και δημιουργικής διαδικασίας. Εισέρχονται στον εγκέφαλό μας από τη στιγμή της γέννησής μας έως τα εφτά μας χρόνια και αφορούν οποιοδήποτε γεγονός η κατάσταση.

Παράλληλα εκφράζουν τις πεποιθήσεις των ανθρώπων του περιβάλλοντός μας για το τι είναι σωστό ή λάθος στον κόσμο, ή σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Γίνονται αποδεκτές χωρίς κριτική σκέψη, καθώς σε αυτή την τόσο μικρή ηλικία είναι ακόμη αδιαμόρφωτες.

Βασικά, οι πεποιθήσεις δεν είναι παρά επαναλαμβανόμενες σκέψεις που φέρουν συναισθηματικό φορτίο, και, ως εκ τούτου, έχουν μεγάλη ενεργειακή ένταση που τις καθιστά πολύ ισχυρές.

Λειτουργούν στην ουσία σαν ισχυροί μαγνήτες με δική τους ενεργειακή δόνηση και συχνότητα και προσελκύουν καταστάσεις που είναι σε σύμπνοια με αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου