Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Να θέλεις να ανέβεις ψηλά

Να θέλεις να ανέβεις ψηλά, να αγωνίζεσαι για να αγγίξεις όλα τα όνειρά σου. Να μην ακούς εκείνους που γελάνε όταν ακούνε τους στόχους και τις προσδοκίες σου, δεν αντέχουν να βλέπουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να ονειρεύονται σε έναν κόσμο άχρωμο.

Να θέλεις να ανέβεις ψηλά. Όχι από έπαρση ή για να ασκήσεις εξουσία στους ανθρώπους. Όχι γιατί θέλεις να τους πατήσεις ή να μεθύσεις από το κρασί της εξουσίας. Αλλά για να γευτείς τη χαρά εκείνη του να έχεις καταφέρει να αγκαλιάσεις το όνειρό σου σε έναν κόσμο που κάνει τα πάντα για να σε απομακρύνει από αυτό. Να φτάσεις εκείνη την πηγή, να πιεις νερό και εσύ να ξεδιψάσεις.

Να θέλεις να φτάσεις ψηλά. Όχι για να τιμωρήσεις κάποιον άνθρωπο αλλά για να αποδείξεις πόσο μεγάλη είναι η αξία σου στους ανθρώπους εκείνους που σε πάτησαν και σε αντιμετώπισαν σαν κάτι λιγότερο. Για να δείξεις ότι η αξία σου είναι μεγάλη και μπορείς να καταφέρεις περισσότερα από όσα υπολόγιζαν μερικοί. Να θέλεις να ανέβεις όχι για να σε δουν οι άλλοι, αλλά για να δεις εσύ τον κόσμο και από ψηλά.

Να θέλεις να ανέβεις ψηλά. Για να καταλάβεις τελικά ότι η μαγεία βρίσκεται περισσότερο στη διαδρομή για την επίτευξη των στόχων μας και όχι τόσο το να φτάσουμε εκεί. Γιατί σημασία τελικά να έχει η διαδρομή προς την κορυφή και όχι τόσο η ίδια…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου