Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Η απάτη του «φωτός»

Η απάτη του «φωτός»Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες
Δυο μεγάλες και σημαντικές ανακαλύψεις της επιστήμης του ανθρώπου είναι η μεταξύ άλλων λεγόμενη zero point energy, ή θάλασσα φασματικών σωματιδίων, ή κβαντικό κενό, ή πάψτε να μας ζαλίζετε και πέστε το Αιθέρα να τελειώνουμε, που αναφέρεται στον μικρόκοσμο και η ανακάλυψη της λεγόμενης Σκοτεινής Ύλης και Σκοτεινής Ενέργειας. Που αναφέρεται στον μακρόκοσμο της κοσμολογίας. Η πρώτη ανακάλυψη, μας φανέρωσε πως αφ’ ενός μεν το κβαντικό κενό έχει ασύλληπτη –για την ώρα, και απίστευτη –για πάντα, ενεργειακή πυκνότητα, αφ’ ετέρου δε, οι «οντότητές» του είναι κυριολεκτικά αφανείς. Εάν, και μόνο ΕΑΝ, καταφέρουν να παραμείνουν στον αφρό της κβαντικής θάλασσας για περισσότερο από το κβάντο του χρόνου, τότε γίνονται φανερές, δηλαδή έρχονται στο Φάος (από το Χάος).

Η Δημοκρατία του Σκότους
Όσον αφορά την κοσμολογική ανακάλυψη, αυτή μας δείχνει ότι η σε συντριπτικό ποσοστό «φυσική» κατάσταση του σύμπαντος κόσμου είναι σκοτεινή!!! Και δημοκρατικά να το δει κανείς, ένα 96% ποσοστό είναι πέρα για πέρα αδιαμφισβήτητο. Σαρωτική κυριαρχία. Το σύμπαν δηλαδή κατά την στιγμή του Big Bang, που ειρήσθω εν παρόδω, ήταν η στιγμή της ετυμηγορίας, αποφάσισε δημοκρατικά και με συντριπτικό ποσοστό 96% να είναι σκοτεινό. Σκοτεινής Υλης! και κυρίως Σκοτεινής Ενέργειας!
Δεν γίνεται συνεπώς να μας έρχεται ο Εωσφόρος (ο φέρων την αυγή) και να δηλώνει πρέσβης της γνώσης, βλέπε διάνοια (Διός Νους), βλέπε πνευματικότητα, βλέπε New Age τελεολογία περί οντοτήτων φωτός. Δεν γίνεται να μας έρχεται και ο Χριστός ως «εγώ ειμί το φως» για τους ίδιους λόγους. Δεν γίνεται σ’ ένα σύμπαν το οποίο δημοκρατικά αποφάσισε να είναι σκοτεινό να μας έρχονται κάποιοι και να μας κηρύττουν ως τελικό σκοπό – η τελεολογία που λέγαμε- την ανέλιξή του σε φωτεινό ον.
Διότι το Φάος, το φανερό και φωτεινό σύμπαν διέπεται από νόμους και κανόνες ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ!! Αρχή απροσδιοριστίας του Heisenberg, απαγορευτική αρχή του Pauli, θερμοδυναμικοί νόμοι κλπ κλπ. Ενώ εκεί «κάτω» στη θάλασσα του κβαντικού κενού το μόνο που υφίσταται είναι η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!! Τα πάντα επιτρέπονται, ακόμα και να λαμβάνουν χώρα, αντί για μέρος. Και σας ερωτώ. Μήπως η θάλασσα του κβαντικού κενού τελικά βρίσκεται ΠΑΝΩ κι το ντεμέκ φωτεινό σύμπαν δεν είναι παρά εκροές προς τα ΚΑΤΩ;
Μήπως ο Darth Vader είχε δίκιο; «come to the dark side of the Force»

Πως θα ξεφύγεις από την φυλακή του Δημιουργού
Κοντολογίς: Είναι κοινός νους και απλή λογική αν βάλεις αυτό το ταλαίπωρο κι ατροφικό μυαλό σου να δουλέψει, ίσως κάποτε καταφέρεις να κάνεις και τα μάτια σου να δουν. Αν και όποτε πιθανόν το κατορθώσεις, τότε θ’ αρχίσεις να ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, ότι δηλ. όλοι αυτοί που ασχολούνται με τις γελοιότητες περί του «φωτός» είτε με τον Εωσφόρο, τον «υιό της αυγής» και το φωτεινό παγωνοκοκορόφτερο του  είτε με τον «Χριστό του Φωτός» και τους λαμπερούς αρχαγγέλους του, είτε με τον αρχι-επικυρίαρχο Drunvalo Melchizedek με το εκτρωματικό «Λουλούδι της Ζωής» αλλά και όλα τα παρακλάδια τους που είναι εκατοντάδες για κάθε λογής πικραμένο, είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο ανοησίας και παραμένουν μέσα στην ΙΔΙΑ ΦΥΛΑΚΗ να ανακυκλώνονται μέχρι να πεθάνουν.
Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι άποψη αυτό, ούτε θεωρία, αλλά προκύπτει από τα αξιώματα της Κβαντικής Μηχανικής και του Χάους, Προκύπτει από τα αξιώματα που διέπουν τα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ σαν ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΑ. Κάθε αξίωμα, κάθε νόμος, κάθε τι μηχανικό, είναι κι ένα κάγκελο, όλα τα κάγκελα μαζί φτιάχνουν ένα υπέροχο κελί για να σε φυλακίσουν, όπως ακριβώς τα φτιάχνεις κι εσύ.
Αυτό που λένε «ότι κάνεις, σου κάνουν» είναι μια μεγάλη αλήθεια που φυσικά την έχεις παρερμηνεύσει για να ταιριάζει στα γούστα σου και αν θέλεις να δεις τι σου κάνουν, δες τι κάνεις ΕΣΥ στον εαυτό σου, στους γύρω σου, στα ζώα, στα φυτά, στα μικρόβια, στην γη. Αλήθεια αναρωτήθηκες ποτέ, γιατί φοβάσαι το σκοτάδι και τρέχεις όλο χαρούλες, χοροπηδώντας -σαν το αρνάκι πριν το μεγάλο δείπνο- προς το φως; Γιατί ή μάλλον ΠΟΙΟΙ σε έκαναν να φοβάσαι το «κακό» σκοτάδι και να αγαπάς το «καλό» φως, Το ποιό φως είναι καλό και ποιό είναι κακό, είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.
Όταν κάποτε – ΑΝ – καταφέρεις, έστω και κατ’ ελάχιστο, ν’ αντιληφθείς τις παραπάνω λέξεις, θ’ αρχίσεις επιτέλους να ΒΛΕΠΕΙΣ, σταματώντας απλώς να κοιτάς σαν αποχαυνωμένος, σαν υπνωτισμένος ό,τι σου έχουν πει να κοιτάς, όπως οι φυλακισμένοι στην σπηλιά του Πλάτωνα, κοιτούν μόνο τις σκιές τους στον τοίχο. Αλήθεια αναρωτήθηκες ποτέ ΠΟΙΟΙ κουνούν τα ανδρείκελα και δημιουργούν τις σκιές; ΠΟΙΟΙ είναι οι δεσμώτες που σε κρατούν φυλακισμένο; Και αυτούς ΠΟΙΟΙ τους κρατούν εκεί φυλακισμένους να κουνούν ανδρείκελα; Γνωρίζεις πως για να δημιουργηθούν οι σκιές χρειάζεται φως; Στο Σκοτεινό Σύμπαν δεν υπάρχουν σκιές, γιατί δεν υπάρχει φως.
Πέρα από την δική σου ΣΥΜΦΩΝΙΑ, του να παραμείνεις φυλακισμένος, ΠΟΙΟΙ σε κρατούν εσένα φυλακισμένο και ΠΟΙΟΙ κρατούν τους δεσμώτες φυλακισμένους και προπάντων ΓΙΑΤΙ;
Αυτές είναι σημαντικές ερωτήσεις να κάνεις στον εαυτό σου και άσχετα από το τι θ’ απαντήσεις, γνώριζε πως η απάντηση, σου δείχνει και την Ενέργεια σου, όπως και η ικανότητα του να Βλέπεις και να Διακρίνεις. Από την φυλακή θα βγεις, όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με αυτά που σε βγάζουν απ αυτήν και όχι με αυτά που σε κρατούν φυλακισμένο, εκτός κι αν κάνεις ΜΗ Πράξεις. Χοντρικά αναφέρω, πως για έναν Πνευματικό Αριστοκράτη-Πολεμιστή, έχουν τόση δύναμη οι Δημιουργοί-Θεοί και το «φως» που σου προπαγανδίζουν, όση η κατσαρίδα όταν την λιώνεις κάτω από την παντόφλα σου.
Ο κάθε δυνατός, είναι δυνατός, γιατί δεν φρόντισες να γίνεις ΕΣΥ Δυνατός. Το λιοντάρι είναι ο «βασιλιάς του δάσους» όχι γιατί είναι το δυνατότερο ζώο όλων, αλλά γιατί όλα τα υπόλοιπα ζώα (ενώ κάποια είναι πιο δυνατά, πιο ικανά και πιο έξυπνα) ταυτόχρονα είναι υποτακτικά, ταπεινά, δούλοι, πιστοί, οπαδοί κλπ. κλπ. και ταυτόχρονα το λιοντάρι ο «βασιλιάς των ζώων» φροντίζει να μένει μακριά από την τίγρη ! Αρα ξέρεις τι να κανεις και τι να μην κάνεις ! μην επαναλαμβανόμαστε !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου